Menu

Fried Chicken met Mozzarella en Cheddar

2 weken geleden | Tom Hagemeijer

Heb jij ook geen zin om veel te koken als je thuis komt van een zware dag op het werk? Maak dan de overheerlijke en snelle fried chicken met mozzarella en cheddar. Zo bespaar je tijd en geniet je van je maal!

Nacho dag

2 weken geleden | Yonas Schaerlackens

Nacho's, wie kent ze niet? Een heerlijk Mexicaans tussendoortje voor bij de tv of op het terras. Vandaag 6 november, vieren wij de dag van de nacho door een lekker recept te delen. Dus zet snel je sombrero op en strooi met wat jalapeño pepers om helemaal in de stemming te komen. 

3 vegetarische kookboeken op Bol.com

2 weken geleden | Michelle Nijman

Steeds meer mensen besluiten vegetarisch te eten. Dit is niet alleen goed voor de dieren maar ook voor het milieu en voor jezelf. Nu is vlees echt niet slecht voor je, zolang je het maar niet te veel eet. De groep met vegetariërs,flexitariërs en veganisten is flink aan het uitbreiden. Daarom konden we niet achter blijven met een lijst voor best beoordeelde, vegetarische/veganistische kookboeken. De linkjes naar de kookboeken vind je onder aan dit artikel.

In een dag je weerstand verbeteren

2 weken geleden | Michelle Nijman

Het einde van 2018 is nabij, de koude dagen zijn aangebroken en dat is de tijd van hoesten, niezen, snotneuzen en koorts. Om hier niet aan toe te geven heb ik een perfecte combinatie aan gerechten bedacht om je in één dag een enorme vitamine boost te geven.

World sandwich day

2 weken geleden | Tim Zanoni

Meer als een miljoen mensen in Nederland leven onder de armoede grens. Om die mensen te helpen, doneren de voedselbanken voedselpakketten aan de armen. Om hun klanten van eten te kunnen voorzien, werken ze samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen ze er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen
en het milieu minder wordt belast.


Día de los Muertos

3 weken geleden | Raylison Zimmerman

Día de los Muertos, oftewel de dag van de doden. Een eeuwenoude traditie waarbij de Mexicanen hun overleden geliefde herkenden. Een feest met verklede mensen, doodshoofden en plezier. Wij zochten uit wat typische maaltijden zijn tijdens deze dagen.

Bloody mary

3 weken geleden | Tom Hagemeijer

Om Halloween af te sluiten hebben we nog 1 lekker drankje die er echt bij past. De naam en de kleur zijn meteen Halloween gerelateerd. Het is niet iets om te geven aan de kinderen bij de deur maar het past perfect bij een Halloween party.

Trick or treat

3 weken geleden | Michelle Nijman

Vandaag vieren we Halloween, het griezeligste feest van het jaar. Vooral in Amerika is dit echt een feestdag om naar uit te kijken en in Nederland vieren we het de laatste jaren ook steeds meer. Trick or treat is een goed excuus om lekker veel snoep te eten maar waar komt de traditie vandaan? Lees nu snel meer over de geschiedenis van deze snoepjacht.

Gevulde Paprika

3 weken geleden | Tom Hagemeijer

Vandaag een recept voor een stevig gevulde paprika met shoarma. Het is een lekkere variatie op het bekende broodje shoarma maar dan nu uit de oven en in een paprika. 

Gezonde snacks tijdens Halloween

3 weken geleden | Michelle Nijman

Woensdag is het weer zo ver: Halloween. Het feest wat draait om pompoenen en griezels maar voornamelijk om snoepen. Om ervoor te zorgen dat de kilo's er niet aan vliegen, staan hieronder wat makkelijke recepten voor gezonde snacks tijdens Halloween. Zowel om weg te geven of om thuis op tafel te zetten.