Menu

Verborgen snacks in de Aziatische supermarkt

op 01-02-2019 | Michelle Nijman

De Aziatische supermarkt. Voor sommigen voelt het vertrouwd en anderen blijven er ver vandaan. Wij kochten drie 'gekke' snacks om te proeven die je normaal waarschijnlijk in het schap zou laten staan. 

We beginnen maar gelijk met de lekkerste snack namelijk pizza stokjes. Je kunt het een beetje vergelijken met van die zoute stokjes die je vaak op feestjes ziet. Nu hebben ze alleen een hele heftige pizzasmaak, lekker maar best intens. We waren dan ook niet verbaasd toen we een hele lijst aan E-nummers zagen op de verpakking. Verder weten we ook niet precies wat er in de stokjes zit maar als je er genoeg van eet lijkt het wel of je daadwerkelijk een pizza aan het eten bent. Het vult namelijk heel erg goed. Deze Pretz stokjes met pizza smaak raden we aan als je een feestje geeft maar eet niet het hele doosje alleen leeg ;).

De tweede snack vonden wij erg lijken op cola in een sap pakje en dat was een goede reden om het te kopen. Uiteindelijk bleek het Jasmijnthee te zijn wat deels een opluchting was want cola in een sap pakje..? Maar het was ook wel een tegenvaller want het was maar gewoon koude Jasmijnthee, niet meer en niet minder. Nu zijn wij geen fan van koude thee dus we gaan dit niet nog eens kopen.

De derde en laatste snack was toch wel echt het gekste wat we tegen kwamen in de supermarkt. Het is een potje met een roze sapje waar stukjes in drijven. Je kon ze in verschillende kleurtjes kopen zoals wit, groen en oranje. Wij kozen voor de roze omdat dit meestal een lekker smaakje heeft. Daar hebben we ons toch wel vreselijk in vergist. Het roze sapje bleek kokoswater te zijn, iets waar wij beiden niet van houden. De stukjes blijven voor ons nog steeds een raadsel. De structuur was erg taai en vreemd maar vooral niet lekker. Laat je dus niet verlijden door de grappige kleuren van deze potjes want de inhoud valt vies tegen!

Het was leuk om nieuwe dingen uit te proberen die je normaal niet zo snel zou kopen en juist omdat ze etiketten niet al te duidelijk waren weet je niet wat je kan verwachten. Stap zelf ook een uit je comfort zone want voordat je het weet ontdek je heerlijke snacks!


Relevante producten: }}

Basisboek Aziatisch

Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten (met stap-voor-stap-fotografie en -uitleg) uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis.

Meer informatie

Snackschaal 7 vakken

Een zeshoekige snackschaal wit met 7 vakken. In het midden is plek voor saus. Materiaal: porselein. Afmeting: ongeveer: 32 x 5 cm.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus