Menu

5x food inspiratie voor de zomer

op 21-06-2018 | Iris Greve

De zomer is officieel begonnen en dat vraagt natuurlijk om wat food inspiratie voor dit heerlijke seizoen. Daarom hebben wij onze vijf favoriete zomerse gerechten voor je op een rijtje gezet.

1. Massive burrito
Klinkt al goed, toch? Dit heerlijke Mexicaanse gerecht wil je zelfs met 30° nog eten. Ook is het een vrij simpel gerecht, waardoor je geen uren hoeft te zweten in de keuken. 


2. Griekse kip salade
Fris, niet zwaar en vooral ontzettend lekker. Perfect voor in een pita broodje of op een stokbroodje, dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Tip: deze salade past natuurlijk ook altijd bij een lekkere barbecue.  


3. Italiaanse aardappelsalade met homemade pesto
Het voordeel van deze salade? Je kan hem van tevoren al maken. Op een hete dag kan je dus ’s ochtends de chef in je los laten en ’s avonds genieten van je heerlijke salade, zonder dat je hebt staan zweten in de keuken. 


4. Zomerse stamppot
We zijn en blijven Nederlanders, dus de stamppot kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Ook in de zomer is dit een lekker gerecht voor het diner. We vervangen de winterse groenten voor een lading frisse zomerse groenten en klaar. 


5. Couscous salade
Deze salade is niet alleen heel lekker, maar zit ook nog vol eiwitten en frisse groentes. Dit gerecht is daarom ook geschikt voor na je work out (mocht je nog steeds aan het trainen zijn voor die summerbody).Heb je nog meer food inspiratie nodig? Kijk dan eens rustig rond op onze website. 


Relevante producten: }}

Pannenset

Goedkope marmere pannenset met anti-aanbaklaag!

Meer informatie

Maxwell & Williams White Basics - Dinerbord

Dit bord van Maxwell & Williams behoort tot de White Basics Round-serie en is gemaakt van porselein.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus