Menu

Back to school lunchtips

op 29-08-2017 | Valerie Vierbergen

School is voor de meeste mensen alweer begonnen, en dat betekend vaak ook dat we op school moeten lunchen. Nu is het niet echt gezond (en vooral ook duur) om elke dag wat op school te kopen. Daarom zijn hier wat lunchtips voor dit back to school seizoen.

Neem de leftovers mee

Mocht je de avond van tevoren een salade, of iets anders wat goed koud te eten is, dan kun je natuurlijk de overblijfselen in een bakje stoppen en de volgende dag meenemen!

Gebruik bakjes

Mocht je toch graag brood eten in de middag, maar vind je het echt onwijs irritant als je beleg niet lang op je brood goed blijft? Neem je beleg dan mee in een bakje, en stop die in je tas of lunchdoos! Zo blijft je beleg en je brood lekker!

Gebruik Mason potjes

In plaats van bakjes kun je ook altijd Mason potjes gebruiken om je eten in mee te nemen. Zo kun je er een salade in maken, of overnight oats, en het is makkelijk mee te nemen zonder te veel ruimte in te nemen.


Relevante producten: }}

Mason Jar 850ml Saveur Pure

Mason Jar Saveur Pure glazen voorraadpot van Style de Vie. Inhoud: 850ml. Glazen weckpot met zilverkleurige deksel. Het deksel bestaat uit twee losse delen.

Meer informatie

Lock Stock Spin Plastic Bakjes

Met de Lock Stock Spin plastic bakjes (49-delig) kan je voedsel bewaren in perfecte omstandigheden en je bakjes snel en makkelijk ordenen.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus