Menu

Top 5 salades op CuliNice

2 weken geleden | Amane van Elsacker

Salades zijn lekker en erg makkelijk om zelf te maken. Het probleem is alleen vaak dat je steeds maar weer dezelfde salade maakt. Daarom hebben wij nu vijf verschillende salades onder elkaar gezet die stuk voor stuk overheerlijk zijn. 

Havermout pannenkoekjes als dessert

2 weken geleden | Yonas Schaerlackens

Havermout pannenkoekjes zijn heerlijk bij een ontbijt of lunch maar wij hebben het omgetoverd tot een lekker dessert. Zo heb je de pannenkoekjes vast nog niet eerder gegeten. Probeer nu snel zelf het recept.

Voordelen van koken zonder pakjes of zakjes

2 weken geleden | Michelle Nijman

Koken uit een pakje is super handig en je bent vaak snel klaar. Je zou zeggen dat het alleen maar voordelen heeft maar ben je nu echt aan het koken?  En zijn deze gerechten echt gezond? Stiekem zitten er veel overbodige dingen in zoals zout, conserveringsmiddelen en smaakversterkers. Hieronder hebben we een aantal voordelen verzamelt van écht koken zonder pakjes of zakjes.

Spaghetti met kippenragout

2 weken geleden | Iris Greve

Vandaag is het spaghetti dag! Dit konden we natuurlijk niet voorbij laten schieten zonder een lekker recept te delen. Het is een combinatie waar je zelf misschien niet snel aan zou denken maar wij zijn er trots op. Spaghetti met zelfgemaakte kippenragout!

Goede voornemens 2019

2 weken geleden | Yonas Schaerlackens

Het begin van het nieuwe jaar, 2019 alweer! Een nieuw jaar betekent voor vele een 'nieuw begin'. Een nieuw begin met een positieve mindset. Wij hebben onze goede voornemens opgeschreven en hopen je inspiratie te geven voor die van jouw!

Anti-kater Routine

2 weken geleden | Yonas Schaerlackens

De kater na oud en nieuw is altijd erg heftig en daarom hebben we nog maar een anti-kater routine geschreven. Er is ook niks ergers dan wakker worden met knallende koppijn, droge mond en misselijkheid. Op deze momenten baal je toch wel van de keuzes die je de avond er voor hebt gemaakt. Hiervoor hebben wij een routine bedacht waardoor jouw kater snel zal verdwijnen!

Nieuwjaars kater recept

3 weken geleden | Write Club

Je kan vast wel een heerlijke oppepper voor je katerhoofd gebruiken na het vieren van Oud&Nieuw. Dit is het perfecte ontbijt nadat je die vuile kabab van vannacht in die emmer naast je bed hebt uitgekotst. Het is erg makkelijk te bereiden en met een beetje geluk hoef je er niet eens voor op te staan.

7 redenen om meer water te drinken in 2019

3 weken geleden | Michelle Nijman

Wow, het is alweer bijna 2019! Heb jij al goede voornemens bedacht? Wij hebben een hele makkelijke voor je, namelijk meer water drinken. Het klinkt misschien niet zo belangrijk maar dat is het wel en hieronder lees je de voordelen van water drinken. Wij zijn ook benieuwd naar jullie goede voornemens; laat het weten in de reacties. 

Basic spicy pasta

3 weken geleden | René Mureau

Pasta, de beste vriend van iedere student, altijd op voorraad en lekker goedkoop. Helaas heeft pasta op zichzelf weinig smaak, met deze variatie kan je de pasta bijna zonder saus eten. Dit is wel een gerecht voor de geharde proevers onder ons, het is namelijk erg pittig. 

Stoofperentaart

op 23-12-2018 | Tanja Polak

Deze taart is een echte eyecatcher als bij/nagerecht tijdens een gezellig diner. Verras je vrienden of familie met deze heerlijke stoofperentaart.