Menu

ProefMei

op 19-05-2017 | Birgit Sloven

Het weer is al wat beter weer dus we weten allemaal wat dat betekent: De food festivals komen er weer aan! Dit weekend is het ProefMei in Bergen op Zoom. Op dit culinaire festival is er genoeg te doen t/m zondag de 21e, dus het is zeker een bezoekje waard!

Bergen op Zoom is een kleine stad met een mooi historisch centrum. Alleen hierom al een bezoekje waard, maar met Proefmei is er het hele weekend vanalles te doen rondom eten en cultuur op allerlei plekken. Er is voor ieder wat wils, of je nu wil genieten van muziek en cultuur, of alleen maar alles wil proeven wat je tegenkomt, het kan allemaal. 

Zo is er een uitgebreid muziekprogramma in het prachtige Markiezenhof. Hier staan meerdere podia en verschillende barren en plekken waar je iets lekkers kunt halen zodat je niets te kort komt. De podia zijn gratis toegankelijk voor iedereen, en het programma is heel divers. Van pop tot jazz en DJ's, het komt allemaal voorbij. Het muziekprogramma vind je hier

En wat is een culinair festival zonder eten? Verschillende restaurants uit Bergen op Zoom en omstreken presenteren zich op ProefMei. Op de binnenplaats van het Markiezenhof kun je genieten van heerlijke gerechtjes bereid door de verschillende restaurants. Smaken verschillen en dat komt goed uit, want er is keuze genoeg. Van asperges tot buikspek, voor iedereen zit er wel iets bij. Bekijk alvast waar jij zin in hebt in het culinaire programma.

Mocht je meer zin hebben om neer te strijken en te genieten van een uitgebreid diner, ook dat kan. In de Franse tuin van het Markiezenhof word het ProefMeiNu diner georganiseerd. Compleet met drankarrangement en unieke beleving. Hiervoor kun je tickets bestellen

Er is natuurlijk nog veel meer te doen, bekijk het complete programma op de website van Proefmei.


Relevante producten: }}

Proeven

Zout of zoet? Ruw of verfijnd? Extra ongezuiverd of langzaam gerijpt? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, Proeven toont je hoe je je smaakpapillen in verzoeking brengt.

Meer informatie

Brownies festival

Dit originele kookboek bewijst dat brownies veel meer zijn dan de gewone chocoladebrownie. Een heel nieuwe browniewereld gaat open!

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus