Menu

Ontbijtpizza, vanaf nu geen excuus meer!

op 30-05-2017 | Junice Mauriks

Vanaf nu hoef je niet meer te verzwijgen dat je soms schaamteloos de pizza van gisteren avond in de magnetron doet als ontbijt, maar maak je lekker een ontbijtpizza! Lekker voor de luie zondag of als je logees over de vloer hebt. 

Ontbijtbootje

op 25-04-2017 | Anniek Gulpen

Ontbijt is de favoriete maaltijd van menig mens. Nu is er niks mis met een boterham met hagelslag of een kommetje yoghurt, maar soms wil je gewoon wat anders.. Tijd voor een ontbijtbootje! Alles wat je zoekt in een ontbijtje en nog verrassend eenvoudig te maken ook. 

Vietnamese loempia's met kip

op 04-04-2017 | Junice Mauriks

De zomer staat weer om de hoek, het is weer langer licht en het wordt steeds lekkerder weer. Wat is nu de perfecte snack om te maken als je gezellig met je familie tot een uur of elf buiten in de tuin zit te kletsen. Natuurlijk deze lekkere loempia's, makkelijk te bereiden en binnen no time staan ze op tafel!

Wat eten we vandaag: Double cheese nacho's

op 26-01-2017 | Culi Nice

Nacho’s….. een van de meest bekende snacks in de wereld, geboren uit de Mexicaanse invloeden in Amerika. Inmiddels verder ingeburgerd in de Nederlandse traditie dan spaghetti. Fantastisch als fingerfood. Maar misschien wel het beste als avondeten voor de brakken studenten.

Wat eten we vandaag: sweet red chili con carne

op 24-01-2017 | Culi Nice

Een recept waar misschien wel een miljoen variaties van zijn. Iedere man heeft wel zijn eigen “wereld beroemde chilli”. Deze variatie is heerlijk zoet en pittig aan het eind. Vooral handig voor wanneer er veel gedronken word. Goeie kop chili tussen de middag en je komt er gauw genoeg boven op. CuliNice raad ten zeerste aan dat ...

Wat eten we vandaag: Tijgerbalsem soep

op 03-01-2017 | Culi Nice

Je moet nu niet denken dat je een potje tijgerbalsem in een bouillon moet scheppen om daar vervolgens in te moeten baden of jezelf mee in te smeren.. 

Studentenhap: pasta pesto

op 17-11-2016 | Caroline Koevoets

Je hebt ontzettend veel verschillende pasta pesto recepten. Toch is dit mijn favoriet. Het is super snel, je hebt weinig afwas, mega goedkoop en stiekem ook nog heel erg lekker. Een betere studentenhap is er bijna niet te bedenken.

Wat eten we vandaag: Bruine bonen chili

op 04-11-2016 | Culi Nice

Ja het wordt weer winter. De dagen zijn lang, nat en koud. ‘s Avonds lust je daarom wel een goede warme maaltijd om heerlijk op te warmen en je buikje te vullen. Vandaar dat wij een lekker recept hebben voor een heerlijke warme stevige bruinen bonen chili! 

Wat eten we vandaag: Megaburger

op 20-10-2016 | Culi Nice

Al die leuke feestjes in de stad maken het niet makkelijker om de alcohol te vermijden. Vandaar hebben wij nu een ultiem recept om die kater te overwinnen! Dus sleur jezelf uit bed en ga het gevecht met de kater aan. Het ziet er natuurlijk ook gewoon ontzettend stoer uit.

Wat eten we vandaag: Noedels met kip en ananas

op 15-09-2016 | Culi Nice

Noedels, ja die kleine draadjes waar we allemaal wel eens een weekje op hebben geleefd. Ondanks dat noedels vaak wordt gezien als goedkoop avond eten kun je er makkelijk ook iets lekkers van maken waar je portemonnee en je buik blij van worden.