Menu

Beste Kater Remedies

2 dagen geleden | Tom Hagemeijer

Een kater... iedereen heeft er wel eens een. Ik ben ook iemand die ervaren is met katers, bijna elk weekend. Als je er een hebt ben je in de ochtend opzoek naar een aspirientje of iets waardoor de kater weggaat. Hier zijn de 4 beste remedies voor een zware kater ochtend die ik gebruik.

Honger op het treinstation? Geen probleem!

4 dagen geleden | Michelle Nijman

Herken jij dit ook? Je reist met de trein van A naar B, wat meestal een behoorlijk saaie reis is. Eindelijk ben je aangekomen en op het moment dat je de trein uitstapt ruik je de verleiding al. Steeds zeg je tegen jezelf dat je minder geld moet uitgeven aan de veel te dure broodjes en koffie, en steeds zie je langzaam je loon verdwijnen. Ben jij hier ook schuldig aan? Lees dan snel dit artikel om zoveel mogelijk geld te besparen op het station.

De 10 stoerste keukengadgets die jij wil hebben!

6 dagen geleden | Culi Nice

De 10 stoerste keukengadgets: gadgets waarvan niemand wist dat ze bestonden.. maar wat zijn ze leuk! Veel van deze top 10 zijn een design ontwerp maar dat neemt niet weg dat ze onbruikbaar zijn ;-)

Secret menu items van de Chinees

1 week geleden | Michelle Nijman

Bij de gemiddelde afhaal Chinees kun je rond de 200 gerechten bestellen. Hoe komt het dan toch dat haast niemand verder komt dan een portie bami met babi pangang? Zelf heb ik ruim een jaar bij een Chinees restaurant/afhaal gewerkt en eet ik regelmatig Indisch. Nu wil ik graag de secret menu items met jullie delen die je zeker eens moet proberen!

Eet GEEN dierendag

2 weken geleden | Michelle Nijman

Het is vandaag dierendag en dat is de dag om jouw beestje(s) eens lekker te verwennen. We houden van onze honden, katten, konijntjes en hamsters maar houden we ook een beetje van de kippen, varkens en koeien? Eet vandaag dan geen vlees en dan redden we samen in Nederland 500.000 dieren!

Werelddierendag Challenge

2 weken geleden | Tom Hagemeijer

Het is zover: Werelddierendag! Deze dag staat in het teken van jouw viervoeter, gevleugelde vriend of gevinde kamergenoot. Naast de gezelschapsdieren zijn er ook een hoop andere dieren die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Denk aan koeien, varkens, kippen en schapen. Misschien houden zij iets minder van knuffelen dan je hond of kat, maar deze dieren verdienen net zoveel liefde.

Food events oktober 2018

2 weken geleden | Yonas Schaerlackens

Ben jij een echte foodie en hou je er van om er eens een dagje op uit te trekken? Lees dan snel dit artikel over aankomende food events en maak van oktober jouw foodie maand! 

De lekkerste drankjes om je weekend mee in te gaan!

3 weken geleden | Yonas Schaerlackens

Het moment waar je heel de week naar uitkijkt. Mocht je nou naar school gaan of werken er is niemand die zich niet verheugt op het weekend. En hoe kan jij het lekkerst het weekend in gaan? Dat ligt natuurlijk bij iedereen anders. Maar het terras of een avondje thuis op de bank is zeker een optie. Tijdens jouw vrijdagmiddag/avond kan een lekker drankje natuurlijk geen kwaad. Daarom hebben wij een top 7 gemaakt van lekkere drankjes om het weekend mee in te gaan. Deze zijn non alcohol en met alcohol zodat er voor iedereen wat bij zit...

Aparte Smaakcombinaties

3 weken geleden | Yonas Schaerlackens

Iedereen heeft ze wel, aparte eet combinaties. Waarbij je op het eerste oog denkt hoe kan dat nou lekker zijn? Maar dat je na het proeven toch van mening bent geworden dat het lekker is. Daarom hebben we een top 5 samengesteld met rare smaakcombinaties die toch wel lekker zijn.

16 manieren om croissantdeeg te gebruiken

3 weken geleden | Sarah Bartholomé

Als je het zelf nooit gebruikt, dan is het je misschien nog niet opgevallen in het koelvak van de supermarkt: een koker met perfect gebakken en luchtige croissants erop afgebeeld. Ja, ik heb het over croissantdeeg! Maar naast croissants kun je met dit handige deeg crea bea tal verschillende andere dingen maken. Zie hier, een lekker samengesteld lijstje, opgedeeld in hartig en zoet.