Menu

5 Producten tijdens Steak & BJ day

op 12-03-2018 | Luc van Laarhoven

Tijdens deze dag heb je natuurlijk wel het juiste materiaal nodig om een biefstuk klaar te kunnen maken. Daarom staan hier een aantal producten op een rij die belangrijk zijn tijdens het bereiden en eten van een steak. Als je deze producten bezit kan je de perfecte steak voor je man klaarmaken!

1. Steak-pan 

Om te beginnen is het handig om een goeie pan in huis te hebben om je steak in klaar te maken, zorg er wel voor dat de pan een dikke bodem heeft. Dat is erg belangrijk tijdens het bakken van een biefstuk. Zonder pan ook geen steak. De pan kun je gebruiken op zowel gas als een elektrisch fornuis. Na het koken van de biefstuk kun je de pan gewoon in de vaatwasser doen, je hoeft de pan dus niet af te wassen als je daar geen zin in hebt. 2. Westmark Classic Serveertang - 35 cm - RVS

Als je dan eenmaal de steak in je pan hebt liggen is het natuurlijk de bedoeling dat je hem om de paar minuten draait. Daarvoor heb je een tang nodig of spatel. In dit geval hebben wij voor de tang gekozen omdat dat net iets handiger is, want je kan de biefstuk met de tang makkelijk vastpakken en omdraaien. Je moet dus niet met een vork in de steak prikken en omdraaien want dan loopt de sap eruit en zo wordt de smaak van de steak een stuk minder. 


3. Steakmessen 4 stuks - messenset steak

Tijdens het eten van een steak is het fijn om een scherp mes te hebben zodat je het vlees gemakkelijk kan snijden. Daarvoor zijn er speciale messen, die scherpe kartels in het mes hebben waardoor je dus makkelijk door het vlees kan snijden. Zo voorkom je dat er wordt geworsteld met je steak waar bijna de hele dag om draait.. 4. Handboek voor de perfecte steak

Waarschijnlijk kan je wel een biefstuk bakken, dat is nog niet zo moeilijk, maar op de Steak & bj dag moet je wat meer uit de kast trekken. In dit boek vind je de perfecte biefstuk gerechten, zo kun je uit 25 verschillende biefstuk gerechten kiezen. Kies dus een van de vele gerechten uit en maak de biefstuk met liefde klaar. 


5.  Excellent Houseware Wokpan 26 cm - Hot Item!

Je kan natuurlijk niet alleen de steak serveren op zo'n dag, dat ziet er een beetje leeg uit. Daarom kun lekkere groenten erbij doen door die bijvoorbeeld te wokken in een pan, dat is erg lekker bij een steak. Zo breng je ook wat kleur op het bord. Zorg er wel voor dat er wat saus over de groente zit, dat maakt het lekkerder. De saus kan je naar eigen inzicht er aan toe voegen. 

Relevante producten: }}

DeBuyer Mineral B Steakpan - Ø 24 cm

De pan kan hoge temperaturen bereiken, waardoor hij uitermate geschikt is voor afdichten, aanbraden en grillen. De koekenpan is voorzien van een natuurlijke antiaanbakbescherming.

Meer informatie

Westmark Classic Serveertang - 35 cm - RVS

Deze tang heeft een handig sluitsysteem en hij kan worden opgehangen aan de decoratieve haak. De kunststof stukken op het handvat zorgt voor een stevige en fijne grip.

Meer informatie

Steakmessen 4 stuks - messenset steak

Een 4-delige steakmessenset. Vier hoogwaardige steakmessen, geschikt voor elke keuken. Kwaliteit voor een scherpe prijs én gratis bij u thuisbezorgd.

Meer informatie

Handboek voor de perfecte steak

In dit kookboek vind je 25 biefstukgerechten van verschillende slagers, chefkoks en eco-boeren. Je kunt aan de hand van dit boek de perfecte biefstuk klaarmaken.

Meer informatie

Excellent Houseware Wokpan 26 cm - Hot Item!​

Met deze wok kun je roerbakken op hoge temperatuur en in een korte tijd groenten, vis en vlees klaarmaken.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus