Menu

Food line up Festival Mundial 2018

op 18-06-2018 | Sara Visscher

Omdat wij van Culinice vinden dat de food line up van een festival net zo belangrijk - zo niet belangrijker - is als een line up van artiesten, hierbij een overzicht van de beste, meest bijzondere en ‘goede bodem’ gerechten die je op Festival Mundial op 23 en 24 juni 2018 in de Spoorzone in Tilburg kunt eten:

  • Opvallend is de Burning Van, ook wel Plantage Onverwacht genoemd. Onder de motorkap van een dikke Chevy Van wordt op de bbq je ‘broodje Roadkill’ bereid. De beleving wordt compleet door de rondlopende entertainment met gouden tanden, afro’s en jazzy hip hop muziek. Met de quote ‘probeer stil te staan, gaat je niet lukken’ en de belofte dat het feestje daar na 20:00 uur aan is, wordt dit een populaire spot!
  • Bunnychow Experience is een foodtruck met Zuid Afrikaanse streetfood. Denk hierbij aan een struisvogelburger en bobotie en let op; delen is hier een gewoonte.
  • Het Japanse echtpaar Yasuyuki en Aoi is met de foodtruck Food Escape de eerste authentieke Japanse foodtruck. Van sushi tot streetfood. Zonder twijfel een bezoekje waard.
  • Een waarschijnlijk persoonlijke favoriet: Yalla Yalla. Vers bereide falafel, baklava en onze smakelijke vriend baba ganoush.
  • Zin in zoetigheid? ICE rollas is een absolute aanrader. Het originele Thaise ijsconcept zorgt op het wereldwijde web voor miljoenen hits. Wat is het? IJs verdeeld over een plaat van -30 graden waar ter plekke ijsrolletjes van worden gemaakt, af te maken met talloze toppings.

ICE Rollas

Zoals op ieder goed festival is er een fantastische foodtruck voor zowel friet (Friethoes) als pasta (Pasta Joe) voor de echte goede bodem als je nog even door wilt dansen. Niet onbelangrijk te vermelden is Roll or Bowl die in 2017 is verkozen tot de ‘beste foodtruck’ door 24Kitchen; onder je neus bereide burrito’s en bowls met smaken vanuit de hele wereld.
Na al dat eten is het tijd om weer terug te keren naar het bier. Kies eens voor een echt Tilburgs LOC Brewery biertje (wat ben ik trots op onze stad) dat door vier jonge mensen met hart en ziel is bereid. 

Verder kun je hier alvast bekijken wat er precies op het menu staat: https://festivalmundial.nl/wp-content/uploads/2018/06/Festival-Mundial-Foodtrucks-Menukaart.pdf.

Over eten en drinken praten is leuk maar proeven is nog beter. Culinice is er bij op 23 en 24 juni in de Spoorzone in Tilburg. Is er door al dat heerlijke eten nog wel tijd om de artiesten te bekijken? Hou onze website in de gaten als je benieuwd bent naar het proefresultaat!


Relevante producten: }}

Bohemian sunglasses summer festival

Bohemian yellow orange sunglasses summer festival

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus