Menu

Kerstdecoratie voor op de dinertafel

11 uur geleden | Michelle Nijman

Wij willen met liefde en veel kookplezier aankondigen dat je vanaf volgende week maandag een speciaal kerstmenu op onze website kan vinden. Om alvast helemaal in de stemming te komen hebben wij wat leuke decoratie tips opgezocht voor de dinertafel. Pak dit jaar eens groots uit en verras de familie!

Stedentrip Londen: 5 hidden food hotspots voor elk budget

2 dagen geleden | Write Club

Voor dertig euro en binnen een uurtje ben je er: Londen! Gedurende de vijf maanden die ik in deze wereldstad heb gewoond, heb ik het diverse en heerlijke culinaire walhalla van Londen leren kennen. Bij een bezoek aan de stad van de Big Ben, het British Museum, Buckingham Palace, Piccadilly Circus en Oxford Street, hoort natuurlijk heerlijk eten. Om je stedentrip naar deze fantastische stad helemaal onvergetelijk te maken, deel ik mijn grootste verborgen foodspots met je!

Keukengerei voor de feestdagen

3 dagen geleden | Yonas Schaerlackens

De feestmaanden zijn al in volle gang. over 2 weken later is het alweer tijd voor kerst. Kortom veel feestdagen en dat betekent veel cadeautjes. Voor alle mensen die interesse en plezier hebben in koken en al de dingen die er bij komen kijken hebben wij een cadeautjes lijst gemaakt. Deze lijst bestaat uit allerlei keukengerei. Zoek jij nog een cadeautje voor de feestdagen voor een culinaire vriend, vriendin of familie? Lees dan verder!

De Pindakaaswinkel

6 dagen geleden | Yonas Schaerlackens

Sinds kort is er in Breda een pop-up store geopend van de Pindakaaswinkel. Wij kende deze winkel nog niet, dus zijn we gaan uitzoeken wat ze hier allemaal verkopen. In de winkel proefden we vreemde maar heerlijke pindakaas combinaties. Benieuwd naar de lekkerste combinatie? Lees dan snel verder.

Sinterklaas surprises

1 week geleden | Michelle Nijman

Pakjesavond staat weer voor de deur en niets is zo leuk als een gave surprise maken. Het is niet alleen leuk om te doen maar ook een goed excuus als je net iets te weinig geld hebt gespaard om cadeautjes te kopen. Het kan alleen wat lastig zijn om iets leuks te verzinnen en daar willen wij je graag bij helpen.

Gezond ontbijten doe je zo!

2 weken geleden | Raylison Zimmerman

Ontbijt is het belangrijkste maaltijd van de dag. In Nederland zijn een groot aantal mensen die niet ontbijten. Het ontbijt wordt heel vaak overgeslagen. De meest voorkomende reden is dat mensen geen tijd hebben om in de ochtend te ontbijten of vinden het niet nodig, terwijl het zo belangrijk is! Hieronder vind je een aantal maaltijden die gezond voor je zijn voor als ontbijt.

Verschillende cadeautjes tijdens Sinterklaas

2 weken geleden | Yonas Schaerlackens

Het is alweer bijna december, de maand van gezelligheid, samen zijn en cadeautjes. Ben je te laat begonnen met cadeautjes inslaan? Wij ook en daarom hebben we snel een lijstje gemaakt met handige cadeautjes voor jong en oud!

Eetdagboek Iris: gezond eten gaat mis

3 weken geleden | Iris Greve

Gezond eten, dat blijkt toch moeilijk zo tegen het einde van het jaar. Benieuwd wat ik afgelopen week heb gegeten? Lees dan het eetdagboek. 

Nationale suiker challenge

3 weken geleden | Michelle Nijman

Morgen (maandag 19 november) begint de nationale suiker challenge, een initiatief van het diabetes fonds. Zij dagen je deze week uit om eens 7 dagen lang suikervrij te leven. Hiermee willen ze je bewust maken van de hoeveelheid suiker die wij allemaal (on)bewust binnenkrijgen. Dit is een challenge die je echt laat nadenken over je voeding en levensstijl. Geef het een kans en kijk wat het resultaat met je doet. 

16 bizarre food facts

op 15-11-2018 | Michelle Nijman

Na lang speuren op internet heb ik een lijst samengesteld met de meest bizarre food facts! Laat in de reacties weten welke food facts jij al kende.