Menu

Culinaire Sinterklaas surprises

op 04-12-2017 | Cedric Pelle

Veel mensen moeten de laatste dag voor 5 december nog snel een surprise maken en dit is niet altijd even makkelijk als je origineel wilt zijn. Omdat wij jullie graag helpen met dit soort problemen, hebben we vandaag een paar culinaire en vooral originele surprises voor jullie!

Sloffentaart


De sloffentaart is niet al te lastig te maken, tenzij je de sloffenbodem zelf maakt. Buiten de sloffentaart zelf is het beleg hetgeen wat de surprise echt maakt. Het gaat natuurlijk ook om de smaak maar vooral om hoe het er uitziet zoals dat hoort bij een surprise. Deze foto is hier een goed voorbeeld van.

bron                                                                                                                                                                              

Koekhuis 


Dit zou een favoriet van velen moeten worden, want de opties zijn eindeloos! Je kunt met een koekhuis zo creatief zijn als je wilt en je kunt alle soorten snoep en koek gebruiken om dit er mooi uit te laten zien en, als je hem uiteindelijk op gaat eten, lekker te laten smaken.

bron

Koffiezetapparaat 


Oke, als je nog maar één of twee uur hebt om een surprise te maken is dit misschien niet het beste idee want deze is toch best lastig. Maar als je nog een hele dag over hebt om een surprise te maken is dit zeker een aanrader. Als je deze surprise goed maakt kan het niet tegenvallen! Om het makkelijker te maken kun je een echte mok gebruiken en een doos gebruiken als het apparaat zelf.

bron

Oreo koptelefoon

Heb je echt bijna geen tijd meer over, dan is dit jouw redding! Zolang je deze spullen in huis hebt of snel kan halen bij de supermarkt is er niks aan de hand, dit kan je binnen 5 minuten maken. Nee, het is niet spectaculair, maar het is beter dan een gedicht zonder cadeau.

bron
Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus