Menu

Winterse salade met rode kool

1 dag geleden | Iris Greve

Ondanks de koudere dagen hebben we een heerlijke, frisse salade gemaakt van rode kool en appel. Het fijne aan deze salade is dat hij zo op tafel staat, lekker makkelijk na een lange dag.

Sinterklaas cake met marsepein

1 week geleden | Tim Zanoni

Cake maken met je kinderen, je neefje of nichtje of gewoon lekker voor jezelf, het is altijd een feestje! Probeer eens deze cake met marsepein!

Sinterklaas brownie cake

1 week geleden | Michelle Nijman

Wij houden van Sinterklaas en chocolade en daarom hebben we dit gecombineerd tot een Sinterklaas brownie cake! Het is ideaal om te maken voor pakjesavond omdat je gelijk genoeg hebt voor heel de familie. 

Snert met chorizo en rookworst

2 weken geleden | Tim Zanoni

De winter staat voor de deur, de dagen worden kouder en misschien heb jij wel zin in een warm kopje soep. Tomatensoep? Kippensoep? Groentesoep? Nee, vandaag een recept voor heerlijke Hollandse snert.   

Kruidnotentaart

2 weken geleden | Tanja Polak

Het maken van deze taart is absoluut geen grote klus. Er komt alleen wel een hele hoop geduld bij kijken. De taart moet namelijk uiteindelijk minimaal vier uur opstijven! Je kunt deze taart daarom het beste de avond van tevoren maken of vroeg in de ochtend.

Gebakken knoflookchampignons

3 weken geleden | Anouk Koreman

Een heerlijk meat free Monday gerechtje wat je op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Het staat zo op tafel en niemand kan dit verpesten!

Hartige sinterklaas snacks

op 16-11-2018 | Michelle Nijman

Morgen komt Sinterklaas weer aan in ons land en dat betekend kruidnoten, chocolade letters en nog veel meer zoete lekkernijen. Om af en toe ook eens af te wisselen en niet alleen maar suikerbommetjes te eten hebben wij wat heerlijke hartige snacks bedacht om te serveren. Dit zijn overigens ook leuke snacks om samen met kinderen te maken!

Appel pannenkoeken

op 12-11-2018 | Michelle Nijman

Het is vandaag weer Meat Free Monday en daarom hebben we een appel pannenkoeken recept. Het lijkt wel een beetje op de appelbeignets van oud en nieuw maar dan met pannenkoeken beslag.

Ei wrap

op 09-11-2018 | Tim Zanoni

Houd jij van een gebakken eitje? Dat komt mooi uit want vandaag delen wij een recept voor een ei wrap met geitenkaas en appel. Een lekker en gezond ontbijtje of lunch waar je zelf mee kunt variëren. 

Pompoensoep met spek

op 22-10-2018 | Tanja Polak

De koudere dagen zijn nu toch echt aangebroken. Niets is zo lekker om je dan op te warmen met een stevige kom soep en daarom vandaag een recept voor pompoensoep met spek.