Menu

Briljante cadeau's op Bol.com

op 08-11-2018 | Michelle Nijman

De feestdagen staan weer voor de deur en het is vaak lastig om leuke en originele cadeau's te vinden. Gelukkig hebben we Bol.com; de winkel voor ons allemaal. Wij hebben een lijstje gemaakt met briljante cadeau's die voor iedereen leuk zijn (maar vooral voor de mensen die bijna alles al hebben). Met deze producten blaas je iedereen omver! De linkjes naar de producten vind je onderaan dit artikel.

1. Siliconen bakvorm voor alle vromen
Voor alle gepassioneerde thuisbakkers komt Kitchen Brothers nu met een multifunctionele bakvorm waarmee je alle vormen kunt maken. De bakvorm is te gebruiken in vrijwel elke vorm die je kunt bedenken. Je kunt de stukken aan elkaar maken waardoor je voor een grote of kleine vorm kunt kiezen.

2. Perfect sushi roller
Een droom voor elke sushi-lover. Vanaf nu heel eenvoudig zelf je sushi rollen zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken over de inhoud van je sushi. Een kind kan de was doen!

3. Rocketbook Everlast notebook - A5 

Dit oneindig herbruikbare notitieboekje is handig voor iedereen die vaak aantekeningen maakt. Vanaf nu geen losse papieren, schriften en notitieblokken. Het Everlast notebook werkt in combinatie met een app waardoor je de mogelijkheid hebt om altijd je aantekeningen digitaal mee te nemen. Sla de aantekeningen gemakkelijk op in het juiste mapje van jouw drive. Klaar met schrijven? Wis de tekst weer makkelijk uit met een vochtig doekje en begin opnieuw! Je veegt de tekst dus ook niet per ongeluk uit en je krijgt er een speciale frixicon pen met schoonmaak doekje bij. 


4. Nietloze nietmachine

Ja, je leest het goed, een nietloze nietmachine. Vanaf nu kun je tot 6 bladzijden aan elkaar maken zonder nietjes te gebruiken. Het is niet alleen milieubewust maar het scheelt je ook veel ruimte in bijvoorbeeld ordners. Een echte must-have voor kantoorgoeroe's.


5. Flic smart button

Met één druk op de knop kun je allerlei verschillende acties uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan muziek afspelen of een nummer skippen maar ook nog veel geavanceerder zoals bijvoorbeeld een bestelling plaatsen bij Thuisbezorgd. Via de Flic app kun je alles zelf instellen wat jij belangrijk vindt. Je kunt dus allerlei handelingen via je telefoon maken zonder hem daadwerkelijk aan te raken. Met deze smart button kun je de blits maken bij je vrienden en familie en het is dus ook heel leuk om als cadeau te geven. Relevante producten: }}

KitchenBrothers Siliconen Bakvorm

​Voor alle gepassioneerde thuisbakkers komt Kitchen Brothers nu met een multifunctionele bakvorm waarmee je alle vormen kunt maken.

Meer informatie

Leifheit - Perfect Roll Sushi Roller

Vanaf nu heel eenvoudig zelf je sushi rollen zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken over de inhoud van je sushi

Meer informatie

Rocketbook Everlast notebook - A5

Dit oneindig herbruikbare noteboekje is handig voor iedereen die vaak aantekeningen maakt. Vanaf nu geen losse papieren, schriften en notitieblokken.

Meer informatie

Plus nietloze nietmachine

Vanaf nu kun je tot 6 bladzijden aan elkaar maken zonder nietjes te gebruiken

Meer informatie

Flic Smart Button

Met één druk op de knop kun je allerlei verschillende acties uitvoeren.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus