Menu

Stappen & Shoppen Awards 2018

op 13-04-2018 | Merel Tielen

Op maandag 9 april vonden de stappen & Shoppen awards plaats in de Grote Kerk in Breda en samen met twee vriendinnen mocht ik dit grootste evenement bijwonen. Hier werden prijzen uitgereikt aan bijvoorbeeld het beste restaurant, de beste uitgaansgelegenheid, beste hotel en de beste winkel. Door een vakkundige jury en consumentenstemmen hadden de genomineerden allemaal de kans om één van deze hoofdwinnaars te worden. 

Om even te beginnen bij het begin: Stappen & Shoppen is de organisatie die verantwoordelijk is voor de citymarketing van Breda. Sinds 2013 organiseren zij deze award show om de ondernemers uit Breda die een belangrijke bijdrage leveren aan de regio een stimulans en erkenning te bieden. De Grote Kerk in Breda is het decor voor dit grootste evenement. 

Door ons zusje CuliNice catering, die het overheerlijke diner voor maar liefst 500 gasten verzorgde, werd ik uitgenodigd om dit evenement bij te wonen met twee vriendinnen. Omdat ik van eten, drinken, gezelligheid én een goede awardshow hou, zei ik maar al te graag ja. De avond ging van start met een luxe 4-gangendiner. Als voorgerecht een heerlijke poké bowl, een tussengerecht van gamba's met rijst in kaassaus, een hoofdgerecht met boeuf bourguingon en een heerlijk nagerecht met brownie crumble, ijs en likeur.

Verder waren er ook heerlijke gin-tonics (in vissenkom formaat, altijd goed), de klassieke variant en een variant met Schweppes hibiscus smaak, een echte aanrader wanneer je de klassieke versie iets te bitter vindt. Nou goed, met (misschien één te veel) gin-tonics achter de kiezen begon zo rond 9 uur de prijsuitreiking. Door de akoestiek in de kerk kregen we, afgezien van het luide gejuich wat klonk wanneer weer iemand een prijs had gewonnen, totaal niet mee wat er door wie gewonnen werd. Toch mocht dit de pret niet drukken, omdat we onze ogen uitkeken in deze prachtige kerk en alle mensen en hun chique outfits. Nadat alle prijzen waren uitgereikt werden nog even kort de voetjes van de vloer gegooid waarna dit mooie evenement tot een einde kwam. 

Stappen & Shoppen, bedankt voor dit mooie evenement!Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus