Menu

Hoe gaat het met de goede voornemens?

op 10-01-2019 | Yonas Schaerlackens

Op 1 januari 2019 zijn wij begonnen met goede voornemens. Ben je benieuwd hoe het nu gaat en of we het een beetje volhouden? Lees dan nu snel verder en laat ons ook weten hoe het met jouw voornemens!

Om je even op de hoogte te brengen van alle goede voornemens die we hebben afgesproken zetten we ze nog eens op een rijtje. We wilde in 2019 beginnen met; meer lezen, minder social media, aan de conditie werken, minder vetten en suikers eten en meer ontbijten. Om je te laten weten hoe het gaat met de voornemens hebben we weer elk voornemen apart genomen om te zeggen hoe het daar mee gaat. 

Ontbijten 
We begonnen onze lijst met ontbijten en helaas schiet het er nog steeds vaak bij in. Die tien minuten langer in bed blijven liggen is toch elke ochtend weer verraderlijk dus dit is zeker iets om aan te werken.

Minder social media
Om minder social media te gebruiken is wel een flinke uitdaging. Omdat je toch de hele tijd je telefoon bij hebt en je zo gewend bent om hem even snel uit je zak te halen even je mail, Instagram, Whatsapp, Snapchat of Facebook te checken. Toch proberen we er zo veel mogelijk op te letten en wijzen we elkaar er ook op. 

Aan conditie werken
Aan dit goede voornemen zijn we goed begonnen maar helaas voor korte duur. We kwamen erachter dat het toch een stuk lastiger is om van de bank af te komen in een lekker warm huis dan we dachten. Ondanks de (valse?) start zijn we wel van plan om dit echt op te pakken.

Minder suikers en vetten
We hebben geprobeerd om water te drinken in plaatst van frisdrank. Eerst dronken we soms wel 2-3 glazen frisdrank per dag maar dat waren er nu slechts 2-3 per week. We hebben ook minder ongezonde snacks gegeten. Het is dus een goed begin maar nu moeten we het nog volhouden.

Meer lezen
Het meer lezen is zeker een succes. Beide zijn we begonnen aan een thriller waarvan we elke avond wel een paar bladzijdes lezen. Eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat dit zo goed zou gaan. Netflix series zijn bijvoorbeeld ook heel leuk maar we kwamen er juist achter dat het fijn is om af te wisselen. Even lezen en even een serie kijken. 


Hoe gaat het met jouw goede voornemens en loop je er ook soms tegen aan? Laat het ons weten in de reacties.


Relevante producten: }}

Quest Scheurkalender 2019

Hij is er: de nieuwe Quest Scheurkalender! Met 365 boeiende populairwetenschappelijke vragen en antwoorden. In kleur en met een handige standaard.

Meer informatie

Stoemp Bxxl. Een Brusselse mengelmoes van verhalen en recepten

Meer dan 60 haalbare stoemprecepten, zowel klassiekers als originele gerechten De Brusselse chefkok Albert, vermaard om zijn passie voor en zijn talrijke, vernieuwende varianten.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus