Menu

Huisgemaakte barbecuesauzen

3 weken geleden | Anniek Gulpen

De zomer is begonnen, dus haal de barbecue maar uit de schuur. Lekker vlees, wat salade's, stokbrood en natuurlijk de nodige sausjes zijn daarbij vereisten. Vandaag een recept om twee sauzen bij de barbecue zélf te maken; een whiskey cocktailsaus en een klassieke barbecuesaus.

Burgermaand: merguez burger met cheddar

op 10-05-2017 | Sanne Mastwijk

Deze maand op CuliNice: de burgermaand! Elke woensdag een burger recept. En niet zo maar een simpele burger met een plakje kaas, tomaat en wat sla, nee de spannendste burgers die je niet elke dag tegenkomt. Vandaag een spicy merguez burger!

Verrukkelijke bierstoof met aardappelpuree en rode kool

op 16-03-2017 | Write Club

Je zit op je studentenkamer te mijmeren wat je weer gaat eten. Het enige waar je zin in hebt is iets van thuis… De gehaktballen van je moeder of de stoofpot van je vader; de lekkerste die je ooit hebt geproefd. Lekkere Hollandse pot! Maar wat zij kunnen; kun jij ook! Een gerecht dat ik van huis uit heb meegekregen is een bierstoof en ik deel het familierecept jullie!

Happy Steak and Blowjob Day: Philly Cheese Steak Sandwich

op 14-03-2017 | Culi Nice

Onze Philly Cheese Steak Sandwich is de perfecte lunch voor de Steak and BJ Day! Dus.. voor de vrouwen onder ons, verwen je mannetje vandaag met deze heerlijke sandwich!

Kroket frikandel

op 03-03-2017 | Anouk Koreman

Soms kan je gewoon niet kiezen welke snack je wil. Je kan dan twee snacks nemen, maar nog beter is om de beste twee te combineren! Dus bij deze, de kroket en frikandel in één super snack.

Recept voor hem: Tagliatelle met biefstuk in knoflookroomsaus

op 10-02-2017 | Tessa Nijs

Valentijnsdag komt er bijna aan en dat betekent natuurlijk dat je je beste kookkunsten weer uit de kast kunt halen om je Valentijn culinair te verrassen. Maar dat moet natuurlijk wel efficiënt, en omdat mannen over het algemeen iets anders lekker vinden dan vrouwen; twee recepten op één bord! Vandaag het recept voor hem.

Wat eten we vandaag: Boeuf bourguignon

op 31-01-2017 | Culi Nice

Een echte klassieker uit de Franse keuken, en ideaal als je een (grotere) groep eters krijgt. Het enige wat je nodig echt hebt is wat extra tijd, maar zoals het gezegde welbekend klinkt, goed werk heeft tijd nodig. Het recept is voor 8, maar kan natuurlijk ook voor meer of minder in dezelfde verhoudingen.

Wat eten we vandaag: sweet red chili con carne

op 24-01-2017 | Culi Nice

Een recept waar misschien wel een miljoen variaties van zijn. Iedere man heeft wel zijn eigen “wereld beroemde chilli”. Deze variatie is heerlijk zoet en pittig aan het eind. Vooral handig voor wanneer er veel gedronken word. Goeie kop chili tussen de middag en je komt er gauw genoeg boven op. CuliNice raad ten zeerste aan dat ...

Gehaktballetjes in tomatensaus

op 20-01-2017 | Birgit Sloven

Gehaktballen kunnen altijd vind ik, je kan er zo veel kanten mee op. Vandaag een makkelijk recept voor Italiaans gekruide gehaktballetjes in tomatensaus. Erg lekker bij wat rijst en groente naar keuze, maar ook als tapas of snack erg geslaagd!

Wat eten we vandaag: Jachtschotel

op 19-01-2017 | Culi Nice

Dit is echt (maar deze keer dus echt he) de allerlekkerste ovenschotel ever. Vooral in de winter is hij perfect. Eigenlijk vind ik zelfs dat je dit in de zomer nog gewoon kunt eten. Omdat we hier zo gek op ben delen wij met heel veel liefde dit recept met jullie. Hopelijk vinden jullie het dan net zo lekker als dat ons van CuliNice.