Menu

Eetdagboek Tanja

op 18-01-2019 | Tanja Polak

Het is weer tijd voor goede voornemens en daar mag ik ook wel weer eens mee beginnen! Ik heb namelijk deze week een eetdagboek bijgehouden en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik aardig ongezond heb gegeten!

De effecten van suikervrij leven

op 16-01-2019 | Write Club

Suiker is verslavend, mega ongezond en je wordt er lui van. Je ziet vaak zat artikelen met deze feiten voorbij komen. Ik besloot om een poosje suikervrij te leven. Het was een goede ingeving (enigszins beïnvloedt door alle artikelen die erover geschreven zijn). Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan nu verder.  

De zeven daagse sapkuur, wat doet dat nu echt?

op 14-01-2019 | Iris Greve

Al jaren heb ik last van een opgeblazen buik, met daarbij de nodige buikkrampen. Na velen doktersbezoekjes en zakjes met oplospoeder was ik het zat en besloot ik iets drastisch te proberen. Het werd een sapvastenkuur van zeven dagen.

Gezonde kookboeken op Bol.com

op 12-01-2019 | Michelle Nijman

Ben jij nog volop bezig ben je goede voornemens en wil jij gezonder gaan koken? Wij hebben een lijstje gemaakt met een aantal goede kookboeken op Bol.com.

Hoe gaat het met de goede voornemens?

op 10-01-2019 | Yonas Schaerlackens

Op 1 januari 2019 zijn wij begonnen met goede voornemens. Ben je benieuwd hoe het nu gaat en of we het een beetje volhouden? Lees dan nu snel verder en laat ons ook weten hoe het met jouw voornemens gaat!

Top 5 salades op CuliNice

op 08-01-2019 | Amane van Elsacker

Salades zijn lekker en erg makkelijk om zelf te maken. Het probleem is alleen vaak dat je steeds maar weer dezelfde salade maakt. Daarom hebben wij nu vijf verschillende salades onder elkaar gezet die stuk voor stuk overheerlijk zijn. 

Voordelen van koken zonder pakjes of zakjes

op 06-01-2019 | Michelle Nijman

Koken uit een pakje is super handig en je bent vaak snel klaar. Je zou zeggen dat het alleen maar voordelen heeft maar ben je nu echt aan het koken?  En zijn deze gerechten echt gezond? Stiekem zitten er veel overbodige dingen in zoals zout, conserveringsmiddelen en smaakversterkers. Hieronder hebben we een aantal voordelen verzamelt van écht koken zonder pakjes of zakjes.

Goede voornemens 2019

op 03-01-2019 | Yonas Schaerlackens

Het begin van het nieuwe jaar, 2019 alweer! Een nieuw jaar betekent voor vele een 'nieuw begin'. Een nieuw begin met een positieve mindset. Wij hebben onze goede voornemens opgeschreven en hopen je inspiratie te geven voor die van jouw!

Anti-kater Routine

op 02-01-2019 | Yonas Schaerlackens

De kater na oud en nieuw is altijd erg heftig en daarom hebben we nog maar een anti-kater routine geschreven. Er is ook niks ergers dan wakker worden met knallende koppijn, droge mond en misselijkheid. Op deze momenten baal je toch wel van de keuzes die je de avond er voor hebt gemaakt. Hiervoor hebben wij een routine bedacht waardoor jouw kater snel zal verdwijnen!

7 redenen om meer water te drinken in 2019

op 28-12-2018 | Michelle Nijman

Wow, het is alweer bijna 2019! Heb jij al goede voornemens bedacht? Wij hebben een hele makkelijke voor je, namelijk meer water drinken. Het klinkt misschien niet zo belangrijk maar dat is het wel en hieronder lees je de voordelen van water drinken. Wij zijn ook benieuwd naar jullie goede voornemens; laat het weten in de reacties.