Menu

5 lekkere Nutella recepten op CuliNice

op 05-02-2019 | Raylison Zimmerman

Vandaag is het World Nutella Day en daarom zorgen wij voor een overdosis aan gerechten met Nutella! Vier deze dag met ons mee door lekkere recepten met elkaar te delen.

Nutella pizza

Nutella op een pizza, heb jij er ooit van gehoord? Voor mensen die van pizza en chocola houden is dit het perfecte gerecht. Het bevat namelijk beide! Het is ook nog eens super makkelijk om te maken. Klik hier voor het complete recept!


 Nutella Crêpe

De Nutella Crêpe heeft alleen maar voordelen, het is namelijk goedkoop, snel te bereiden en ontzettend lekker! Klik hier voor het complete recept!


Nutella Taart

Ben je opzoek naar een heerlijk dessert? En houd je van chocolade? Dan is deze Nutella taart perfect voor jou! Klik hier voor het complete recept!


 Nutella Cheesecake

Je hebt ongetwijfeld al wel een van die overheerlijke taarten gezien op foto's waar ze de lekkerste ingrediënten gebruiken. Wacht niet langer en maak nu zelf een cheesecake met Nutella! Klik hier voor het complete recept!


Nutella Shake                                                                        

Binnen no time heb jij een heerlijke shake voor jezelf gemaakt met slechts een handje aan ingrediënten. Op onze website hebben we het recept voor een Nutella shake. Klik hier voor het complete recept!

Relevante producten: }}

Het grote Nutella-kookboek

Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Nutella is een begrip op onze ontbijttafel, maar deze Nutellabijbel maakt duidelijk dat er

Meer informatie

De wereld van Nutella

Dit boek vertelt het ongelofelijke verhaal van Nutella, het meest favoriete broodbeleg ter wereld. Vlak na de oorlog toen chocola schaars was, besloot bakker Pietro Ferrero uit

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus