Menu

HEMA paaseitjes pop-up store

23 uur geleden | Veerle Wijnbergen

Zoals ik mij heb voorgesteld in mijn aller eerste artikel  ben ik echt een onwijs chocolade monster. Alles wat met chocola te maken heeft vind ik gegarandeerd lekker en zal ik graag willen eten. Zo is het dus helemaal niet gek dat er een idee ontstond om langs te gaan bij de HEMA pop-up paaseitjes store in Amsterdam. 

Tips voor de vrouwen tijdens Steak & BJ day

1 week geleden | Luc van Laarhoven

Op zo'n speciale dag wil je als vrouw natuurlijk alles tip top in orde hebben voor je man. Daarom hebben wij voor alle vrouwen een aantal tips tijdens het bereiden van een biefstuk. Van de voorbereiding tot aan het uitserveren hebben wij voor je klaargezet. Voor handige tips na het eten kun je bij andere sites terecht! 

5 Producten tijdens Steak & BJ day

1 week geleden | Luc van Laarhoven

Tijdens deze dag heb je natuurlijk wel het juiste materiaal nodig om een biefstuk klaar te kunnen maken. Daarom staan hier een aantal producten op een rij die belangrijk zijn tijdens het bereiden en eten van een biefstuk. Als je deze producten bezit kan je de perfecte steak voor je man klaarmaken!

Steak & BJ day

2 weken geleden | Luc van Laarhoven

Volgende week woensdag is het zover! De Steak & Blowjob day staat dan voor de deur. De dag waarop de rollen een keer worden omgedraaid in de relatie, de mannen worden dan verwend door hun vrouw. Vandaar dat de Steak & BJ day een soort tegenovergestelde is van de Valentijnsdag. En daarom word deze dag voor veel mannen gezien als een van de belangrijkste dagen van het jaar. Enjoy!

Top 5 leuke en handige bakvormen voor thuis

3 weken geleden | Luc van Laarhoven

Eten bakken is natuurlijk super leuk, maar soms ook moeilijk. Verder is het leuk om een cake, taart of andere creatie net een andere vorm te geven met behulp van verschillende vormpjes. In deze top vijf van leuke bakvormpjes vind je leuke vormen die jou kunnen helpen met een nieuwe creatie. 


Stamppot uit de doofpot

3 weken geleden | Write Club

Als ik samen met een van mijn betere vriendinnen in de Albert Heijn sta te twijfelen wat we moeten eten steekt ze opeens haar vinger in de lucht. “Jij bent toch ook wel dol op een Hollandse pot?” zegt ze. Ik maak een lichtelijke platte grap over dat we beide op vrouwen vallen en dus beide van een ‘Hollands potje’ zouden moeten houden. We staan even samen te lachen op de versafdeling van de Albert Heijn in Amsterdam-zuid. “Hutspot doen?” zegt ze. “Doen we.” zeg ik, terwijl ik mij niet meer kan herinneren wanneer ik dat voor het laatst gegeten heb.

Veerle's liefde voor eten

op 16-02-2018 | Veerle Wijnbergen

Om voor CuliNice te bloggen heb je natuurlijk een passie voor eten nodig. Komt dat mooi uit, want wat heb ik niet met eten? Wat is er nou beter dan een heerlijke maaltijd te maken voor jezelf en daar intens van te genieten?  Ik ben zelf al heel vroeg begonnen met bakken, van koekjes tot cakejes en taarten. 

Freestyler in de keuken

op 15-02-2018 | Merel Tielen

Ik hou ervan om te freestylen in de keuken. Zonder recept gewoon lekker wat in elkaar flansen, kijken waar het schip strandt. Soms is dat bij een verbrand, mislukt gerecht waarna ik bij thuisbezorgd eindig, maar soms bij een gerecht wat ik dan maanden als favoriet gerecht bekroon. Waarna het natuurlijk weer mijn neus uitkomt, zodat het cirkeltje weer opnieuw begint.

4x chocolade recepten

op 14-02-2018 | Birgit Sloven

Terwijl sommigen van ons nog liggen bij te komen van carnaval, is de volgende feestdag alweer aangebroken: Valentijnsdag. Ben je vergeten een cadeau te regelen? Geen paniek, liefde gaat door de maag dus maak alsnog indruk met een van deze chocolade recepten!

11 tips tegen een kater tijdens carnaval

op 08-02-2018 | Luc van Laarhoven

Met Carnaval wordt er natuurlijk veel gefeest en gedronken. Daarom hebben wij voor jullie 11 tips klaargezet om een kater te voorkomen of te verminderen. Voor niemand overbodige informatie lijkt mij!