Menu

Verschillende cadeautjes tijdens Sinterklaas

op 27-11-2018 | Yonas Schaerlackens

Het is alweer bijna december, de maand van gezelligheid, samen zijn en cadeautjes. Ben je te laat begonnen met cadeautjes inslaan? Wij ook en daarom hebben we snel een lijstje gemaakt met handige cadeautjes voor jong en oud! Onderaan vind je linkjes naar alle artikelen zodat je ze niet zelf hoeft op te zoeken.

Kinderkeuken

Om te beginnen een cadeautje voor de kids. Een kinderkeukentje inclusief potten, pannen en ander keukengerei. Tja, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, jong geleerd is oud gedaan!Halli Galli Extreme

Dit cadeautje is leuk voor heel de familie en/of je vriendengroep. Het is een variatie op het bekende kaartspel genaamd Halli Galli. Een echte aanrader voor fanatiekelingen en lekker compact om mee te nemen. Dit is een spel dat altijd leuk blijft! 

   


Panini Grill

Dit is een must-have voor iedereen (maar vooral voor iemand die niet dol is op koken). Je bakt er tosti's in maar ook bijvoorbeeld een lekkere hamburger. Dit multifunctionele apparaatje is een echte life saver! Met dit cadeau zit je nooit fout.Kookboek: Fresh food for everyone

Fresh food for everyone is een basis kookboek met gerechten die iedereen kan klaarmaken. Het kan soms lastig zijn om elke dag weer iets te verzinnen om op tafel te zetten, zeker na een lange werkdag. Daarom is een kookboek zoals deze ideaal want er staan eenvoudige maar lekkere recepten in waar je niet te veel ingrediënten voor hoeft te kopen.


Restaurant cadeaubon

En dan als laatste een restaurant cadeau bon. Het cadeau waar niemand nee tegen kan zeggen. Met deze cadeaubon kun je bij 1500 restaurant in Nederland terecht en je kan zelf bepalen hoeveel geld je op de bon zet.


Relevante producten: }}

Kleine speelkeuken set met licht & accessoires

Een kinderkeukentje inclusief potten, pannen en ander keukengerei. Tja, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, jong geleerd is oud gedaan!

Meer informatie

Halli Galli Extreme - Kaartspel

Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten of een dier. Om beurten draait iedere speler een kaart om.

Meer informatie

DAEWOO -Contact grill panini

Dit multifunctionele apparaatje is een echte life saver! Met dit cadeau zit je nooit fout.

Meer informatie

Fresh food for everyone

Fresh food for everyone is een basis kookboek met gerechten die iedereen kan klaarmaken.

Meer informatie

Restaurant cadeau

Met deze cadeaubon kun je bij 1500 restaurant in Nederland terecht en je kan zelf bepalen hoeveel geld je op de bon zet.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus