Menu

3 vegetarische kookboeken op Bol.com

op 05-11-2018 | Michelle Nijman

Steeds meer mensen besluiten vegetarisch te eten. Dit is niet alleen goed voor de dieren maar ook voor het milieu en voor jezelf. Nu is vlees echt niet slecht voor je, zolang je maar niet te veel eet. De groep met flexitariers is ook flink aan het uitbreiden en daarom konden we niet achter blijven met een lijst voor best beoordeelde, vegetarische kookboeken. De linkjes naar de kookboeken vind je onder aan dit artikel.

1. Plenty | groente genoeg om heel lekker te koken 
Dit kookboek bevat maar liefst 120 originele recepten, die stuk voor stuk bewijzen dat alleen groenten, peulvruchten, granen en paddenstoelen genoeg zijn voor een heerlijke maaltijd. Het boek bevat een feest aan kleuren, smaken en texturen. Met maar liefst 319 plusjes en slechts 17 minnetjes is dit het best beoordeelde, vegetarische kookboek van bol.com.

Plenty


2. De vegarevolutie
Dit kookboek bevat niet alleen recepten maar ook een duidelijke uitleg waarom het goed is om veganistisch te eten. Dit boek gaat dus nog een stapje verder dan alleen zonder vlees koken. Ga de uitdaging aan en probeer eens wat vaker alle dierlijke producten links te leggen. 

De vegarevolutie


3. Veg! 

Wederom een kookboek waarin groenten de hoofdrol spelen. Dit boek is niet alleen gericht aan vegetariërs maar aan iedereen die eens wat meer wil variëren met groenten. Ook dit boek kreeg erg veel plusjes en amper minnetjes bij de reviews.Relevante producten: }}

Plenty

Dit kookboek bevat maar liefst 120 originele recepten, die stuk voor stuk bewijzen dat alleen groenten, peulvruchten en paddenstoelen genoeg zijn voor een heerlijke maaltijd.

Meer informatie

De vegarevolutie

Dit kookboek bevat niet alleen recepten maar ook een duidelijke uitleg waarom het goed is om veganistisch te eten.

Meer informatie

Veg!

Dit boek is niet alleen gericht aan vegetariërs maar aan iedereen die eens wat meer wil variëren met groenten.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus