Menu

​De poké bowl is hipper dan ooit!

op 11-06-2018 | Write Club

De poké bowl is helemaal hot! Waar je voorheen nergens een poké bowl kon bestellen, schieten de poké bowl restaurants nu zelfs als paddenstoelen uit de grond. De gerechten uit een kommetje zijn niet meer weg te denken, maar wat is de poké bowl precies? De poké bowl is een gerecht uit Hawaii waarin rijst, verse vis en groenten centraal staan. Tegenwoordig bestaat de poké bowl niet alleen maar uit deze traditionele versie, maar zijn er ontzettend veel verschillende varianten van bedacht. De poké bowl is te bereiden met elke favoriete vissoort naar keuze maar ook met vlees of vegetarisch. Er is een diverse mogelijkheid aan groenten voor in de poké bowl en is er een ruime keuze aan sauzen en toppings.

DIY: ijsthee

op 10-06-2018 | Iris Greve

IJsthee, het ideale drankje voor op een zonnige dag. Nu kan je dit natuurlijk kant en klaar bij de supermarkt halen, maar het zelf maken is natuurlijk veel lekkerder. Hoe je dat doet? Lees snel verder!

Spicy stokbroodje zalm

op 07-06-2018 | Write Club

Een stokbroodje is altijd wel lekker. Met een heerlijk gezond stokbroodje kun je op een snelle manier een heerlijke maaltijd maken. Naast een lekkere maaltijd kun je ook nog wat extra maken voor een andere dag zodat je dan niet hoeft te koken.

Liefde voor Kaasfondue of Raclette

op 01-06-2018 | Pim Elbers

Nederland staat bekend als kaasland, persoonlijk ben ik een echte kaasliefhebber. Franse schimmelkazen, geitenkaas, komijnekaas en ga zo maar door. Een perfecte avond met lekkere wijn, gezelligheid en kaasfondue. Love it! Ook leuk om een keer samen te raclette, wat kies jij?

​Tapas tips voor 2!

op 30-05-2018 | Write Club

Wanneer je tapas gaat eten wil je natuurlijk zoveel mogelijk op tafel hebben staan. Het liefste een mix van allerlei verschillende warme en koude gerechtjes. Waarbij je ook nog zo min mogelijk uitgeeft en ingrediënten overhoudt. Wanneer je met een grotere groep tapas gaat maken hoef jij je over dat laatste punt geen zorgen te maken, maar af en toe vind je het ook gezellig om gewoon met z’n tweeën tapas te eten. Gewoon gezellig met je vriend, vriendin, huisgenoot of tijdens een eerste date. Wanneer je met een klein aantal tapas wilt gaan maken zal je toch iets beter over je keuzes moeten nadenken om je avond met hapjes te vullen, zonder dat het te veel kost en je te veel ingrediënten overhoudt. Bekijk mijn tips en geniet van je heerlijke tapas!

Goed ontbijten

op 27-05-2018 | Merel Tielen

Het is belangrijk om goed te ontbijten. Dat is iets wat je waarschijnlijk dag in dag uit al hoort sinds dat je klein bent. Nu is dat natuurlijk ook helemaal waar, maar het is ook belangrijk om lekker te ontbijten. Zonder al te veel moeite natuurlijk. Daarom dit heerlijke "recept" zodat jij vanaf nu de dag altijd goed, maar vooral lekker (makkelijk) kan beginnen!

De vijf-minuten pizza

op 24-05-2018 | Write Club

Een pizza die je gemakkelijk zelf binnen vijf minuten kan klaarmaken, ook al ben je geen keukenheld. Te goed om waar te zijn ? Nee hoor! De vijf-minuten pizza is een heerlijke pizza gemaakt met Mexicaanse tortilla’s die iedere student binnen vijf minuten gemakkelijk kan maken met de meest basis ingrediënten. Ideaal wanneer je na een lange schooldag echt geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Het recept voor de pizza is ideaal voor één persoon. 

5 Leuke restaurants in Breda

op 23-05-2018 | Luc van Laarhoven

Breda is een stad wat zich steeds meer aan het uitbreiden is. Zo ook in restaurants en eettentjes. Breda staat bekend om het bourgondische leven wat hier zich afspeelt en dat vind je zeker terug bij de restaurants en de hoeveelheid. Wij hebben 5 leuke en unieke restaurant op een rij gezet waar je zeker langs moet gaan als je in Breda bent. Van sport restaurants tot prachtige binnentuinen. Natuurlijk zijn er naast deze 5 leuke restaurants ook een hoop andere die ook zeker de moeite waard zijn. 

Vegetarische nasi

op 21-05-2018 | Merel Tielen

Nasi, wie houdt er niet van?! Iedereen eet dit weer op een andere manier. Op dit bekende en klassieke gerecht zijn dan ook ontelbaar veel varianten te bedenken, daarom kom ik vandaag met een vegetarische variant voor jullie, die optioneel nog vegan is ook. Wat wil je nog meer?

Whiskey cocktails

op 18-05-2018 | Luc van Laarhoven

Vandaag is het wereld whiskey dag een dag die we absoluut niet mogen vergeten. Vele vinden whiskey erg lekker om te drinken, maar wij hebben een aantal varianten op een rij gezet in de vorm van een cocktail. De cocktails zijn ook voor degene die niet van whiskey houden zeker een aanrader. In dit artikel lees je over een aantal cocktails waarbij whiskey zeker niet mag ontbreken.