Menu

Burgermaand: Donutburger

19 uur geleden | Sanne Mastwijk

Deze maand op CuliNice: de burgermaand! Elke woensdag een burger recept. En niet zo maar een simpele burger met een plakje kaas, tomaat en wat sla, nee de spannendste burgers die je niet elke dag tegenkomt. Vandaag een zoete 'burger' gemaakt van een donut!

Oranje soesjes

op 26-04-2017 | Iris Greve

Vandaag is het Koningsdag en dat vieren we met soesjes in een oranje jasje! In plaats van deze te kopen gaan we ze zelf maken. Haal de keukenprins(es) in je maar vast naar boven!

Tostimaand: tosti met bacon, karamel en marshmallows

op 05-04-2017 | Sanne Mastwijk

Deze maand op CuliNice: Tostimaand! Een maand lang, elke woensdag een
tostirecept. En niet zo maar een tosti met een plakje kaas en een plakje
ham, nee uitgebreide tosti's met heerlijke combinaties die je niet elke dag eet. We starten deze week met een zoete tosti omdat het vandaag Internationale karameldag is! Een tosti met bacon, karamel en marshmallows!

Oma's appeltaart

op 30-03-2017 | Write Club

Het is altijd weer voor appeltaart. Wat is er dan fijner dan lekker bij oma haar appeltaart te eten. Een lekker zoete appeltaart gemaakt met liefde. Maar hoe maakt oma zo’n appeltaart?

Oreo ijs | ijs zonder ijsmachine

op 17-03-2017 | Iris Greve

Heb jij zelf wel eens ijs gemaakt? Waarschijnlijk niet, want je hebt waarschijnlijk geen ijsmachine en geen tijd. Maar wat als wij je vertellen dat je zelf heel gemakkelijk ijs kunt maken zonder ijsmachine? En als we dan toch zelf ijs gaan maken, dan doen we het gelijk goed. Pak die rollen Oreo er maar vast bij!

In chocolate heaven met deze Chocolate Fudge Brownies!

op 10-03-2017 | Write Club

Kun je ook geen genoeg krijgen van chocolade? Is een stukje chocola voor jou als puur geluk? Dan is dit recept echt wat voor jou! Wat is er nu lekkerder dan een warme brownie met een heerlijke kop koffie of thee? Juist, niets!

Green Smoothie Bowl

op 07-03-2017 | Junice Mauriks

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten met jou. Vandaag: Green Smoothie Bowl! Voor de hippe superfoodies onder ons. 

Bessentaartje

op 01-03-2017 | Sanne Mastwijk

Nog heel even de het voorjaar komt er weer aan. Ik krijg dan altijd gelijk zin in al die lekkere zomerse recepten met vers fruit. Daarom alvast een vooruitblik naar die tijd met een lekker zomers bessentaartje!

Double chocolate chip koekjes

op 16-02-2017 | Write Club

We verlangen allemaal stiekem alweer naar de lente! Maar laat chocolade nu juist de werking hebben om je op te vrolijken! Daarom zijn deze double chocolate chip koekjes dé perfecte snack tijdens deze laatste donkere, koude dagen.

Amerikaanse Valentijns Pannenkoeken

op 15-02-2017 | Lauri Van den Berg

HELP, PANIEK, STRESS. Wat je ‘goede’ reden ook mag zijn je bent in alle haast of vergetelheid Valentijnsdag vergeten. Maar niet getreurd, de liefde van een man gaat door de maag en je meisje maak je gelukkig met zoetigheid. Daarom speciaal voor de ‘sorry, vergeef me, helemaal vergeten’ Amerikaanse Valentijns Pannenkoeken.