Menu

Black bean tofu

3 dagen geleden | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday voor deze week! Vandaag een klassieker binnen het vegetarische eten; black bean tofu! Deze tofu is een top vleesvervanger en een leuk product om mee te werken. Heb je dit nog nooit geprobeerd dan is dit zeker een aanrader!

Vega pasta met bimi

1 week geleden | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday voor deze week! Deze week een vegetarische pasta met onder andere bimi, een heerlijke groente. Daarnaast super simpel en gezond. Waar wacht je nog op?

Gevulde aubergine

2 weken geleden | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday! Deze gevulde aubergine is super voedzaam, onwijs gezond en behalve dat ook nog eens heel gemakkelijk klaar te maken. Geen enkele reden om het niet uit te proberen.

Linzensalade met falafel

3 weken geleden | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday voor deze week! Een heerlijke linzensalade met falafel en geitenkaas. Het is immers al mei en dan gaan we naar de zomer toe, toch? Met dit gerecht haal je in ieder geval de zomer voor vanavond in huis.

Indiase aardappelkoekjes

op 28-04-2017 | Anniek Gulpen

Jaren geleden had ik een kerstdiner met Indiaas thema. Omdat ik niet de zesde curry wilde maken voor dit diner, ging ik de Indiase keuken verder ontdekken. Deze kruidige aardappelkoekjes zijn het resultaat geworden. Of ze écht Indiaas zijn weet ik niet, maar lekker zijn ze zeker!

Wraps met gegrilde groenten

op 24-04-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday voor deze week! Deze wraps zijn super simpel, lekker zomers en ze smaken verrukkelijk! Heb je vandaag ook niet zo'n zin om te koken? Dan is dit echt een uitkomst.

Hartige omelet

op 17-04-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en dit is jouw nieuwe Meat free Monday voor deze week! Het is vandaag tweede paasdag en dat vieren we uiteraard met een uitgebreid ontbijt of een uitgebreide lunch. En wat gebruiken we daar voor? Juist ja, eieren! 

Tofu met paddestoelen

op 10-04-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday! Heb je zin in een stukje vlees op deze maandag? Dan is deze tofu met paddestoelen een perfecte oplossing! Deze week namelijk mét klassieke vleesvervanger. 

Rucola salade

op 03-04-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en daarom hier jouw nieuwe vegetarische recept voor deze week! Ook zo genoten van het overheerlijke zonnetje dit weekend? Tijd om die lijn door te zetten in je avondeten voor vanavond! Super snel, super simpel, super gezond en ook nog eens lekker. Rucola salade!

Burrito's met rijst en bonen

op 27-03-2017 | Lisan Schiettekatte

Het  is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday voor deze week! De lente is officieel begonnen en de zomer komt er aan! Vandaag gaan we naar de Mexicaanse sfeer met deze burrito's.