Menu

Een frietje met en een frikadel alstublieft!

2 dagen geleden | Dries Rolefes

Nu we augustus bijna achter ons hebben gelaten, begint zo waar ook het festivalseizoen ten einde te komen. Ik denkt dat we terug kunnen kijken op een geslaagd seizoen. Het weer was lekker, de feestjes waren leuk en heel Nederland heeft weer heerlijk gedanst. Daarnaast hebben we ook nog eens heerlijk onze buikjes rond kunnen eten. 

Hallo, Hello Fresh

4 dagen geleden | Sophie Waelput

Jaa iedereen kent het wel, die vervelende mensen die je lastig vallen in de stad om je te vragen of je hello fresh al kent. Normaal gesproken zeggen we dan ja en lopen we weg. Om toch wat meer inzicht te geven heb ik hello fresh een paar weken getest. 

Slim omgaan met muntjes op festivals

1 week geleden | Iris Greve

Langzaam maar zeker komt het einde van het festivalseizoen 2017 in zicht, maar voor het zo ver is gaan we de komende weken nog even flink genieten. Geef jij (te) veel geld uit aan eten en drinken op festivals? Dan hebben wij een aantal tips voor je!

Kunnen wij het (zelf) maken? Nou en of!

2 weken geleden | Anouk Koreman

Soms heb je van die dingen waarvan je je afvraagt: kan ik dat ook zelf maken? Meestal is het antwoord JA! In dit artikel vind je bijvoorbeeld hoe je Nutella likeur kunt maken, yumm! Je hebt iets te doen én bespaart waarschijnlijk nog wat geld ook. Dubbel genieten.

De leukste foodbikini's

2 weken geleden | Valerie Vierbergen

Deze zomer wil je natuurlijk in stijl op het strand liggen. Daarom laten wij jullie vandaag de leukste foodbikini’s zien

Top 5 watermeloen hacks

3 weken geleden | Dries Rolefes

De watermeloen, één van de lekkerste soorten fruit om een hete zomerdag mee door te komen. Deze grote groene kanjer is bijna gelieft bij iedereen. Omdat de watermeloen soms nog wel eens onhandig in gebruik kan zijn door zijn omvang, hebben we de beste hacks voor jullie op een rijtje gezet en het blijft niet alleen bij eet tips.

Tequila for the win!

op 24-07-2017 | Tessa Nijs

Het is zomer, het is warm, en je hebt zin in alcohol. Wij begrijpen je helemaal, want hier hebben wij ook geregeld last van (trust me). Omdat die shotjes tequila in de kroeg wel een beetje kunnen vervelen, delen we vandaag de lekkerste drankjes met tequila!

BBQ in het park: do’s en don’ts

op 22-07-2017 | Iris Greve

Lekker weer vraagt om een barbecue. Nu is het natuurlijk hartstikke leuk om dit in een parkje te doen, maar voordat je dat gaat doen raden we je aan om even de do’s en don’ts te lezen!

Tilburgse kermis: wat te eten?

op 21-07-2017 | Anouk Koreman

Heuuuhj het is weer zover! De komende tien dagen is het weer kermis in Tilburg, met alles erop en eraan, zoals natuurlijk keiveel attracties, Roze maandag, feesttenten met bier en natuurlijk: mensen kijken en eten. Ik hou ervan. Ik zet de lekkerste eettentjes voor je op een rijtje, zodat je nu al je route kunt uitstippelen!

Hoe gehydrateerd te blijven tijdens de Vierdaagse?

op 18-07-2017 | Tessa Nijs

Vandaag begint de Nijmeegse Vierdaagse! Omdat het belangrijk is om tijdens dit evenement goed gehydrateerd te blijven (zeker met de warmte en zon), delen we wat tips zodat jij gegarandeerd de Vierdaagse uitloopt!