Menu

Chocolade cake met fudge saus

1 week geleden | Sophie Waelput

YEAAH het is vandaag officieel fudge dag. Wie kent fudge nou niet! Een super lekkere maar ongezonde snack, niet alles hoeft maar altijd gezond te zijn. Om het te vieren introduceer ik jullie vandaag de Chocolade cake mét fudge saus.

Kado tips voor je vader

1 week geleden | Sophie Waelput

Je kent het wel, Moederdag is achter de rug en nu is het alweer Vaderdag. Maar wat is nou leuk om je vader cadeau te doen? Laten we eerlijk zijn, elke man is anders en iedereen vindt wat anders leuk. Maar voor degene die geen inspiratie hebben heb ik hier een aantal ideetjes voor je!

Vegetarische Fajita nachos

1 week geleden | Valerie Vierbergen

Nachos zijn altijd lekker, vooral als je 's avonds met je vriendinnen wilt bijkletsen! Vandaag laat ik je zien hoe je vegetarische fajita nachos kan maken! En je kan het in één ovenschaal maken!

Appel-peer notenbrood

2 weken geleden | Sanne Mastwijk

Ik ben gek op bananenbrood, maar wat dacht je van een appel-peer notenbrood? Is weer eens wat anders en bevat bijna geen suikers. Dus hoef je je ook niet zo schuldig te voelen!

CuliNice kitchen hacks

2 weken geleden | Sanne Mastwijk

Elke woensdag de handigste tips voor in de keuken. Of het nu kleine truckjes zijn om iets maken, op te bergen of schoon te maken. Tips die het leven net iets gemakkelijker maken in de keuken!

DIY: frozen yoghurt

2 weken geleden | Iris Greve

Frozen yoghurt is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven en uit ons straatbeeld. In iedere stad vind je namelijk wel meerdere frozen yoghurt zaakjes. Nu kan je dit natuurlijk, zoals vrijwel alles, ook gewoon zelf maken. Hoe? Keep reading!

Buitenlandse kaas, iets voor mij?

2 weken geleden | Dries Rolefes

Wij Nederlanders staan in de wereld bekend als echte kaaskoppen. Net als onze tulpen, windmolens en ons softdrugsbeleid, zijn onze ‘Goudse’ kazen één van de uithangborden van ons nederige optrekje. Een puntje brie, daar durven we ons nog wel aan te wagen, maar liever niet te rijp. Iets waar de Fransen ons nog wel eens om uitlachen. Altijd die Fransen weer. Ons bespottelijk maken om onze eetgewoonten.

Veggie BBQ

2 weken geleden | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe meat free monday! Het is inmiddels half juni en dat betekent dat het zeker weer is om te barbecuen. Maar wat nou als je een vegetariër bent? Vandaag een oplossing zodat ook jouw barbecue slaagt!

DE beste frozen yoghurt toppings

2 weken geleden | Iris Greve

De topping is het belangrijkste onderdeel van de frozen yoghurt. Het maakt het af, of het kan het compleet verpesten. Om dit laatste te voorkomen hebben wij DE beste frozen yoghurt toppings voor je op een rij gezet.

Varianten voor in je ijsthee op IJstheedag!

2 weken geleden | Tessa Nijs

Vandaag is het ijstheedag. Dit typische, zomerse drankje is heerlijk met een dagje terrassen! Er zijn veel verschillende producten die je in jouw ijsthee kunt doen, zodat het net een ander smaakje krijgt. Benieuwd naar deze producten? Lees dan snel verder!