Menu

Oh MY GOD, ik heb een baby

op 16-05-2017 | Lauri Van den Berg

Het mag dan een Nederlandse traditie zijn, maar de beschuit met muisjes zijn tegenwoordig toch wel een beetje afgezaagd. Daarom delen wij op CuliNice vandaag roze en blauw met een lijstje van drie alternatieve op de klassieke beschuit met muisjes!

Vrolijke lange vinger rammelaars

Wat heb je nodig;

  • Één pak lange vingers
  • Witte chocolade
  • Blauwe of roze muisjes

De eerste stap voor het maken van deze vrolijke lange vingers is het smelten van de chocolade met behulp van je magnetron. Breek de chocolade in grove stukken en doe deze in een magnetronbestendige kom. Plaats de kom gevuld met chocolade vervolgens in het midden van de *magnetron op 900 watt voor ongeveer een halve minuut. Haal de kom gedurende de halve minuut meerdere malen uit de magnetron en roer deze kort door. Is de helft gesmolten? Roer dan de chocolade goed door tot alles is gesmolten.

Dip de lange vingers in de gesmolten witte chocolade en besprenkel deze vervolgens met blauwe of roze muisjes. En je vrolijke lange vinger rammelaars zijn klaar.

*Geen magnetron? Smelt dan de chocolade met de Au bain-marie kooktechniek.    


Baby zoenen

Wat heb je nodig;

  • Één pak zoenen
  • Blauwe of roze muisjes

Een super makkelijke en vooral erg lekker alternatief baby zoenen. Snij de top van de zoen af en besprenkel het schuim van de zoen met blauwe of roze muisjes. En klaar! Natuurlijk kun je zelf stiekem in de keuken de kopjes snoepen of server deze naast je baby zoen uit.


Feestelijke mini tompouces

Wat heb je nodig;

  • Mini tompouces (ontdooid),
  • Blauwe of roze muisjes

Koop een pak mini tompouces en laat deze ontdooien als dit nog nodig is. Dip vervolgens de randen van de mini tompouces in de roze of blauwe muisjes en je feestelijke mini tompouces zijn klaar.

De verschillende kraamhapjes zijn ook geschikt als vrolijke gerechtjes bij een babyshower of gewoon om zelf lekker van te genieten tijdens de ‘Internationale Week van Respect voor de Bevalling'.


Relevante producten: }}

Porselein etagere

Etagere van porselein met hartjes motief. De afmeting van de etagere is ongeveer 22 cm. Onder andere te gebruiken voor het presenteren van gebakjes of bonbons.

Meer informatie

Kartonnen bekers

Clayre & Eef heeft een compleet assortiment van woonaccessoires die van een huis een thuis maken. Kartonnen bekers om je tafel mee te dekken.

Meer informatie

Banner

Hoera een meisje banner

Meer informatie

Raam ooievaar

Laat de gehele straat weten dat jouw kleine er is! Bestel hier de Raam ooievaar groot tegen een scherpe prijs.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus