Menu

Eetdagboek Tanja

op 18-01-2019 | Tanja Polak

Het is weer tijd voor goede voornemens en daar mag ik ook wel eens mee beginnen! Ik heb namelijk deze week een eetdagboek bijgehouden en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik aardig ongezond heb gegeten!

Maandag

Mijn echte maandagmaaltijd; aardappelen met erwten en peetjes en een tartaar. Wij eten niet graag gekookte aardappelen, wij zijn meer pasta-fans. Daarom noemen wij dit een echte maandagmaaltijd.

Dinsdag

Ja, heerlijk! Pasta di mama! Spaghetti Bolognese met een salade van tomaat, komkommer, ui en geitenkaas. De spaghettisaus is één van mijn moeders specialiteiten. De spaghettisaus bestaat uit tomatenblokjes, tomatenpuree, paprika, ui, knoflook, aubergine, courgette, Italiaanse kruiden en gehakt.


Woensdag

Gebakken aardappelen met een salade, de aardappelen die we wel graag eten. Het is lekker snel klaargemaakt. De salade bestaat uit tomaat, sla, komkommer, augurk, ui en een eitje.


Donderdag

Donderdagavond was ik laat thuis, vandaar dat we makkelijk en snel hebben gegeten. Stokbrood met kaas, ham en ananas opgewarmd in de oven.


Vrijdag

Iedere vrijdag is het bij ons friet-dag. Standaard halen we dan frietjes bij de cafetaria bij ons in het dorp.


Zaterdag 

In het weekend kookt mijn moeder haast niet of is het iets dat snel klaar is. Dit weekend heeft zij niet gekookt en heeft mijn vader frietjes en chinees gehaald. Erg ongezond, maar wel erg lekker! Bami met kipsaté en babi pangang.Dit was geen enorm gezonde week maar in de wintermaandjes mag je af en toe wel een beetje sprokkelen toch? 


Relevante producten: }}

Salad in a jar

Salades zijn niet alleen lekker als voorgerecht of lichte hoofdmaaltijd, maar ook heerlijk om als lunch te eten

Meer informatie

BK Karaat+ Pannenset - 5-delig

De BK Karaat+ is hét icoon van BK. De body is vervaardigd uit geborsteld roestvrij edelstaal dat mooi contrasteert met de hoogglans gepolijste deksel.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus