Menu

5 Activiteiten om te doen tijdens 2e Paasdag

op 02-04-2018 | Luc van Laarhoven

Je hebt er in het jaar wel eens dagen tussen zitten waarvan je niet weet wat je nou eigenlijk moet gaan doen, zo'n dag is 2e Paasdag er nou ook een van. Om dat te voorkomen hebben wij een aantal activiteiten op een rij gezet die misschien voor jou wel van toepassing zijn tijdens deze dag. Leuke uitjes waar je niet altijd de tijd voor hebt maar op deze dag dus wel en dus optimaal kunt genieten.

1. Festival 

Tijdens Pasen zijn er heel veel festivals; je kunt er haast niet omheen of je hoort er wel weer wat over. De festivals zijn vaak het hele paasweekend en zijn dus ook op 2e Paasdag in volle gang, een dag waar je niet precies weet wat je moet gaan doen en misschien toch zin hebt in een feestje. Dan is dit wel een hele leuke oplossing, ik zou wel vooraf de kaarten halen want vaak gaat de kaartverkoop erg hard. 


2. Pretpark 

2e Paasdag is een ideale dag om een dagje weg te gaan met de kinderen of met vrienden etc. Dan is een pretpark toch wel een hele leuke optie, even lekker genieten van leuk attracties en lekkernijen. 


3. Shoppen 

Dit is voor veel vrouwen natuurlijk het ideale uitstapje op de vrije dagen en zo dus ook op 2e Paasdag een goed moment om is even lekker te gaan winkelen. Bijna alle winkels zijn open op deze dag dus keuzes genoeg. Tussen het shoppen door pak je nog even een terrasje als het een beetje fatsoenlijk weer is en zo maak je er met je gezelschap een heerlijke dag van. 


4. Brunch 

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om jezelf te trakteren op een lekker maaltijd. Een gezellige middag samen met je vrienden of familie aan tafel, dat hoort ook wel een beetje bij pasen. Daarom is het leuk om een brunch te doen op 2e Paasdag. Gezellig naar een restaurant met z'n allen en je laten verwennen met lekker eten, drinken en een en al gezelligheid en natuurlijk vooral niks zelf te hoeven doen. 


5. Paasmarkt 

Tijdens Pasen kun je er ook voor kiezen om naar een leuke Paasmarkt te gaan bij jou in de buurt of een andere stad of dorp. De markten zijn vaak gezellig, kleurrijk en leuk aangekleed. Je kunt er van alles halen, eten, kleding, spullen voor in huis en ga zo maar door. Naast het kopen van spullen zijn er ook kleine activiteiten die daar vaak plaats vinden, er dus ook aandacht voor entertainment, leuk voor de kinderen!
Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus