Menu

Feest met het Suikerfeest!

5 uur geleden | Anouk Koreman

Vandaag, op 25 juni begint voor alle Islamieten (die mee willen doen uiteraard) het Suikerfeest: het einde van de Ramadan. Dat moet natuurlijk gevierd worden met veel eten. En omdat wij Nederlanders best jaloers zijn om dit excuus om veel te eten, zetten we de lekkernijen op een rijtje!

Terrastips in Breda, Eindhoven en Den Bosch!

2 dagen geleden | Tessa Nijs

Het is zomer, lekker weer, en wellicht vieren sommigen al vakantie! En als het mooi weer is en je hebt geen verplichtingen, ga je natuurlijk lekker ontspannen op het terras. Waar je fijn kunt zitten met een biertje (of wijntje) en een snack? Dat vertellen wij je!

Culinice kitchen hacks

4 dagen geleden | Sanne Mastwijk

Elke woensdag de handigste tips voor in de keuken. Of het nu kleine truckjes zijn om iets maken, op te bergen of schoon te maken. Tips die het leven net iets gemakkelijker maken in de keuken!

Vandaag is het Sushidag!

1 week geleden | Junice Mauriks

Vandaag is het officieel Sushidag en dat moet gevierd worden! Gelukkig heb je tegenwoordig in elke stad wel sushi tentjes zitten. Wil je nou toch de moeite nemen om het te leren maken? Dan zetten wij vandaag de handigste tools voor jouw op een rijtje om binnen no time de mooiste sushi rollen te maken!

Eet je groente dag

1 week geleden | Sophie Waelput

Eet je groente dag staat voor een goede verhouding in je eet patroon. Veel mensen eten weinig of geen groente op een dag. Fruit gaat vaak wat beter. Om mensen er toch van bewust te maken hebben ze daar een internationale dag van gemaakt!

Kado tips voor je vader

1 week geleden | Sophie Waelput

Je kent het wel, Moederdag is achter de rug en nu is het alweer Vaderdag. Maar wat is nou leuk om je vader cadeau te doen? Laten we eerlijk zijn, elke man is anders en iedereen vindt wat anders leuk. Maar voor degene die geen inspiratie hebben heb ik hier een aantal ideetjes voor je!

CuliNice kitchen hacks

2 weken geleden | Sanne Mastwijk

Elke woensdag de handigste tips voor in de keuken. Of het nu kleine truckjes zijn om iets maken, op te bergen of schoon te maken. Tips die het leven net iets gemakkelijker maken in de keuken!

Buitenlandse kaas, iets voor mij?

2 weken geleden | Dries Rolefes

Wij Nederlanders staan in de wereld bekend als echte kaaskoppen. Net als onze tulpen, windmolens en ons softdrugsbeleid, zijn onze ‘Goudse’ kazen één van de uithangborden van ons nederige optrekje. Een puntje brie, daar durven we ons nog wel aan te wagen, maar liever niet te rijp. Iets waar de Fransen ons nog wel eens om uitlachen. Altijd die Fransen weer. Ons bespottelijk maken om onze eetgewoonten.

DE beste frozen yoghurt toppings

2 weken geleden | Iris Greve

De topping is het belangrijkste onderdeel van de frozen yoghurt. Het maakt het af, of het kan het compleet verpesten. Om dit laatste te voorkomen hebben wij DE beste frozen yoghurt toppings voor je op een rij gezet.

Varianten voor in je ijsthee op IJstheedag!

2 weken geleden | Tessa Nijs

Vandaag is het ijstheedag. Dit typische, zomerse drankje is heerlijk met een dagje terrassen! Er zijn veel verschillende producten die je in jouw ijsthee kunt doen, zodat het net een ander smaakje krijgt. Benieuwd naar deze producten? Lees dan snel verder!