Menu

Kopenhagen hotspots

op 09-07-2017 | Valerie Vierbergen

Eerder dit jaar ben ik voor een paar dagen naar Kopenhagen geweest. En als foodlover heb ik daar natuurlijk ook alle tentjes verkent. Mocht je zelf binnenkort naar Kopenhagen gaan? Dan zijn hier een aantal plekken die je zeker moet bezoeken! 

Paper Island
Paper Island is THE place to be als je eten van alle uithoeken van de wereld wilt proberen. Met verschillende foodtrucks is er voor ieder wat wils. Geniet bij lekker weer ook vooral van een biertje of een cocktailtje aan de haven.
Paper Island is te vinden op Trangravsvej
 
42 RAW
Voor lekkere vegan gerechten die gelijk Instagrammable ben je bij 42 RAW op het juiste adres. Je kan er genieten van gezonde acai bowls, maar ook van brownies en koffie. Het is misschien wat prijziger, maar alles voor het perfecte plaatje toch?
42 RAW is te vinden op Pilestræde 32
 
Cock’s and Cows
Bij Cock’s en Cows kun je terecht voor echte burgers en goede cocktails. De burgers zijn net niet te groot en vullen goed. En ook de side dishes zijn om je vingers bij af te likken.
Cock’s and Cows is te vinden op Gammel Strand 34
 
Joe and the Juice
Last but not least, Joe and the Juice is de sapbar van Kopenhagen. In het centrum zijn ze overal te vinden en je kan er terecht voor heerlijke sapjes en sandwiches. Een grote aanrader is de Iron Man!
Voor de dichtstbijzijnde Joe and the Juice kun je het beste Google Maps gebruiken!


Relevante producten: }}

Marco polo reisgids Kopenhagen

Ga eens op een verrassende ontdekkingsreis in Kopenhagen en laat Marco Polo je gids zijn!

Meer informatie

ANWB extra - Kopenhagen

Met de vele moderne kunstmusea, de designwinkels en de vele restaurants en hippe dansclubs, is Kopenhagen een perfecte stad voor een weekendje weg.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus