Menu

Steak & BJ day

op 07-03-2018 | Luc van Laarhoven

Volgende week woensdag is het zover! De Steak & Blowjob day staat dan voor de deur. De dag waarop de rollen een keer worden omgedraaid in de relatie, de mannen worden dan verwend door hun vrouw. Vandaar dat de Steak & BJ day een soort tegenovergestelde is van de Valentijnsdag. En daarom word deze dag voor veel mannen gezien als een van de belangrijkste dagen van het jaar. Enjoy!

Wat is Steak & BJ day? 

Het is weer bijna Steak & BJ day. Dat betekent dat de vrouwen de mannen eens flink mogen verwennen, het wordt ook wel de Valentijnsdag voor de mannen genoemd. Zo kunnen de mannen de liefde terugverdienen die ze met Valentijnsdag aan hen vrouw geven door middel van bonbons, bloemen, etc. Daarom wordt het precies een maand later dan Valentijnsdag gehouden voor de mannen. De naam Steak & Blowjob day geeft natuurlijk dat gene waar mannen van houden al weer. Vrouwen hoeven dus niet na te denken wat ze op die dag moeten geven, want dat staat al vast. 

Waar is het begonnen? 

Het ontstaan van deze bijzondere dag komt door de Amerikaanse radio dj Tom Birdsey, van het radio station WFNX in Boston, die in het jaar 2002 alle mannen in de wereld een beetje hielp. Hij vond het namelijk niet eerlijk dat op Valentijnsdag de vrouwen worden verwend en de mannen daar voor moeten zorgen. Daarom bedacht hij iets waar alle mannen tot op de dag van vandaag het mee eens zijn, genaamd de Steak & BJ day. 

Steak & BJ day in Nederland 

Net als Valentijnsdag is Steak & BJ day een idee afkomstig uit de Verenigde Staten. Valentijnsdag wordt in Nederland nog wel gezien als een speciale dag, vooral voor stelletjes is het een dag waarop je elkaar verrast met cadeaus of elkaar mee uit eten neemt. Maar dat is bij de Steak & BJ day een stuk minder in Nederland. Veel mensen weten niet eens dat het bestaat, vooral de vrouwen weten het vaak niet, of doen ze maar alsof? Toch wordt het wel steeds populairder. Zo hebben supermarkten verschillende aanbiedingen voor een lekker biefstuk op de jaarlijkse Steak & BJ day. Zo merk je dus dat ze er wel mee bezig zijn en dat het wel bekender wordt in Nederland, maar natuurlijk is het nog niet zo ver als Valentijnsdag. Misschien over een paar jaar...

Ik ben in ieder geval fan! Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus