Menu

Zomerse pizza

2 dagen geleden | Junice Mauriks

Zijn jullie ook zo dol op pizza's? Ik in ieder geval wel en heb al vele varianten achter de kiezen. Zo heb ik een tijdje terug ook deze geprobeerd: de zomerse pizza. Een verfrissende variant die heerlijk is voor in de warme zomermaanden. 

Voorjaars zuurkool met shoarma en appel

2 weken geleden | Dries Rolefes

Zuurkool stamppot, we zijn er gek op in Nederland. Doorgaans echte winterkost. Met wat kleine aanpassingen is het echter ook een gerecht wat prima past bij het voorjaar. Laat de zon maar komen!

Gevulde croissantkrans

3 weken geleden | Anniek Gulpen

Als het zou kunnen zou ik iedere dag brunchen. Naast dat het fancy klinkt is het naar mijn idee het perfecte tijdstip op de dag om te eten en daarnaast mag je álles eten tijdens de brunch; broodjes en eitjes, maar ook frietjes en taco's. Vandaag een recept wat perfect is voor een brunch, maar ook heerlijk als je in de ochtend wat meer moeite wilt doen voor het ontbijt; een croissantkrans gevuld met spek en ei. 

Ontbijtbootje

op 25-04-2017 | Anniek Gulpen

Ontbijt is de favoriete maaltijd van menig mens. Nu is er niks mis met een boterham met hagelslag of een kommetje yoghurt, maar soms wil je gewoon wat anders.. Tijd voor een ontbijtbootje! Alles wat je zoekt in een ontbijtje en nog verrassend eenvoudig te maken ook. 

Tostimaand: tosti met bacon en avocado

op 12-04-2017 | Sanne Mastwijk

Deze maand op CuliNice: Tostimaand! Een maand lang, elke woensdag een tostirecept. En niet zo maar een tosti met een plakje kaas en een plakje ham. Maar nee, uitgebreide tosti's met heerlijke combinaties die je niet elke dag eet. Deze week een heerlijke tosti met lekker veel bacon en avocado!

Wat eten we vandaag: Boeuf bourguignon

op 31-01-2017 | Culi Nice

Een echte klassieker uit de Franse keuken, en ideaal als je een (grotere) groep eters krijgt. Het enige wat je nodig echt hebt is wat extra tijd, maar zoals het gezegde welbekend klinkt, goed werk heeft tijd nodig. Het recept is voor 8, maar kan natuurlijk ook voor meer of minder in dezelfde verhoudingen.

wat eten we vandaag: Mac 'n cheese

op 12-01-2017 | Culi Nice

Iedereen kent het wel: mac 'n cheese! Deze versie is met overheerlijke eigen gemaakte kaassaus. 

Wat eten we vandaag: Classic quiche

op 30-12-2016 | Culi Nice

Heb je vandaag wel zin in lekker eten maar geen zin om uren in de keuken te staan? Dat hoeft met deze klassieke quiche helemaal niet! De oven doet het meeste werk voor je. Dus: een lekkere maaltijd met minimale inspanning. Zeg nou zelf, dat klinkt toch perfect?

CuliNice kerstmenu tussengerecht: Ui spek taartjes

op 20-12-2016 | Birgit Sloven

Een week voor kerst, mocht je nog steeds geen idee hebben wat je moet koken met kerst, dan hebben we goed nieuws voor je! Deze week hebben we het CuliNice kerstdiner, elke dag een nieuw gerecht met vandaag het tussengerecht!

Wat eten we vandaag: Kip bacon kaas feestje

op 14-12-2016 | Culi Nice

Buiten is het koud dus wordt het tijd voor een lekkere én een stevige kost. Met deze dubbele vlees meet kaas schotel kom je de winter zeker wel door!