Menu

Tulpenbollen stamppot

op 05-05-2017 | Valerie Vierbergen

Het is vandaag bevrijdingsdag, en om hierbij stil te staan laten we je vandaag zien hoe je een heuse tulpenbollen stamppot maakt, iets wat vooral tijdens de Hongerwinter veel gegeten werd. 

Vietnamese loempia's met kip

op 04-04-2017 | Junice Mauriks

De zomer staat weer om de hoek, het is weer langer licht en het wordt steeds lekkerder weer. Wat is nu de perfecte snack om te maken als je gezellig met je familie tot een uur of elf buiten in de tuin zit te kletsen. Natuurlijk deze lekkere loempia's, makkelijk te bereiden en binnen no time staan ze op tafel!

Poğaça: rijk gevulde broodjes

op 17-02-2017 | Serife Cebeci

Lekkere broodjes voor de lunch of iets lekkers voor bij de soep? Deze zachte broodjes kun je op allerlei manieren vullen! Wat je maar lekker lijkt! De broodjes zijn heel populair in Turkije als ontbijt, lunch of bij de thee.

Wat eten we vandaag: Bakpao

op 21-10-2016 | Culi Nice

‘BROODJE BAKPAO, BROODJE WARM VLEES!’ De mannen van New Kids die konden er al niet van afblijven en er is zelfs een nummer over geschreven. En wij bij CuliNice houden soms ook wel van zo’n luchtige bol deeg met een heerlijke vulling. Dat heeft ons geïnspireerd om er een lekkere variant op te maken. 

Wat eten we vandaag: Bami

op 18-10-2016 | Culi Nice

Een heerlijk studentikoos huis-tuin en keuken bami. Zelfs degene die nog niet eens met een een mes en een snijplank overweg kunnen kunnen deze heerlijke maaltijd zo op tafel zetten. Het enige wat je hoeft te doen is alles in een pan te gooien en een beetje roeren.  

Wat eten we vandaag: Zoete aardappel tortilla met boerenkool

op 26-07-2016 | Culi Nice

Soms heb ik zin in een maaltijd die goed vult en voedzaam is. Deze zoete aardappel tortilla met boerenkool is het perfecte recept daarvoor en is heel makkelijk te bereiden. De zoete aardappel is eigenlijk een knolvormige wortel en is rijk aan vitamines en mineralen. En ook in de boerenkool zit boordevol goeds! 

Wat eten we vandaag: Marokkaanse couscous

op 13-06-2016 | Culi Nice

De Marokkaanse couscous is super voedzaam en je kan er werkelijk alle kanten mee op. Dit recept zal je verrassen en je laten genieten van de Marokkaanse keuken.

Wat eten we vandaag: Beef Teriyaki

op 13-05-2016 | Culi Nice

Als je van biefstuk houdt, maar net even iets anders wilt proberen dan aardappelen, vlees, groente, maak dan eens deze heerlijke beef teriyaki. Heerlijk bij rijst en roergebakken groentes of vele andere Aziatische klassiekers.

Het ultieme Moederdag ontbijt

op 06-05-2016 | Jessica Van Gool

Het is weer Moederdag en dat betekend dat de moeders eens flink verwend mogen worden! Het standaard Moederdag ontbijt bestaat eigenlijk altijd uit: croissantjes, jus, een hard broodje en een gekookt eitje. Daar willen we graag verandering inbrengen en daarom maak ik dit ultieme Moederdag ontbijtje, met heerlijke wafels en een verse smoothie!

Wat eten we vandaag: Kabeljauw met cherrytomaat en spinazie

op 29-04-2016 | Culi Nice

Een voedzaam en vooral erg gezond gerecht om het studenten stap weekend mee te beginnen. Een gerecht vol vitaminen, kleur en smaak! Is de overgang naar het eten van je moeder morgen ook weer iets soepeler.