Menu

Goede voornemens 2019

op 03-01-2019 | Yonas Schaerlackens

Het begin van het nieuwe jaar. 2019 alweer wat vliegt de tijd toch. Een nieuw jaar betekent voor vele een 'nieuw begin'. Veel mensen hebben waarschijnlijk in 2018 afscheid genomen van alle negativiteit van dat jaar. Misschien van een kapot gelopen relatie, een moeilijk begin van het schooljaar, die ene vriend die je belazert heeft of dat je misschien veel te veel bent aangekomen. Het kan van alles zijn. Daarom willen mensen 2019 natuurlijk fris in gaan. En wij natuurlijk ook! Dit kan je doen door gewoon een positieve mindset. Maar je kan ook wat goede voornemens opschrijven en je daar aan gaan houden. Zodat 2019 jouw jaar wordt! Dit hebben wij ook gedaan. En misschien heb jij nog geen goede voornemens dan helpt dit artikel je misschien wat op weg!

Ontbijten
Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. In Nederland is er een groot aantal mensen die niet ontbijten. Wij slaan het ontbijt ook vaak over door gebrek aan tijd en/of eetlust. Stiekem haal je toch heel veel energie uit een ontbijt en daarom willen wij er in 2019 elke ochtend tijd voor vrij maken!

Minder social media
Tegenwoordig gebeurt alles op social media. Dit is handig omdat je er altijd bij kan maar ook gevaarlijk omdat je er moeilijk mee kan stoppen. Probeer eens bij te houden hoeveel tijd je per dag kwijt bent aan Facebook, Instagram ect. Je merkt vanzelf dat dit veel langer is dan je zou willen. Bedenk voor jezelf een doel om je social media gebruik te verminderen en ervaar zelf hoe relaxed dit kan zijn.

Aan de conditie werken
In 2019 willen we  weer fitter worden, maar we willen niet meteen cliché de sportschool induiken. Wij willen liever regelmatig gaan hardlopen. Wij zitten allebei op voetbal waar we 2 keer per week intensief voor trainen en een wedstrijd spelen. Het is voor ons dus heel belangrijk om fit te zijn. Het is toch wat lastig om met het koude winterweer te gaan sporten maar in de zomer kun je genieten van al je harde werk!. 

Minder suikers en vetten
Dit jaar gaan we het dan écht doen. Minder suiker en minder vet eten. Het lijkt een grote en spannende stap maar het is een stuk makkelijker dan je denkt. Door net wat bewuster na te denken over een tussendoortje, een glas frisdrank of een magnetronmaaltijd kom je al heel ver. Je gaat merken dat je door gezonde keuzes automatisch een fit gevoel krijgt en dat kunnen wij wel gebruiken.  

Meer lezen
 Als laatste goede voornemen willen we meer gaan lezen. We kiezen nu als ontspanning vaak Netflix in plaats van een goed boek. Nu is er helemaal niks mis met een spannende serie op Netflix maar het is, zeker voor je ogen, een stuk rustiger om een spannend boek te lezen. We brengen al genoeg tijd van de dag door voor een telefoon/computer/televisie scherm dus gun je ogen wat rust!


Veel succes!


Relevante producten: }}

100% suikervrij - 100% suikervrij in 30 dagen

Het wordt steeds duidelijker dat suiker een enorme invloed heeft op de gezondheid. Sterker nog: het zou weleens de hoofdoorzaak kunnen zijn van de huidige obesitasepidemie en veel

Meer informatie

At Home with Marieke ontbijt voordeel set grijs/wit (ruim 30% korting!)

Zet dit op tafel en de gezelligheid straalt er af!

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus