Menu

Hondenkoekjes

2 weken geleden | Jolien Van Delft

Vandaag is Wereld Dierendag, de perfecte dag om je trouwe viervoeter eens flink te verwennen. En hoe kun je dat beter doen dan met verse, zelfgebakken hondenkoekjes? Zo weet jouw beestje zeker dat jij gek op hem bent!

Gevulde zoete aardappel

3 weken geleden | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat Free Monday! Vandaag een variant op de inmiddels welbekende gevulde avocado is een gevulde zoete aardappel. Ben jij net zo benieuwd? 

Cinnamonrolls

3 weken geleden | Sanne Mastwijk

Cinnamonrolls, cinnamonbuns, kaneelbroodjes, hoe je ze ook wilt noemen, ze zijn vooral heel erg lekker. Heerlijk bij een kopje koffie of thee nu de dagen weer kouder worden!

Vega chili con carne

3 weken geleden | Cedric Pelle

Mijn eerste recept voor CuliNice, dat moet wel iets zijn wat echt bij mij past. Ik vind gezond eten belangrijk maar ik hou ook erg van lekker eten. Daarom vind ik dit vega chili con carne recept zo fijn, je kan allerlei gezonde ingrediënten toevoegen en het wordt er alleen maar lekkerder op!

Koning der Milkshakes

op 25-09-2017 | Anouk Koreman

De ene is de andere niet, en de ene is nog groter dan de andere. Degene die ik van de week tegenkwam overtrof werkelijk waar alle freakshakes. Bel de tandarts maar alvast, want bij het zien van deze shakes springen je vullingen er al uit! Met wie deel jij hem?

Havermout rozijn koekjes

op 24-09-2017 | Sanne Mastwijk

Zondag is natuurlijk de perfecte bakdag, dus tijd om koekjes te bakken! Vandaag gaan we voor havermout rozijn koekjes. Echte classic koekjes die je zeker een keer gebakken moet hebben!

Kip tortilla bakjes

op 21-09-2017 | Birgit Sloven

Een wrap is een snelle en makkelijke studentenklassieker, maar zelf heb ik niet altijd zin in weer zo'n opgerolde maaltijd. Je kan veel meer leuke en lekkere dingen met wraps, dus daarom vandaag deze kip tortilla bakjes! 

5 ijsjes van vroeger die we missen

op 21-09-2017 | Iris Greve

Waar zijn toch al die lekkere ijsjes van vroeger gebleven? Je kent ze wel, die ijsjes die in op de kaart stonden in het zwembad en die lekkere van de supermarkt. Dit zijn 5 super lekkere ijsjes van vroeger die wij heel erg missen.

Gespecialiseerd in eten

op 20-09-2017 | Anouk Koreman

De wereld van voeding wordt steeds specifieker. Er komen steeds meer zaakjes waar één product centraal staat. Denk aan avocado-restaurants, sla-barren en andere restaurants die gedag zeggen tegen een breed scala aan gerechten. Wij zijn een groot fan van deze trend, dus hebben we de leukste voor je op een rijtje gezet!

Pita pizza met groenten

op 18-09-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat Free Monday! Vandaag een heerlijk recept voor pizza dat niet alleen heel makkelijk en snel is, maar ook nog eens een stuk gezonder is dan de meeste pizza's. Klinkt goed, toch?