Menu

Anti-kater Routine

op 02-01-2019 | Yonas Schaerlackens

De kater na oud en nieuw is altijd erg heftig en daarom hebben we nog maar een anti-kater routine geschreven. Er is ook niks ergers dan wakker worden met knallende koppijn, droge mond en misselijkheid. Op deze momenten baal je toch wel van de keuzes die je de avond er voor hebt gemaakt. Want wees eens eerlijk tegen jezelf was die laatste Bacardi cola echt nodig? Nu de avond al voorbij is en je niks meer aan de keuzes kan doen die je hebt gemaakt. Dus moet je met een oplossing voor vandaag komen. Een oplossing om van deze kater af te komen. Hiervoor hebben wij een routine bedacht waardoor jouw kater snel zal verdwijnen!

Waarschijnlijk word je wakker met enorme dorst. Je kunt daarom het beste beginnen met een glas water (of twee). En dat dan ook de hele dag door doen. Als je wat hebt gedronken en je zelf een beetje stabiel voelt maak voor jezelf een ontbijtje. Want je zult jezelf ook veel sneller beter voelen zodra je wat gegeten hebt. Als ontbijt helpt geroosterd brood met honing erg goed. Want door de natuurlijke suiker in honing zorgt dit er voor dat de alcohol sneller afbreekt. 

Mocht je nou na een lekker ontbijtje jezelf nog steeds niet echt opgeklaard voelen dan kan je ook even naar buiten gaan. Want de frisse buitenlucht zal je ook sneller nuchterder laten voelen. Dus loop eens een blokje om zodat je een frisse neus kan halen. 

Tijdens de lunch is het natuurlijk nog steeds belangrijk om nog water te drinken. Maar bij het water hoort natuurlijk nog wel wat echte voeding. Iets wat ook erg goed zal helpen tegen je kater is kippensoep met noedels. Door de alcohol ben je veel mineralen verloren. Daarom heeft je lichaam behoefte aan zoute en zure etenswaren. Het voordeel van soep is dat het licht verteerbaar is, je maag heeft het die dag al moeilijk genoeg. De noedels en kip in de soep leveren koolhydraten en proteïnen, die er voor zorgen dat je honger verdwijnt, die je natuurlijk ook hebt door de kater.

Als je de rest van de dag goed blijft drinken, moet je kater rond de middag of iets na de middag zeker weg zijn. Mocht jezelf nog meer tips willen weten tegen je kater check dan ook; 11 tips tegen een katerWat helpt tegen een kater? en Hoe overleef ik mijn kater?

Succes vandaag!


Relevante producten: }}

Het grote kater handboek

In dit boek lees je welk soort kater je hebt (en geloof mij maar, er zijn er heel wat).

Meer informatie

Philips Daily HD2581/90 - Broodrooster - Zwart

Met de Philips Daily HD2581 broodrooster maak je elke keer weer de lekkerste geroosterde broodjes.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus