Menu

Wat te doen met Sinterklaas?

3 dagen geleden | Sem Bogers

De decembermaand staat weer voor de deur en naast de kerst komt ook het sinterklaas feest weer jaarlijks terug. Een hartstikke leuk feest voor jong en oud. Maar wat kan je naast surprises maken allemaal nog meer doen? Weet jij al tijden niks nieuws meer te verzinnen? Dan staan hier een aantal alternatieven ideeën naast het maken van een surprise.

Review: PuiCk

2 weken geleden | Vivienne Pieters

PuiCk is een gezellig restaurantje in het centrum van Breda. Gevestigd in de Veemarktstraat 56 te Breda.

Met het trendy en knusse interieur voel je je er gelijk op je gemak. Het restaurant staat vol met industriële meubelen en veel groene planten, een en al gezelligheid dus. En dan hebben we het nog niet eens over het eten en het vriendelijke personeel gehad…

Top 5 beste restaurants in Nederland

2 weken geleden | Vivienne Pieters

Volgens Gault&Millau zijn de onderstaande restaurants de 5 beste restaurant in Nederland. Gault&Millau’s jury heeft maar liefst 30 inspecteurs, die de restaurants beoordelen. Uit hun onderzoek door heel Nederland zijn ze uit gekomen tot deze top 5 beste restaurants in Nederland. Neem een kijkje en kom erachter welke restaurants de beste zijn!

Jouw gezondheid in balans houden? Hier een aantal tips!

2 weken geleden | Sem Bogers

Iedereen wilt wel gezond leven, maar daar hoort naast de beweging ook een goede voeding bij. Maar levert al dat gezonde eten je ook echt wat op ? Is er meer mogelijk dan alleen die overbodige kilo’s kwijtraken? Op die vragen krijg je antwoord.

Top 5 paddenstoelen recepten CuliNice

3 weken geleden | Luna Voesenek

In dit seizoen zijn gerechten met paddenstoelen super lekker. Het is echt de tijd van de paddenstoelen. Op onze site staan heel veel verschillende recepten met paddenstoelen, maar hoe handig is het als je een lijstje hebt met daarop de allerlekkerste gerechten? Ben jij benieuwd naar dit lijstje lees dan verder!

Keuken trucs

op 10-11-2019 | Vivienne Pieters

Misschien ken je er al een aantal, maar deze trucs gaan jou zeker helpen in de keuken!

Aparte eetgewoontes in het buitenland

op 06-11-2019 | Luna Voesenek

In elk land heb je eetgewoontes, maar wat nou als je naar een ver land gaat maar eigenlijk geen flauw idee hebt wat er wel en niet normaal is? Ik heb me verdiept in eetgewoontes in het buitenland, zodat je nooit meer ongemakkelijk in een restaurant hoeft te zitten aan de andere kant van de wereld.

Top 5 pompoen recepten van CuliNice

op 28-10-2019 | Vivienne Pieters

Herfstdagen, daar horen pompoenen bij. Zeker nu Halloween ook al in aantocht is.. Daarnaast kun je pompoenen voor van alles gebruiken. Voor zowel hartige als zoete gerechten. Wij hebben een ruim aantal aan heerlijke pompoen gerechten, maar wat is daar dan de top 5 van?

Halloween alarm!

op 23-10-2019 | Tom den Ronden

Halloween staat voor de deur en dat gaan jullie weten ook. Tegenwoordig vieren we Halloween bijna net zo groots als ze dat in Amerika doen. Waarom is dit eigenlijk zo? Ik ga jullie een kleine uitleg geven en daarbij krijgen jullie van mij ook de beste verkleedtips, aangezien je vast nog geen kostuum hebt. Graag gedaan!

Nationale krokettendag

op 09-10-2019 | Luna Voesenek

Het is vandaag nationale krokettendag. Ik hoor je denken krokettendag? Ja zeker. We kennen allemaal de standaard kroketten kalfskroket, goulash kroket, kaaskroket, maar je hebt er veel meer dan dat. Ik ben opzoek gegaan naar de aparte kroket soorten en heb hiervan een lijstje gemaakt.