Menu

Culinice kitchen hacks

1 dag geleden | Sanne Mastwijk

Elke woensdag de handigste tips voor in de keuken. Of het nu kleine truckjes zijn om iets maken, op te bergen of schoon te maken. Tips die het leven net iets gemakkelijker maken in de keuken!

De nieuwe smaak van Tony Chocolonely!!!

2 dagen geleden | Sophie Waelput

Chocolade liefhebbers opgelet. Ken je de nieuwe smaak van Tony Chocolonely al? Zo niet, maak dan nu kennis met de Tony Chocolony meloen en framboos.

The Seafood Bar Amsterdam

2 dagen geleden | Tessa Nijs

Wanneer wij een nieuwe hotspot ontdekken zijn jullie natuurlijk de eerste die het weten. Vandaag is dat The Seafood Bar in Amsterdam. In Amsterdam zijn ze waarschijnlijk dol op vis, want dit restaurant bevindt zich op welgeteld drie locaties. Vandaag vertellen we over onze ervaring!

Dag van de Biodiversiteit

3 dagen geleden | Sophie Waelput

Biodiversiteit een moeilijk woord om het proces van de natuur te omschrijven. Vandaag is het de dag dat biodiversiteit centraal staat, maar waarom nou eigenlijk? En wat houd het precies in?

4 tips voor het bakken van cupcakes

4 dagen geleden | Sophie Waelput

Als je al een enige tijd bakt heb je waarschijnlijk als thuisbakker echt wel struggles met van alles en nog wat. Dosering, handig kneden, multitasking, noem het maar op. Daarom is het best handig om soms toch wat helpende handjes te hebben.

Waarom smaakt mijn eten in de lucht zo anders?

5 dagen geleden | Valerie Vierbergen

Nog even en het is vakantie. De verre reizen en strandvakanties zijn al geboekt, de koffers zijn onderhand al bijna gepakt en we hebben er lekker zin in! Maar er is toch altijd een probleem. Want in zo’n vliegtuig krijg je honger, maar die duty free Toblerone smaakt echt nergens naar in de lucht. Hoe komt dat eigenlijk?

ProefMei

6 dagen geleden | Birgit Sloven

Het weer is al wat beter weer dus we weten allemaal wat dat betekent: De food festivals komen er weer aan! Dit weekend is het ProefMei in Bergen op Zoom. Op dit culinaire festival is er genoeg te doen t/m zondag de 21e, dus het is zeker een bezoekje waard!

De combinatie van sporten en eten

1 week geleden | Tessa Nijs

Nu de vakanties er weer aankomen wil natuurlijk iedereen goed in vorm zijn. Vele proberen gezonder te gaan eten en vaker te gaan sporten. Maar onthoud dat wanneer je sport eten juist erg belangrijk is. Zowel ervoor als erna.

CuliNice kitchen hacks

1 week geleden | Sanne Mastwijk

Elke woensdag de handigste tips voor in de keuken. Of het nu kleine truckjes zijn om iets maken, op te bergen of schoon te maken. Tips die het leven net iets gemakkelijker maken in de keuken!

Oh MY GOD, ik heb een baby

1 week geleden | Lauri Van den Berg

Het mag dan een Nederlandse traditie zijn, maar de beschuit met muisjes zijn tegenwoordig toch wel een beetje afgezaagd. Daarom delen wij op CuliNice vandaag roze en blauw met een lijstje van drie alternatieve op de klassieke beschuit met muisjes!