Menu

Wij bezochten de Foodstoet

op 04-09-2017 | Valerie Vierbergen

Afgelopen weekend vond op de Kijk in de Pot in Bergen op Zoom de tweede editie van de Foodstoet plaats. Maar liefst 30 foodtrucks stonden op het veld, van een crêpe truck tot Tantes Tortillas. Wij van CuliNice namen een kijkje!

Nadat het festival vorig jaar in het Anton van Duinkerkenpark meer bezoekers dan verwacht trok, werd het dit jaar op de Kijk in de Pot gehouden.

Op het festival stond voor ieder wat wils. Zo kon je aan de ene kant van het terrein niet alleen paella vinden, maar ook nog geknipt worden door de enige echte Mannuh Barbiers. Aan de andere kant kon je terecht voor een bakje vla.

Het was ook deze editie weer volle bak, en dat komt niet alleen door het goede weer, maar ook door het lekkere eten en de goede organisatie.

Wil je er volgend jaar zelf bij zijn? Houd dan de Facebookpagina in de gaten!

Bron foto: De Foodstoet


Relevante producten: }}

Tasty Express

Tasty Express nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy van het bekroonde blog Cook Republic.

Meer informatie

Het food Truck Kookboek

Originele snacks, lekkere drankjes, zoete verwennerijen en rijkelijk belegde burgers. Het Food Truck Kookboek bevat 40 overheerlijke recepten van de beste foodtrucks van Nederland.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus