Menu

How to: ontbijten met haast

3 dagen geleden | Iris Greve

Het overslaan van ontbijt is niet heel goed, maar we snappen dat je ontbijtje er ’s ochtends voordat je naar school of werk gaat wel eens bij inschiet. Gelukkig hebben wij een paar handige ontbijttips voor je!

De limited edition Magioni Seizoensbodempizza

1 week geleden | Dries Rolefes

Een week of twee geleden liep ik door een Albert Heijn in Groningen. M’n vriendin en ik moesten nog wat te eten scoren voor die avond. Ons oog viel op een pizzabodem van courgette. Daarnaast lagen pizzabodems van bloemkool. Bloemkool- en broccolirijst zijn mij niet vreemd, maar deze pizzabodems van groente had ik nog niet eerder gezien. Het proberen waard.

Foodie keukentermen

2 weken geleden | Sanne Mastwijk

Ben jij een echte foodie en ken je alle officiële en amateur keukentermen? Zo niet dat hebben we even een makkelijk lijstje voor je. Deze termen ga je vast en zeker een keer tegenkomen!

Koning der Milkshakes

op 25-09-2017 | Anouk Koreman

De ene is de andere niet, en de ene is nog groter dan de andere. Degene die ik van de week tegenkwam overtrof werkelijk waar alle freakshakes. Bel de tandarts maar alvast, want bij het zien van deze shakes springen je vullingen er al uit! Met wie deel jij hem?

5 ijsjes van vroeger die we missen

op 21-09-2017 | Iris Greve

Waar zijn toch al die lekkere ijsjes van vroeger gebleven? Je kent ze wel, die ijsjes die in op de kaart stonden in het zwembad en die lekkere van de supermarkt. Dit zijn 5 super lekkere ijsjes van vroeger die wij heel erg missen.

Gespecialiseerd in eten

op 20-09-2017 | Anouk Koreman

De wereld van voeding wordt steeds specifieker. Er komen steeds meer zaakjes waar één product centraal staat. Denk aan avocado-restaurants, sla-barren en andere restaurants die gedag zeggen tegen een breed scala aan gerechten. Wij zijn een groot fan van deze trend, dus hebben we de leukste voor je op een rijtje gezet!

Mijn liefde voor eten: Valerie

op 13-09-2017 | Valerie Vierbergen

Aangezien ik blog voor CuliNice zou je natuurlijk denken dat eten een groot onderdeel van mijn leven is. En dat is het natuurlijk ook! Maar waar komt mijn liefde voor eten nu precies vandaan?

Mijn liefde voor eten: Iris

op 08-09-2017 | Iris Greve

Waarom ben ik gaan bloggen bij CuliNice? Dat is een simpele vraag. 1. Ik vind het leuk om te schrijven. 2. Ik hou van eten. Vandaag gaan we het hebben over reden nummer 2, waarom hou ik zoveel van eten?

Eetdagboek: Dries

op 05-09-2017 | Dries Rolefes

Afgelopen week was het aan mij om een eetdagboek bij te houden. Het was mijn laatste week van de vakantie en dus was er meer dan genoeg ruimte voor allerlei lekkers. Hebben jullie even geluk!

Wij bezochten de Foodstoet

op 04-09-2017 | Valerie Vierbergen

Afgelopen weekend vond op de Kijk in de Pot in Bergen op Zoom de tweede editie van de Foodstoet plaats. Maar liefst 30 foodtrucks stonden op het veld, van een crêpe truck tot Tantes Tortillas. Wij van CuliNice namen een kijkje!