Menu

CuliNice kitchen hacks

op 17-05-2017 | Sanne Mastwijk

Elke woensdag de handigste tips voor in de keuken. Of het nu kleine truckjes zijn om iets maken, op te bergen of schoon te maken. Tips die het leven net iets gemakkelijker maken in de keuken! 

1. Granaatappel pellen
Granaatappelpitjes zit goed verstopt in een granaatappel. En wat vooral lastig is, is dat vervolgens alles in je keuken rood is. Wil je dit voorkomen? Pel dan de granaatappel in een balkje water. Op die manier is het nog steeds een lastig klus maar is niet heel je keuken vies.

2. Gember pellen
Topchef Jaimie Oliver zweert erbij, gember pellen met een lepel. Met de lepel kan je makkelijk de schil van de gember er af pellen.

3. Invriezen
We doen het allemaal, soep, groenten of vlees invriezen. Maar vries alles in kleine porties in! Vries soep bijvoorbeeld in ijsblokvormpjes in, op die manier kan je het super makkelijk ontdooien en heb je altijd 1 persoons porties.

4.Vinaigrette in een flesje maken
Een vinaigrette kan je makkelijk in een flesje maken. Doe alle ingrediënten in het flesje, dop er op en een paar keer goed schudden en klaar is kees. 

5. Restjes sla
Heb je een lekkere salade gemaakt en heb je nog wat restjes? Maak een stukje keukenpapier nat en leg dit bovenop de sla. Dan wat plastic folie over de bak heen en je restjes zijn de volgende dag nog heerlijk!

Volgende week meer handige tips en weetjes voor in de keuken!


Relevante producten: }}

Fresh Food for Everyone

Fresh food for everyone doet zijn titel eer aan. Alle gerechten zijn met een frisse blik op koken samengesteld.

Meer informatie

Koekenpan

Een fijne koekenpan met een anti-aanbaklaag zodat niks meer aanbrandt!

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus