Menu

Black Friday: grijp je kans!

op 24-11-2017 | Jolien Van Delft

Kokerellen is natuurlijk super leuk, maar het is nog leuker wanneer je de juiste spullen in je keuken hebt staan om het jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken en je gerecht zo lekker mogelijk. Helaas kunnen de kosten voor keukengerei nogal hoog oplopen, helemaal als je net op jezelf bent gaan wonen. Maar treur niet, want het is vandaag Black Friday! Onderstaande keukenspullen wilde je altijd al hebben, maar zijn nu ook nog eens betaalbaar.

Zie voor alle producten de links onderin dit artikel!

1. Airfryer

Frituur je ook af en toe graag thuis, maar herken je de nadelen van een friteuse? Ongezond, nare vetluchtjes, lastig schoonmaken... Een airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituur je je favoriete snacks veel gezonder, namelijk... met lucht!


2. Een goede pannenset

Misschien heb je, net als ik, flink bespaard op pannen toen je op jezelf ging wonen. De pannen doen dan prima hun werk, maar oh wat zou het fijn zijn als ze van net wat betere kwaliteit waren. Dan heb je vandaag geluk, want ook de pannensets zijn flink afgeprijsd. Sla je slag!


3. Staafmixer

Of je nu zelf soep of saus wilt maken of een gezonde smoothie, een staafmixer komt altijd goed van pas en maakt het bereiden een stuk makkelijker. Helemaal wanneer je gaat voor een set met verschillende opzetstukken, zodat je vrijwel alles met de staafmixer kunt mixen!


4. Hakmolen

Vergeet je planken en messen! Met een hakmolen heb je alles in huis om in een handomdraai al je ingrediënten te snijden en hakken. En ze blijven netjes afgedekt totdat je ze nodig hebt.


5. Nespresso apparaat

Elke koffieliefhebber droomt stiekem van een Nespresso apparaat om op elk moment even een lekker kopje koffie te kunnen zetten. Deze apparaten zijn er in alle vormen en maten en je kunt het zo duur en gek maken als je zelf wilt. Maar je zult je verbazen hoe betaalbaar de apparaten kunnen zijn!Relevante producten: }}

Princess Digital Aerofryer XL 182020 - Hot air fryer

With the Princess digital Aerofryer XL 182020 you can fry, bake, grill and roast for the whole family with no less than five portions at a time!

Meer informatie

Tefal Intuition Pannenset - 4-Delig

This premium quality stainless steel cookware set of Tefal is a real eye-catcher in every kitchen.

Meer informatie

Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti - Staafmixer

This stainless steel blender is indispensable in your kitchen!

Meer informatie

Russell Hobbs Desire 20320-56 - Hakmolen - rood/zwart

This chopper has a a powerful engine and a high capacity, which makes it a very diverse kitchen accessoire.

Meer informatie

Nespresso Magimix U Pure M130 - Zwart

Thanks to this machine, you have a nice cup of coffee everyday to start your day with!

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus