Menu

Vegetarische Fajita nachos

op 15-06-2017 | Valerie Vierbergen

Nachos zijn altijd lekker, vooral als je 's avonds met je vriendinnen wilt bijkletsen! Vandaag laat ik je zien hoe je vegetarische fajita nachos kan maken! En je kan het in één ovenschaal maken!

Burrito's met rijst en bonen

op 27-03-2017 | Lisan Schiettekatte

Het  is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday voor deze week! De lente is officieel begonnen en de zomer komt er aan! Vandaag gaan we naar de Mexicaanse sfeer met deze burrito's. 

1-minute wraps

op 23-02-2017 | Pim Elbers

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb van twee dingen altijd te weinig: tijd en geld. Helaas uit dat zich ook altijd een beetje in mijn avondmaaltijden.. Gelukkig kun je met een gezellige dosis creativiteit van deze dubbele negatief toch nog iets maken!

Veggie taco's

op 06-02-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en daarom een nieuwe meat free Monday! Vandaag een zomers tintje door een heerlijk Mexicaans recept. 

Wraps met paprika en kip

op 03-02-2017 | Caroline Koevoets

Soms heb je gewoon even geen zin om erg uitgebreid te koken. Als je dat gevoel weer hebt kun je prima deze wraps maken. Binnen 15 minuten ben je klaar en ze zijn overheerlijk!

Wat eten we vandaag: Double cheese nacho's

op 26-01-2017 | Culi Nice

Nacho’s….. een van de meest bekende snacks in de wereld, geboren uit de Mexicaanse invloeden in Amerika. Inmiddels verder ingeburgerd in de Nederlandse traditie dan spaghetti. Fantastisch als fingerfood. Maar misschien wel het beste als avondeten voor de brakken studenten.

Mexicaanse bonenschotel

op 23-01-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en daarom een nieuwe meat free monday! De dagen gaan weer lengen en we gaan gewoon even terug naar het zomerse gevoel met deze Mexicaanse bonenschotel.

Gevulde courgette

op 24-11-2016 | Diede Deneef

Hoe lekker wordt dit! Courgette met kippengehakt uit de oven. Het is niet alleen super snel klaar, ook is het makkelijke te maken en super gezond! Zeker het proberen waard dus.

Wat eten we vandaag: Bacon taco's

op 17-11-2016 | Culi Nice

Taco's zijn heerlijk maar misschien wel een beetje saai. Daar hebben wij een ónwijs mooie variant op gevonden: bacon taco's. Met een stap-voor-stap tutorial laten we zien hoe je op z'n CuliNice deze taco schelpen in een handomdraai kunt maken.

Wat eten we vandaag: Mexicaanse kapsalon

op 16-11-2016 | Culi Nice

Denk je aan kapsalon, dan denk je aan een vette ongezonde hap met enorm veel knoflooksaus. Nou, dit kan ook anders! Deze kapsalon heeft een Mexicaans tintje met veel sla!