Menu

5 tips voor een onbezorgde Pasen

op 28-03-2018 | Iris Greve

Met Pasen pakken we tegenwoordig ook flink uit als het om eten gaat. Bij veel mensen slaat de stress nu dan ook al toe, er moet nog zoveel geregeld worden. Geen paniek, hulp is hier! Met deze voorbereidingen verloopt je weekend een stuk minder stressvol.

1. Haal eieren in huis
Bij Pasen denk je natuurlijk aan eieren. Nu gaat heel Nederland massaal eieren kopen komend weekend, dus zorg dat je ze nu alvast inslaat. Het zou jammer zijn als je straks voor een leeg schap staat. 

2. Pak uit met de brunch
Vind je het teveel moeite om een heel diner op tafel te toveren? Nodig iedereen dan uit voor een brunch. Een stuk minder werk, maar wel net zo lekker. Tover wat eieren, broodjes en croissants op tafel en je bent al een heel eind. 

3. Koop paaseitjes in als een malle
Voor paaseieren geldt hetzelfde als voor de gewone eieren. Hoewel deze al maanden in de winkels liggen, zijn ze straks zomaar op, terwijl jij ze nog nodig hebt. 

4. Zoek alvast recepten op
Weet je nog niet wat je met Pasen gaat koken? Kijk dan even rond op CuliNice voor wat inspiratie. Zo hebben we o.a. recepten voor paasbroodjes en ei kuikentjes

5. Sla nog wat leuke gadgets aan de haak 
Je paasbrunch- en diner maak je natuurlijk compleet met leuke gadgets. Wat dacht je van leuke eierdopjes, uitsteekvormen en servetten. Wanneer je deze nu nog snel besteld, staan ze met Pasen op tafel. You’re welcome!


Relevante producten: }}

Eierdoppen met voetjes 4 stuks

De musthave tijdens de Pasen!

Meer informatie

Pasen servetten gekleurde eieren 20 stuks

Lekker kleurrijk en gezellig voor op tafel tijdens de Pasen.

Meer informatie

Set uitsteekvormen rvs Pasen 4 dlg.

Geef je koekjes, eieren of ander etenswaren een leuke paasvorm.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus