Menu

Een fit begin van 2018 met de tips van CuliNice

op 05-01-2018 | Write Club

Heb jij al jouw  remmen los gegooid tijdens de decembermaand?. Chocoladeletters, kerststol, gourmetten, oliebollen en ga zo maar door!. We weten allemaal dat die extra kilo’s er makkelijker aankomen dan eraf gaan. Geen paniek, hier tips voor een gezonde start van het nieuwe jaar.

Vervang je drankjes
De alcoholistische drankjes en frisdrank tijdens de feestdagen hebben niet echt goed gedaan voor je gewicht. CuliNice heeft een gezond alternatief. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, water reinigt het lichaam en stimuleert gewichtsverlies. Om water aantrekkelijker te maken kun je er fruit, groente en kruiden aan toevoegen. Alles wat je lekker vindt kun je aan water toevoegen, de variaties zijn eindeloos! Er zijn leuke waterflessen waar je de fruitvariaties aan toe kunt voegen. 

Vervang je tussendoortjes
Een stukje kerststol bij de koffie hoort niet thuis in een fit en gezond 2018. Vervang je ongezonde tussendoortjes zoveel mogelijk door gezonde varianten. Kies bijvoorbeeld voor olijven, worteltjes, abrikozen, rijstwafelof een stuk fruit. Hier zitten weinig calorieën in en het vult bovendien goed. Afvallen wordt makkelijker zonder continue een hongergevoel te hebben.

Bereid gezonde avondmaaltijden
Wat je gaat eten na de feestdagen kan een lastige opgave zijn, ook hierin biedt CuliNice een oplossing. Op onze site staan onder het thema ‘Healthy’ tal van gezonde recepten. Probeer eens onze Paella met zeevruchten. Makkelijk, betaalbaar en het past in een gezonde leefstijl.

Sporten
Als je wil afvallen zul je moeten bewegen! Als je nu begint met sporten ben je in de zomer weer in vorm. Het is geen weer om te gaan hardlopen, als de sportschool je niet ligt zijn er ontzettend veel workouts voor thuis. Creëer thuis een sportschool door wat fitness attributen aan te schaffen zoals een hoelahoep, springtouw, weerstand band en fitnessmat. Sporten verhoogt je stofwisseling waardoor je makkelijker afvalt en minder snel aankomt.

Doe het samen met anderen
Ben je gemotiveerd geworden en wil je de komende tijd een paar kilo afvallen? Spoor je gezinsleden, vrienden en familie aan om mee werken aan een gezondere leefstijl. Dit maakt afvallen niet alleen makkelijker, maar het wordt ook een stuk leuker. Door elkaar er op te wijzen blijft iedereen alert en motiveer je elkaar.

Hulpmiddelen voor een sportieve start:

Fitness Hoelahoep
Met de fitness hoelahoep train je je buikspieren en uithoudingsvermogen als nooit tevoren en je hebt ook nog eens lol! De hoepel is omgeven door een comfortabele schuimlaag die er voor zorgt dat de hoelahoep je een zachte massage geeft terwijl je hem gebruikt.

Vind hier de perfecte fitness hoelahoep

Elastieke fitnessbanden
Bereik je fitness doelen waar je maar wil! Workouts met behulp van de weerstandsbanden verhoogt de effectiviteit van de oefeningen enorm. Met gratis e-book!

Begin je workout thuis met een fitnessband

Professioneel Verzwaard Springtouw
Professioneel verzwaard springtouw voor fitness training, ideaal voor thuis workouts. Doet het je ook niet denken aan de speeltijd in de tuin? 

Jump like a pro met deze fitness springtouw

Tekst: Carlijn van der LeestWat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus