Menu

Cornflakes met chocolade

2 weken geleden | Michelle Nijman

Cornflakes, misschien wel het bekendste en meest gegeten ontbijt ter wereld. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel soorten en smaken maar heb je ooit geprobeerd om het zelf te maken? Het is heel eenvoudig en een stuk gezonder omdat je veel minder suiker gebruikt. 

Halloumi met Ei en Spek - Ontbijt voor Strijders

2 weken geleden | Tom den Ronden

Ben je al een beetje bijgekomen van al het Carnaval geweld? Vandaag hebben we voor jou het perfecte ontbijt om je kater mee te slijten. Een goede vette hap om je maag weer wat inhoud te geven na al die liters bier. Jij hebt een ontbijt nodig voor strijders. Strijders die het allemaal weer overleefd hebben. 

De leukste foodtruck festivals van 2019

2 weken geleden | Amane van Elsacker

Het is bijna weer zo ver, foodtruck festivals. Heerlijk in het zonnetje zitten met een hapje en een drankje terwijl je luisterd naar de live muziek. De trucks gaan door heel Nederland, van Ouddorp tot Groningen. We hebben een paar leuke festivals opgeschreven die je deze zomer kan bezoeken.

Stevige spaghetti bolognese

3 weken geleden | Tanja Polak

Ga je vanavond weer carnavallen en wil je niet als eerste dronken zijn? Met deze stevige spaghetti leg jij een goede bodem en kun je weer een aantal biertjes wegtikken. (Dit recept is overigens ook heerlijk na carnaval!)

Carnaval; lallend en hossend richting het zuiden

3 weken geleden | Tom den Ronden

Carnaval is afgetrapt en natuurlijk staat het zuiden van Nederland weer compleet op zijn kop. Ben je vandaag wakker geworden met een zwaar hoofd en wil je vandaag gaan feesten in een andere stad, of ben je nog niet aan feesten toegekomen en wil je het zuiden van Nederland op z’n kop zetten? Trek dan nú een pilsje open, pak een worstenbroodje en plan de laatste dagen van Carnaval in op basis van dit artikel.

Kapsalon

3 weken geleden | Michelle Nijman

Vandaag is carnaval officieel begonnen en daarom kun je maar beter een goede bodem leggen voordat je begint aan de eerste biertjes. Deze variant is net even wat minder vettig dan degene die je gewend bent te eten rond 4 uur ’s nachts bij je favoriete snackbar. We moeten tenslotte een beetje compenseren voor de calorietjes die we via het bier al binnen krijgen.

Doe eens gezond joh! Pastasalade

3 weken geleden | Tom den Ronden

Veel studenten eten de ene opwarm maaltijd na de andere en komen vaker op Thuisbezorgd.nl dan hun schoolmail. Het gevolg daarvan is dat ze soms (te) weinig groenten eten. Om dit minder gezonde eetpatroon te doorbreken serveren we vandaag een stevig gevulde pastasalade.

Top 3 restaurants in Oss

3 weken geleden | Julia Oor

Woon jij in Oss of bezoek je de gezellige stad wel eens? Dan wil je vast weten welke restaurants jij niet mag missen! De stad bied genoeg keuze met veel gezellige restaurants, maar wat zijn nou de lekkerste? Lees snel verder om mijn diverse top drie te bekijken!

MFM: quesadilla

op 25-02-2019 | Michelle Nijman

Je kunt eindeloos variëren met deze heerlijke tosti/pannenkoek. Het is makkelijk, snel, goedkoop en je kunt het op (bijna) elk moment van de dag eten. Wat wil je nog meer? 

Minder vlees eten? Hier zijn wat tips om je op weg te helpen

op 24-02-2019 | Amane van Elsacker

Minder vlees eten is zeker geen foute keuze. Ja het is niet volledig stoppen met het eten van vlees, maar het al heel goed als je minder wilt eten! Het is zo goed voor de aarde om al 1 dag in de week geen vlees te eten. Maar, hoe kan ik het best minder vlees eten?