Menu

Pasta aglio e olio met garnalen in de look

op 26-11-2017 | Pim Elbers

Een recept ouder dan de weg naar Rome, misschien wel het eerste blut recept ter wereld, maar who cares, dit is echt heerlijk en mijn ideale comfort-food. Samen met deze Vlaamse delicatessen echt een fantastisch gerecht.

Biefstuk met mango avocado salsa

op 02-08-2017 | Sanne Mastwijk

Soms heb je gewoon zin in een lekker stukje vlees met daarbij wat groenten natuurlijk! Probeer dan eens een simpel biefstukje met deze heerlijk verfrissende mango avocado salsa!

Gezonde banaan havourmout koekjes

op 07-04-2017 | Birgit Sloven

Het is bijna weekend, dus we mogen weer snacken! Dat is altijd mijn excuus in ieder geval. Mocht je nu verslaafd zijn aan koekjes en toch een beetje op de lijn willen letten, dan zijn deze heerlijke banaan havermout koekjes een prima alternatief!

Spaghetti aglio e olio

op 08-03-2017 | Sanne Mastwijk

Een simpele maar klassieke pasta, spaghetti aglio e olio! Dit is een pasta met knoflook en olijfolie. Ik kan begrijpen dat je dit saai vindt klinken, maar geloof me als ik zeg dat het lekker is en wacht tot je het geproefd hebt!

Wat eten we vandaag: Cassave frietjes

op 16-12-2016 | Culi Nice

Eindelijk een spannende variatie voor het eeuwenoude frietje, niet dat er iets mis is met een lekkere portie patat op zijn tijd. Maar deze frietjes van cassave zijn zo ongelooflijk lekker dat je ze een keer geprobeerd moet hebben, nog een dikke bonus zijn super gezond! 

Wat eten we vandaag: Mexicaanse aardappelsoep met gepofte knoflook

op 05-09-2016 | Culi Nice

Soep met mooi weer? Jazeker! Deze mexicaanse soep is erg lekker in het zonnetje, vooral met een biertje en quesedilla's erbij.

Chocolade pindakaas dadelrepen

op 26-07-2016 | Mandy Aerssens

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies Ontbijt & Snack Box met jou. Vandaag: chocolade pindakaas dadelrepen. Lekker en toch gezond!

SoJA! ontbijtje

op 28-06-2016 | Anouk Koreman

Ken jij Tastebuddies al? Tastebuddies heeft een Ontbijt & Snack Box die je zo bij jou thuis op de deurmat kunt laten bezorgen. De Tastebuddies Ontbijt & Snack Box is gevuld met twee keer vier ontbijt- en snackmomenten, bestaande uit ontbijtgranen, noten en nog veel meer lekkers. Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten met jou. Dit keer: een soJA! ontbijtje. 

Slowcooked Spare Ribs

op 10-06-2016 | Pim Elbers

Het begint zowaar qua weer een beetje op zomer te lijken en dat betekend voor mij maar één ding, barbecueën! Veel barbecueën, heel veel barbecueën. Zeg maar als het binnen klaar is gemaakt, ben ik een tikkie verdrietig. Dan is de carnivoor in mij ook nog helemaal gek op spare ribs en als ik de kans krijg dan het liefste deze slowcooked Spareribs.

Bananenijs

op 12-05-2016 | Emma Janssen

Dat bananen uiterst geschikt zijn om smoothies van te maken wist je misschien al. Maar wist je ook dat het hartstikke makkelijk is om ijs te maken met deze gele slungels?