Menu

Side dishes

3 weken geleden | Linn van Velzen

Het temperatuurtje begint steeds aangenamer te worden in ons kleine landje. Dat betekend dus perfect weer voor een…… Jawel een BBQ! Lekker buiten in het zonnetje geniet van een goed stuk vlees met het leukte gezelschap. Een tijd waar de meesten als sinds september weer naar uitkijken en we mogen weer! Het is van zelfsprekend wat je op de BBQ gooit. Maar je wilt niet heel de avond op een stuk vlees of vis kauwen, toch? Daarom hebben wij vijf side dishes bedacht waarmee je de puntjes op de i kan zetten voor een geslaagde BBQ. Klaar voor?

Crostini met tomaat

3 weken geleden | Michelle Nijman

Crostini’s zijn eigenlijk een soort zelfgemaakte toastjes die je zelf met allerlei lekker dingen kunt beleggen. Het zijn de perfecte hapjes bij een feestje of mooie voorgerechtjes bij een diner.

Suomalainen ruoka; Top 5 Finse lekkernijen

3 weken geleden | Tom den Ronden

Wist je dat Finland ‘het land van de duizend meren’ wordt genoemd? Of wist je dat het zo schijnt, dat de enige echte Kerstman uit Finland komt? Er zijn genoeg interessante weetjes van dit prachtige land, maar wij focussen natuurlijk op het eten! Vandaag kijken we naar five overheerlijke lekkernijen uit dit mooie Scandinavische land.

Hoera! Internationale hamburger dag it is!

3 weken geleden | Laura Andrieu

Ja ja het is vandaag internationale hamburger dag. Druk maken over wat we eten vanavond is dus niet nodig, want… het is HAMBURGER-tijd. Alleen moet er nog wel gekozen worden wat voor soort hamburger jullie eten vanavond. Ga je het vieren met een hamburger van de McDonalds of kies je ervoor om je eigen hamburger samen te stellen. Dat is de reden waarom ik voor jullie de 5 beste hamburger recepten van CuliNice op een rijtje heb gezet.

Wat moet je wel en niet eten voor een fit en gezond lichaam?

3 weken geleden | Linn van Velzen

Na een intensieve workout hoort een voedende maaltijd, maar wat is nou het beste voor je lichaam en welke producten moet je juist vermijden? Als je een fit lichaam wilt, is alleen sporten niet genoeg. Je voeding speelt namelijk ook een grote rol. Wij laten je een aantal ingrediënten zien die je lichaam boosten en voedend zijn voor een workout. Ook welke producten je juist moet laten staan voor het sporten of juist beter kan vermijden voor een fit lichaam.

Perfect gepocheerd ei

3 weken geleden | Laura Andrieu

Wij, CuliNice zijn hier om jullie te helpen in de keuken! En vandaag leggen wij je uit hoe je het gemakkelijkst thuis een ei kunt pocheren. Lekkere, mooie en zachte eitjes iedere keer weer.

5x picknick tips

op 24-05-2019 | Laura Andrieu

De zon schijnt weer, het is een mooie dag en je bent vrij. Wat ga je doen op deze dag? Gezellig terrassen, lekker makkelijk of maak het leuk en misschien zelfs romantisch… picknicken! Hieronder vind je de 5 leukste picknick tips.

Het recept voor een perfect Zweeds koffie broodje

op 23-05-2019 | Linn van Velzen

Ook zoveel zin gekregen in Fika? Volg dan ons recept voor het perfect Zweeds koffiebroodje! Maar pas op, want ze kunnen nog eens verslavend zijn!

Fika, een Scandinavische traditie

op 23-05-2019 | Linn van Velzen

Fika is de Scandinavische gewoonte om rustig de dag door te komen. Je neemt de tijd om te genieten van een bakje koffie met een lekkernij. Het is een speciale traditie die al lang wordt voortgezet in Scandinavische landen en hier kunnen wij in Nederland wel een voorbeeld aan nemen.

Vissoep

op 21-05-2019 | Linn van Velzen

Voor alle seafood lovers! Een recept voor een eigengemaakte vissoep die mijn Zweedse oma altijd maakt. Bereid deze heerlijke soep voor jezelf of voor je vrienden/vriendinnen/familie. Niet alleen gezond maar ook nog eens super lekker.