Menu

5 favoriete gerechten van de redactie: Iris

op 14-06-2019 | Iris Greve

Wekelijks delen we heerlijke recepten met je op CuliNice, maar wat eet de redactie nu zelf het liefst? Deze week deelt Iris haar 5 favoriete gerechten met je!

De 4 lekkerste Italiaanse desserts

op 12-06-2019 | Linn van Velzen

Wanneer ik in een Italiaans restaurant eet, moet ik altijd ruimte overhouden voor het toetje. Waarom? Omdat Italiaanse toetjes de allerbeste zijn! Daarom laten we je 4 heerlijke, Italiaanse desserts zien!

Kräftskivan

op 09-06-2019 | Linn van Velzen

Gek op rivierkreeften? Dan is deze speciale dag een droom die uitkomt voor jou! Namelijk Kräftskivan, een Zweedse traditie. Je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, dus ik ga je er alles over vertellen!

Eten voor een gezond uiterlijk

op 07-06-2019 | Linn van Velzen

Puistjes, rode vlekken, irritaties, acne, psoriasis en ga zo maar door. Voor ons vrouwen (misschien ook mannen) een grote ergernis. Hoe zou dit toch komen? Vaak doen we dit allemaal zelf door alles wat wij in onze mond stoppen. Lees eerst dit artikel voordat je een afspraak maakt bij de schoonheidsspecialiste.

Bekende gerechten in Griekenland

op 06-06-2019 | Amane van Elsacker

De zomervakantie staat om de hoek en dat betekend; reizen! Misschien ben jij al op vakantie geweest of ga je binnenkort wel. Het is natuurlijk erg belangrijk om alle lokale gerechtjes eens te proberen, en zo hebben ze in Griekenland ook een grote variatie aan gerechten. Dus als jij deze vakantie naar Griekenland gaat, zou ik zeker deze gerechten proberen.

Review FoodHall Breda

op 04-06-2019 | Linn van Velzen

Sinds kort kun je in Breda proeven van verschillende keukens in de Foodhall. Ik ben samen met mijn collega’s naar deze plek geweest en wij willen jullie graag laten weten wat wij van de Foodhall vinden!

De donut als kind van onze oliebol

op 02-06-2019 | Tom den Ronden

Vandaag is het donutdag! Die ronde oliebolachtige lekkernijen met altijd dat gat in het midden, waar komen ze vandaan? Het is een heilige snack die iedereen wel kent, maar hoe is deze snack nou zo groot geworden? Lees het nu in dit artikel!

Side dishes

op 31-05-2019 | Linn van Velzen

Het temperatuurtje begint steeds aangenamer te worden in ons kleine landje. Dat betekend dus perfect weer voor een…… Jawel een BBQ! Lekker buiten in het zonnetje geniet van een goed stuk vlees met het leukte gezelschap. Een tijd waar de meesten als sinds september weer naar uitkijken en we mogen weer! Het is van zelfsprekend wat je op de BBQ gooit. Maar je wilt niet heel de avond op een stuk vlees of vis kauwen, toch? Daarom hebben wij vijf side dishes bedacht waarmee je de puntjes op de i kan zetten voor een geslaagde BBQ. Klaar voor?

Suomalainen ruoka; Top 5 Finse lekkernijen

op 29-05-2019 | Tom den Ronden

Wist je dat Finland ‘het land van de duizend meren’ wordt genoemd? Of wist je dat het zo schijnt, dat de enige echte Kerstman uit Finland komt? Er zijn genoeg interessante weetjes van dit prachtige land, maar wij focussen natuurlijk op het eten! Vandaag kijken we naar five overheerlijke lekkernijen uit dit mooie Scandinavische land.

Hoera! Internationale hamburger dag it is!

op 28-05-2019 | Laura Andrieu

Ja ja het is vandaag internationale hamburger dag. Druk maken over wat we eten vanavond is dus niet nodig, want… het is HAMBURGER-tijd. Alleen moet er nog wel gekozen worden wat voor soort hamburger jullie eten vanavond. Ga je het vieren met een hamburger van de McDonalds of kies je ervoor om je eigen hamburger samen te stellen. Dat is de reden waarom ik voor jullie de 5 beste hamburger recepten van CuliNice op een rijtje heb gezet.