Menu

Oranje soesjes

op 26-04-2017 | Iris Greve

Vandaag is het Koningsdag en dat vieren we met soesjes in een oranje jasje! In plaats van deze te kopen gaan we ze zelf maken. Haal de keukenprins(es) in je maar vast naar boven!

Tostimaand: tosti met bacon, karamel en marshmallows

op 05-04-2017 | Sanne Mastwijk

Deze maand op CuliNice: Tostimaand! Een maand lang, elke woensdag een
tostirecept. En niet zo maar een tosti met een plakje kaas en een plakje
ham, nee uitgebreide tosti's met heerlijke combinaties die je niet elke dag eet. We starten deze week met een zoete tosti omdat het vandaag Internationale karameldag is! Een tosti met bacon, karamel en marshmallows!

Oma's appeltaart

op 30-03-2017 | Write Club

Het is altijd weer voor appeltaart. Wat is er dan fijner dan lekker bij oma haar appeltaart te eten. Een lekker zoete appeltaart gemaakt met liefde. Maar hoe maakt oma zo’n appeltaart?

Oreo ijs | ijs zonder ijsmachine

op 17-03-2017 | Iris Greve

Heb jij zelf wel eens ijs gemaakt? Waarschijnlijk niet, want je hebt waarschijnlijk geen ijsmachine en geen tijd. Maar wat als wij je vertellen dat je zelf heel gemakkelijk ijs kunt maken zonder ijsmachine? En als we dan toch zelf ijs gaan maken, dan doen we het gelijk goed. Pak die rollen Oreo er maar vast bij!

In chocolate heaven met deze Chocolate Fudge Brownies!

op 10-03-2017 | Write Club

Kun je ook geen genoeg krijgen van chocolade? Is een stukje chocola voor jou als puur geluk? Dan is dit recept echt wat voor jou! Wat is er nu lekkerder dan een warme brownie met een heerlijke kop koffie of thee? Juist, niets!

Bessentaartje

op 01-03-2017 | Sanne Mastwijk

Nog heel even de het voorjaar komt er weer aan. Ik krijg dan altijd gelijk zin in al die lekkere zomerse recepten met vers fruit. Daarom alvast een vooruitblik naar die tijd met een lekker zomers bessentaartje!

Overnight oats voor twee

op 21-02-2017 | Pim Elbers

Heb jij ook altijd moeite om enigszins fit en en gestructureerd de dag te beginnen? Probeer dan eens rustig je dag te starten door samen te ontbijten. Hoe je dat nu een beetje handig aanpakt? Zo!

Double chocolate chip koekjes

op 16-02-2017 | Write Club

We verlangen allemaal stiekem alweer naar de lente! Maar laat chocolade nu juist de werking hebben om je op te vrolijken! Daarom zijn deze double chocolate chip koekjes dé perfecte snack tijdens deze laatste donkere, koude dagen.

Amerikaanse Valentijns Pannenkoeken

op 15-02-2017 | Lauri Van den Berg

HELP, PANIEK, STRESS. Wat je ‘goede’ reden ook mag zijn je bent in alle haast of vergetelheid Valentijnsdag vergeten. Maar niet getreurd, de liefde van een man gaat door de maag en je meisje maak je gelukkig met zoetigheid. Daarom speciaal voor de ‘sorry, vergeef me, helemaal vergeten’ Amerikaanse Valentijns Pannenkoeken.

Oranje koeken

op 02-02-2017 | Iris Greve

Het is vandaag 2 februari en dat is een bijzondere datum. Waarschijnlijk denk je nu: is dat zo? Maar ja, dat ik zeker zo. Het is vandaag namelijk precies 15 jaar geleden dat onze koning Willem-Alexander en koningin Maxima elkaar het ja-woord gaven. Dit moet gevierd worden en dat doen we vandaag met een typische Hollandse roze koek, maar dan in een koninklijk jasje: de oranje koek.