Menu

Zondagsbrunch met zelfgemaakte Cinnamon Rolls

3 weken geleden | Pim Elbers

Het is weekend, tijd om lekker uit te slapen en bij te komen van een week werken of studeren. Het is zondagochtend en je hebt zin in wat lekkers voor bij de koffie of voor bij de brunch. Laat je partner, vrienden of familie omver blazen met je zelfgemaakte Cinnamon Rolls!

Top 5 leuke en handige bakvormen voor thuis

3 weken geleden | Luc van Laarhoven

Eten bakken is natuurlijk super leuk, maar soms ook moeilijk. Verder is het leuk om een cake, taart of andere creatie net een andere vorm te geven met behulp van verschillende vormpjes. In deze top vijf van leuke bakvormpjes vind je leuke vormen die jou kunnen helpen met een nieuwe creatie. 


Griekse broodpizza

3 weken geleden | Write Club

Deze winter brengen we de zomer in huis met een heerlijke pizza, maar dan in een Grieks jasje. Een lekker en makkelijk recept om samen met je vrienden, z’n tweetjes of helemaal in je eentje op te eten... al raden wij het aan om hem gewoon lekker te delen ;)

Stamppot uit de doofpot

3 weken geleden | Write Club

Als ik samen met een van mijn betere vriendinnen in de Albert Heijn sta te twijfelen wat we moeten eten steekt ze opeens haar vinger in de lucht. “Jij bent toch ook wel dol op een Hollandse pot?” zegt ze. Ik maak een lichtelijke platte grap over dat we beide op vrouwen vallen en dus beide van een ‘Hollands potje’ zouden moeten houden. We staan even samen te lachen op de versafdeling van de Albert Heijn in Amsterdam-zuid. “Hutspot doen?” zegt ze. “Doen we.” zeg ik, terwijl ik mij niet meer kan herinneren wanneer ik dat voor het laatst gegeten heb.

Vlaamse bierstoof

op 25-02-2018 | Birgit Sloven

Wat te doen op een koude winterse zondag? Stoofvlees maken natuurlijk! Niets lekkerder dan een pruttelende pan op het vuur en de kruidige geur die de keuken vult. Het lijkt misschien veel werk, maar als alles in de pan zit kun je rustig iets voor je jezelf gaan doen. 

5 minute meal, kip met roerbakgroente & aardappelbokjes.

op 22-02-2018 | Pim Elbers

Iedereen kent het: haast, met een grote sierhoofdletter H. Je hebt geen tijd maar wilt toch even iets fatsoenlijks op tafel zetten want Thuisbezorgd.nl heb je inmiddels ook wel uitgespeeld. We hebben iets bedacht om toch snel iets te kunnen doen met minimale afwas. 

Poke bowl

op 19-02-2018 | Birgit Sloven

De carnaval is achter de rug dus het is verstandig om weer eens wat voedingsstoffen aan te vullen. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik verlang inmiddels naar wat zon, dus maakte ik deze frisse en zonnige poke bowl!

Veerle's liefde voor eten

op 16-02-2018 | Veerle Wijnbergen

Om voor CuliNice te bloggen heb je natuurlijk een passie voor eten nodig. Komt dat mooi uit, want wat heb ik niet met eten? Wat is er nou beter dan een heerlijke maaltijd te maken voor jezelf en daar intens van te genieten?  Ik ben zelf al heel vroeg begonnen met bakken, van koekjes tot cakejes en taarten. 

Freestyler in de keuken

op 15-02-2018 | Merel Tielen

Ik hou ervan om te freestylen in de keuken. Zonder recept gewoon lekker wat in elkaar flansen, kijken waar het schip strandt. Soms is dat bij een verbrand, mislukt gerecht waarna ik bij thuisbezorgd eindig, maar soms bij een gerecht wat ik dan maanden als favoriet gerecht bekroon. Waarna het natuurlijk weer mijn neus uitkomt, zodat het cirkeltje weer opnieuw begint.

4x chocolade recepten

op 14-02-2018 | Birgit Sloven

Terwijl sommigen van ons nog liggen bij te komen van carnaval, is de volgende feestdag alweer aangebroken: Valentijnsdag. Ben je vergeten een cadeau te regelen? Geen paniek, liefde gaat door de maag dus maak alsnog indruk met een van deze chocolade recepten!