Menu

5 Leuke restaurants in Breda

5 dagen geleden | Luc van Laarhoven

Breda is een stad wat zich steeds meer aan het uitbreiden is. Zo ook in restaurants en eettentjes. Breda staat bekend om het bourgondische leven wat hier zich afspeelt en dat vind je zeker terug bij de restaurants en de hoeveelheid. Wij hebben 5 leuke en unieke restaurant op een rij gezet waar je zeker langs moet gaan als je in Breda bent. Van sport restaurants tot prachtige binnentuinen. Natuurlijk zijn er naast deze 5 leuke restaurants ook een hoop andere die ook zeker de moeite waard zijn. 

Whiskey cocktails

1 week geleden | Luc van Laarhoven

Vandaag is het wereld whiskey dag een dag die we absoluut niet mogen vergeten. Vele vinden whiskey erg lekker om te drinken, maar wij hebben een aantal varianten op een rij gezet in de vorm van een cocktail. De cocktails zijn ook voor degene die niet van whiskey houden zeker een aanrader. In dit artikel lees je over een aantal cocktails waarbij whiskey zeker niet mag ontbreken. 

5 foodfestivals die je niet mag missen

2 weken geleden | Birgit Sloven

Of je nu een echte 'foodie' bent of niet, ik denk dat iedereen wel blij wordt van een bezoek aan een foodfestival. Zon, biertjes, muziek en overal eten, wat wil je nog meer? Wij hebben een overzicht van de 5 lekkerste foodfestivals die je zeker niet mag missen deze zomer!

De Netflix series die elke foodie gezien moét hebben!

2 weken geleden | Write Club

Na zowat elke Netflix serie over eten gekeken te hebben, zijn dit degene die je gezien moet hebben. Ze focussen zich allemaal op de kunst van koken in verschillende culturen met ieder haar eigen gewoontes. Een kleine disclaimer vooraf: kijk deze series niet op een lege maag want je krijgt er gegarandeerd honger van!

Rollende Keukens

3 weken geleden | Merel Tielen

Vandaag is de dag, het begin van de Rollende Keukens in Amsterdam. Volop smikkelen en smullen van de gekste lekkernijen uit de leukste keukentjes. Van scooters, tot dubbeldekkers, campers en caravans; je kan het zo gek niet bedenken, als er maar eten gemaakt kan worden. Al deze leuke eettentjes serveren jou een week lang de lekkerste gerechtjes. 

5 kooktips voor luie studenten

op 02-05-2018 | Write Club

Als student wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd besteden aan koken. Voor jou is het puur voedsel binnen krijgen. Uitgebreid eten doe je wel bij je ouders of tijdens een etentje. Dus ben je klaar met de frituurpan en eten bestellen? Lees dan onderstaande tips.

Leuke stedentrips binnen Nederland

op 30-04-2018 | Merel Tielen

Het is weer meivakantie, dat betekent een hele week relaxen en lekker doen waar je zin in hebt. Veel mensen gaan op vakantie deze week, maar wat dacht je van een keer eigen land verkennen? Ik heb de leukste steden voor je uitgezocht om deze week een bezoekje aan te brengen.

5 bakrecepten voor de zondagmiddag

op 29-04-2018 | Iris Greve

Het is weer zondag b(r)akdag en dat betekent dat de bakrecepten weer uit de kast gehaald kunnen worden. Ditmaal vijf heerlijke recepten om dit lekkere lange weekend smakelijk mee af te sluiten. 

Wat te doen met Koningsdag?

op 25-04-2018 | Pim Elbers

Elk jaar is het weer de vraag wat ga je doen met Koningsdag en Koningsnacht? Dit jaar valt het op een vrijdag, als je het goed regelt met je werk of school heb je een lekker lang weekend! Wat ga je alleen doen? Citytrip, familie weekend, een te gekke vriend(inn)en weekend of je rommel verkopen op de plaatselijke vrijmarkt? 

5 Recepten met bananen

op 18-04-2018 | Luc van Laarhoven

Iedereen kent natuurlijk de banaan, maar niet iedereen weet wat voor gerechten je er allemaal verder mee kunt maken. Daarom hebben wij 5 leuke en originele gerechten op een rijtje gezet waar bananen onmisbaar zijn. De gerechten zijn vaak makkelijk te maken en erg smaakvol. Ik zou zeggen probeer een van de gerechten uit die jou aanspreekt en geniet ervan!