Menu

Top 5 leuke en handige bakvormen voor thuis

op 28-02-2018 | Luc van Laarhoven

Eten bakken is natuurlijk super leuk maar soms ook moeilijk. Verder is het leuk om een cake, taart of andere creatie net een andere vorm te geven met behulp van verschillende vormpjes. In deze top vijf van leuke bakvormpjes vind je leuke vormen die jou kunnen helpen met een nieuwe creatie. 

1. Ei in de vorm van een hart

Altijd al moeite gehad met een ei bakken in een mooie vorm? Dan is dit een goede oplossing om het ei in een mooie hartjes vorm te creëren. Zo wordt het eitje met extra veel liefde klaargemaakt. Natuurlijk kan je het voor jezelf klaarmaken, maar misschien is het ook leuk om iemand er mee te verrassen, bijvoorbeeld ontbijt op bed of een zelfgemaakte lunch. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor andere gerechten. 


2. Zeven ronde bakvormen 

Het is voor veel mensen vaak moeilijk om mooie ronden vormen te maken, zoals bij de vormen van pannenkoeken en pizza's. Ook is het vaak lastig om ervoor te zorgen dat ze niet aan elkaar blijven zitten. Bij dit product krijg je je pannenkoeken, kleine pizza's of andere gerechten in een perfecte ronde vorm. Je zult je gasten verbazen met jou perfectie. Daarnaast kun je zeven gerechten tegelijkertijd maken, zo kan iedereen eten wat die wilt zonder te veel moeite te doen.  


3. Bakvorm in een cijfer

Bij deze vorm van bakken kun je jou eigen leeftijd bakken of die van een ander. Leuk voor een verjaardag of een andere gelegenheid waar een getal aan is gekoppeld. Het gebak blijft niet aan de vorm kleven, je kunt het dus met gemak uit de vorm halen en daarna versieren of opeten. 


4. Zes verschillende bakvormpjes

Dit product is leuk voor als je kleinere kinderen hebt. Vaak vinden kinderen het namelijk leuk om een andere vorm te proberen dan rond, vierkant of een driehoek. Daarom kun je bij dit product ook leuke vormen als een hartje of sterretje maar ook kun je een cakeje in de vorm van een beer of olifant maken. Zo wordt het bakken voor kinderen nog leuker! 


5. De roze roos

Naast alle kleinere bakvormen die ik heb benoemd is het natuurlijk ook leuk om een grote bakvorm te hebben. En dan is dit wel een hele mooie, de taartvorm in een roos. Als je naar de roosvormige bakvorm kijkt ziet het er erg moeilijk uit om te maken, maar dat is zeker niet het geval. Daarnaast is het ook erg makkelijk om de taart na het bakken uit de vorm te krijgen en zo het eindresultaat te zien. Bijna zonde om op te eten..
Relevante producten: }}

Ei in de vorm van een hart

Met deze bakvorm is het erg gemakkelijk om een ei te maken in de vorm van een hart. Het enige wat u hoeft te doen is de bakvorm in een pan te plaatsen, een ei erin te doen.

Meer informatie

Siliconen Bakvorm Ei Pannenkoek - Ei Flipper - Maak de perfecte pannenkoeken gebakken eieren en omeletjes - Bakvorm ei – Bak eenvoudig 7 Gelijke Gerechten

Deze 3 flippers zorgen er voor dat dat elke pannenkoek of ander gerecht er gelijk uit komt te zien. Deze is speciaal geschikt om gerechten er perfect uit te laten zien.

Meer informatie

Cosy & Trendy Love Baking Bakvorm - Silicone - Cijfer 8

Love baking bakvorm silicone cijfer 8 waaruit je gemakkelijk je zelfgemaakte gebak kunt halen. Combineer een cijfer met andere cijfers. Leuk voor verjaardagen

Meer informatie

Deegvormen 6 stuks

Deegvormen 6 stuks. Makkelijk te gebruiken voor cake of andere recepten die je in verschillende soorten vormen.

Meer informatie

PavonIdea Bouquet - Siliconen Bakvorm Roos diam. 21,5 x h 9.5cm - Roze

De bakvormcollectie van PavonIdea is uitgebreid met de serie 'Bouquet'. Deze bloemvormige bakvormen zijn vervaardigd uit siliconen. Het bakresultaat is uiteraard eenvoudig.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus