Menu

Eetdagboek: Dries

op 05-09-2017 | Dries Rolefes

Afgelopen week was het aan mij om een eetdagboek bij te houden. Het was mijn laatste week van de vakantie en dus was er meer dan genoeg ruimte voor allerlei lekkers. Hebben jullie even geluk!

Maandag 28 augustus at ik samen met mijn vriendin. Zij had een gerecht gezien bij Binnenstebuiten op televisie wat ze graag eens uit wilde proberen. Gelukkig maar! De pasta pesto gecombineerd met courgetterolletjes zijn echt een aanrader. De rolletjes hadden we gevuld met zalm en mozzarella. Erg smakelijk en ook nog eens in een handomdraai klaar!


Op dinsdag de 29e zijn we uiteten geweest. De laatste vakantieweek vonden m’n ouders een prima reden om een hapje te gaan eten met mij en m’n broertje. Als hoofd had ik een lekkere sappige rib-eye, één van mijn favoriete stukken vlees. De gerookte forel vooraf was zeker net zo lekker.


Op woensdag aten we laat. Thuis moest iedereen tot laat werken en dus had niemand echt zin om nog te koken. Daarom gingen we vandaag voor lekker eenvoudig. Gelukkig was het mooi weer. Binnen een handomdraai zaten we buiten met onze tapasschaal buiten.


Donderdag ik weer samen met mijn vriendin. We zijn beide gek op hamburgers. Met hamburgers kun je eindeloos variëren en dat doen we dan ook altijd graag. Deze keer gingen we echter voor de oude klassieker. Sla, tomaat en komkommer op een lekkere malse burger. Soms is dat het enige wat je nodig hebt.


Vrijdag, ik moet halsoverkop weer uiteten. Wat vervelend weer! Een van mijn oude huisgenoten heeft zijn masterscriptie succesvol verdedigd en vraagt of ik mee ga voor een hapje sushi. Tuurlijk ga ik mee. Zelf ben ik het meest dol op alles met tonijn. Vooral de spicy tonijn is verreweg het lekkerst. Relevante producten: }}

500 Tapas

Haal de tapascultuur in huis met 500 tapas. Een boek vol met overheerlijke tapasgerechten!

Meer informatie

Sushi servies

7-delige sushi set voor 2 personen. Eet sushi in stijl met het sushi servies. De set is compleet en bevat alles wat u nodig heeft voor een heerlijk sushi diner.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus