Menu

​​Tilburgs foodtrucksfestival Smaak Karavaan viert vijfde editie.

op 14-09-2018 | Tom Hagemeijer

Tilburgs allereerste foodtrucksfestival viert in het weekend van 14, 15 en 16 september haar vijfde editie (de lustum-editie) in de Spoorzone.

Mede-oprichter Jan Smulders: ‘wat ooit begon als een kwajongensstreek is uitgegroeid tot een sfeervol en authentiek foodtruckfestival, niet weer weg te denken van de lijst met mooie evenementen in de Spoorzone. Meer dan ooit richten we ons op ‘smaak’. Zo zijn we supertrots dat we dit jaar drie lokale bierbrouwers over de vloer hebben, die smaakvolle speciaalbiertjes tappen.
Gezelligheid, goed eten en drinken, fijne muziek, dat is waar Smaak Karavaan voor staat.’
Het jarige festival trekt een bonte verzameling van mobiele keukens, die uitblinken in creativiteit, kwaliteit en uniekheid. Zo zijn er dit jaar Hongaarse ‘chimney cakes’, Thaise ijsrolletjes en flammkuchen te proeven. Ook staat er een foodtruck met Koreaans streetfood, serveert Just Say Cheese allerlei lekkernijen met kaas, brengt Chorizo & co een ode aan de pittige worst en eet je heerlijke hamburgers van Flippin’ Burgers en D’n Tilburger.
Bij goed eten hoort goed drinken en ook daar denkt Smaak Karavaan aan. Willem Koffie schenkt een goede bak koffie, Saps serveert 18 gezonde smoothies en ook in speciaalbiertjes is er ruimte keuze uit Tilburgs’ finest: biertjes van LocBrewery, Stadsbrouwerij013 en Pinterman.
Het eten en drinken gaat vergezeld van genoeg vertier: van dj’s van Tilburgse bodem tot springkussens voor de kleintjes. Smaak Karavaan is bij uitstek hét evenement voor de hele familie!
Smaak Karavaan vindt plaats op 14, 15 en 16 september in de Spoorzone. Openingstijden: vrijdag 16:00-01.00, zaterdag 14:00-01:00 en zondag 13:00-23.00.
De toegang is gratis.
www.smaakkaravaan.nlRelevante producten: }}

Bestron DCPM12 Cake-Pop Maker

Bestron DCPM12 Cake-Pop Maker

Meer informatie

Joseph Joseph Messenslijpers Messenslijper Rota uitklapbaar

Joseph Joseph Messenslijpers Messenslijper Rota uitklapbaar

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus