Menu

Food events oktober 2018

op 03-10-2018 | Yonas Schaerlackens

Ben jij een echte foodie en hou je er van om er eens een dagje op uit te trekken? Lees dan snel dit artikel over aankomende food events en maak van oktober jouw foodie maand!


Oktoberfest

Yes, oktober, de maand van bier en bratwusrt! Oktoberfest wordt een steeds groter begrip in Nederland en overal vieren we dit feest mee met onze Oosterburen. Zo zijn er bijvoorbeeld feesten in: Assen, Bergen op Zoom, Eindhoven, Emmen, Landgraaf, Rockanje en ga zo maar door. Check snel op internet of er bij jou in de buurt iets te doen is.


Amusetour

Dit evenement zal 3x voorkomen deze maand. Tijdens de Amusetour ga je op een zondagmiddag van restaurant naar restaurant om verschillende amuses te proeven. Bij deze amuses krijg je ook een heerlijke bijpassende wijn geserveerd. Een leuk uitje voor het gezin, vrienden of collega's! 
7 oktober Amsterdam-Zuid
21 oktober Alkmaar
28 oktober Enkhuizen
Zit jouw stad er deze maand niet bij? Wees niet getreurd, de Amusetour gaat door tot en met 2019! Kaarten bestel je op https://www.amusetour.nl/


VegFestNL

Voor alle vega's, vegans en foodies is er in oktober weer het vegenement VegFestNL! Tijdens dit evenement leer je van alles over veganisme. Er komen sprekers uit binnen- en buitenland, kookdemonstraties en nog veel meer. Je kunt 2 dagen terecht in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Na 4 succesvolle jaren beloofd dit weer een groot feest te worden. Kaartjes bestel je op https://www.vegenement.nl/


Streekgerechten dag

Museum Staphorst organiseert woensdag 24 oktober de jaarlijkse streekgerechten dag. Op deze dag kun je voor een erg klein prijsje verschillende winterse streekproducten proeven. Naast de proeverij kun je ook de tijdelijke tentoonstelling over streeksieraden bezichtigen in het museum. Een gezellig dagje voor jong en oud om in een winterse stemming te komen. 


Relevante producten: }}

The green kitchen at home

The green kitchen at home

Meer informatie

Royalty Line 6-delige zwart messenset met messenblok

Royalty Line 6-delige zwart messenset met messenblok

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus