Menu

Rollende Keukens

op 09-05-2018 | Merel Tielen

Vandaag is de dag, het begin van de Rollende Keukens in Amsterdam. Volop smikkelen en smullen van de gekste lekkernijen uit de leukste keukentjes. Van scooters, tot dubbeldekkers, campers en caravans; je kan het zo gek niet bedenken, als er maar eten gemaakt kan worden. Al deze leuke eettentjes serveren jou een week lang de lekkerste gerechtjes.

Dit fenomeen is erg bekend binnen ons kleine landje, maar ik zal het concept nog even kort uitleggen. van 9 t/m 13 mei wordt het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam omgetoverd tot een waar culinair paradijsje. Of nou ja, culinair, de gerechten hoeven niet altijd hoogstaand te zijn. van frituur tot delicatessen, je komt op het terrein van alles tegen. Zo kun je hier smullen van een heerlijke pizza of verfijnde visgerechten, voor ieder wat wils! 

Iedere dag is het terrein geopend van 13:00 tot 23:00 en kun je lekker in de zon chillen op het grote grasveld. Naast alle lekkernijen, kun je ook genieten van allerlei verschillende muzieksoorten die live opgevoerd worden. Het evenement is gratis dus je kunt gewoon even langs hoppen om een kijkje te nemen. Ga gezellig met je familie, vrienden of 'significant other'. De gezelligheid en internationale sfeer van het festival is wat het elk jaar weer tot een groot succes maakt. Zo is het eten en de muziek uit allerlei verschillende delen van de wereld afkomstig, zodat er voor iedereen wat nieuws is om te proberen. 

Veel plezier!Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus