Menu

ProefMei

6 dagen geleden | Birgit Sloven

Het weer is al wat beter weer dus we weten allemaal wat dat betekent: De food festivals komen er weer aan! Dit weekend is het ProefMei in Bergen op Zoom. Op dit culinaire festival is er genoeg te doen t/m zondag de 21e, dus het is zeker een bezoekje waard!

Erwten-spinazie met basilicum soep

1 week geleden | Sophie Waelput

Het is lente en je hebt zin in een lekkere frisse soep nu de winter maanden officieel over zijn. Maar welke groente kun je nou combineren voor een lekkere licht frisse soep? Daarom helpen wij een handje en presenteren wij vandaag erwten-spinazie met basilicum soep.

De combinatie van sporten en eten

1 week geleden | Tessa Nijs

Nu de vakanties er weer aankomen wil natuurlijk iedereen goed in vorm zijn. Vele proberen gezonder te gaan eten en vaker te gaan sporten. Maar onthoud dat wanneer je sport eten juist erg belangrijk is. Zowel ervoor als erna.

Burgermaand: tonijn burger

1 week geleden | Sanne Mastwijk

Deze maand op CuliNice: de burgermaand! Elke woensdag een burger recept. En niet zo maar een simpele burger met een plakje kaas, tomaat en wat sla, nee de spannendste burgers die je niet elke dag tegenkomt. Deze week een overheerlijke tonijn burger! Burgerlicious!

CuliNice kitchen hacks

1 week geleden | Sanne Mastwijk

Elke woensdag de handigste tips voor in de keuken. Of het nu kleine truckjes zijn om iets maken, op te bergen of schoon te maken. Tips die het leven net iets gemakkelijker maken in de keuken!

Risotto met zalm, spinazie en gorgonzola

1 week geleden | Dries Rolefes

Deze risotto met zalm en spinazie is een mooie combinatie van verschillende smaken. Zowel fris als hartig en ook nog eens erg romig dankzij de gorgonzola. Een recept wat eenvoudig is in bereiding, maar fantastisch qua smaak. Succes gegarandeerd!

Oh MY GOD, ik heb een baby

1 week geleden | Lauri Van den Berg

Het mag dan een Nederlandse traditie zijn, maar de beschuit met muisjes zijn tegenwoordig toch wel een beetje afgezaagd. Daarom delen wij op CuliNice vandaag roze en blauw met een lijstje van drie alternatieve op de klassieke beschuit met muisjes!

Vega pasta met bimi

1 week geleden | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday voor deze week! Deze week een vegetarische pasta met onder andere bimi, een heerlijke groente. Daarnaast super simpel en gezond. Waar wacht je nog op?

Chocolate Chip Day!

1 week geleden | Sophie Waelput

Vandaag is het officieel chocolate chip day, en hier zijn wij ontzettend blij mee want wie kent die traditionele chocolate chip cookie nou niet. Maar je kunt nog veel meer doen met chocolate chips, dan alleen deze heerlijke chocolate chip cookies maken!

Deze ontbijtjes (op bed) gaat je moeder waarderen!

2 weken geleden | Tessa Nijs

Jongens, het is weer Moederdag! Tijd om je moeder eens flink te verwennen op deze zondag. Enne, naast de cadeautjes mag het klassieke ontbijtje op bed dan natuurlijk ook niet ontbreken. Weinig inspiratie? Geen paniek! Met onze ontbijtreceptjes zul jij jouw moeder heel blij maken.