Menu

Rollende Keukens

3 weken geleden | Merel Tielen

Vandaag is de dag, het begin van de Rollende Keukens in Amsterdam. Volop smikkelen en smullen van de gekste lekkernijen uit de leukste keukentjes. Van scooters, tot dubbeldekkers, campers en caravans; je kan het zo gek niet bedenken, als er maar eten gemaakt kan worden. Al deze leuke eettentjes serveren jou een week lang de lekkerste gerechtjes. 

Groentetortilla

3 weken geleden | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat Free Monday! Vandaag een overheerlijke groentetortilla; kan vast geen kwaad na alle barbecues van dit weekend. 

Spaghetti carbonara

op 03-05-2018 | Birgit Sloven

Een echte Italiaanse klassieker en helemaal niet moeilijk te maken: Spaghetti carbonara. Met dit recept heb je binnen no time je bordje spaghetti met romige saus op tafel staan. En gooi er nou niet stiekem toch room bij want dan worden die Italianen boos en ik ook.

5 kooktips voor luie studenten

op 02-05-2018 | Write Club

Als student wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd besteden aan koken. Voor jou is het puur voedsel binnen krijgen. Uitgebreid eten doe je wel bij je ouders of tijdens een etentje. Dus ben je klaar met de frituurpan en eten bestellen? Lees dan onderstaande tips.

Gebakken friet met sambal

op 01-05-2018 | Anouk Koreman

Dit recept is de uitvinding van de eeuw, ik meen het. Ik hoorde het van een collega en ik geloofde niet dat dit zou lukken en ook nog lekker zou zijn, maar niets is minder waar. Het is een Indonesisch gerecht met een moeilijke naam, maar voor nu: gebakken friet met sambal!

Leuke stedentrips binnen Nederland

op 30-04-2018 | Merel Tielen

Het is weer meivakantie, dat betekent een hele week relaxen en lekker doen waar je zin in hebt. Veel mensen gaan op vakantie deze week, maar wat dacht je van een keer eigen land verkennen? Ik heb de leukste steden voor je uitgezocht om deze week een bezoekje aan te brengen.

5 bakrecepten voor de zondagmiddag

op 29-04-2018 | Iris Greve

Het is weer zondag b(r)akdag en dat betekent dat de bakrecepten weer uit de kast gehaald kunnen worden. Ditmaal vijf heerlijke recepten om dit lekkere lange weekend smakelijk mee af te sluiten. 

Crème van Bataat - Zoete aardappelpuree

op 26-04-2018 | Pim Elbers

Klinkt Chique he... Crème van Bataat, het is eigenlijk een aardappelpuree maar dan van zoete aardappel, dus stukken gezonder en net iets moderner. Super lekker met een stukje vis of een lekkere biefstukje, zo maak je indruk op je vrienden zonder echt heel erg je best te doen.

Wat te doen met Koningsdag?

op 25-04-2018 | Pim Elbers

Elk jaar is het weer de vraag wat ga je doen met Koningsdag en Koningsnacht? Dit jaar valt het op een vrijdag, als je het goed regelt met je werk of school heb je een lekker lang weekend! Wat ga je alleen doen? Citytrip, familie weekend, een te gekke vriend(inn)en weekend of je rommel verkopen op de plaatselijke vrijmarkt? 

Pasta met ei uit de oven

op 23-04-2018 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en daarom tijd voor jouw nieuwe Meat Free Monday! Vandaag een overheerlijk Italiaans recept om uit te proberen.