Menu

Couscous de echte mocro flavour

op 26-11-2018 | Yonas Schaerlackens

Een frisse vegetarische couscous voor tussen door! Dit is de perfecte lunch om mee te nemen naar school of je werk. Het is simpel en gemakkelijk te bereiden en bovendien erg lekker.

Kip tajine met peer

op 19-07-2018 | Iris Greve

De Marokkaanse keuken zit vol heerlijke gerechten. Zoals deze tajine! heerlijke oosterse smaken, maar dan heerlijk voor thuis. Heerlijke combinatie kip en peer, wie had dat gedacht.

Gevulde puntpaprika met yoghurtdip

op 24-10-2017 | Anouk Koreman

Ach, komen ze weer met hun gevulde paprika's, denk je nu vast. Maar deze versie is net iets anders dan al die andere versies. Hij is namelijk én vegetarisch, én super verrassend door de toevoeging van krentjes! Een waar gezond en visueel aantrekkelijk feestmaal!

Marokkaanse stoofpot

op 31-07-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat Free Monday! Om in de vakantiesferen te blijven vandaag een Marokkaanse stoofpot. 

Linzensalade met falafel

op 01-05-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday voor deze week! Een heerlijke linzensalade met falafel en geitenkaas. Het is immers al mei en dan gaan we naar de zomer toe, toch? Met dit gerecht haal je in ieder geval de zomer voor vanavond in huis.

Wat eten we vandaag: Makkelijke couscous salade

op 18-08-2016 | Culi Nice

Deze salade zit boordevol eiwitten en frisse groentes dat goed is voor de spieropbouw zodat je weer spierweefsel aan kan maken. Heerlijk fris voor na een workout of als hoofdgerecht voor een zomerse avond!

Wat eten we vandaag:Marokkaanse bloemkool

op 12-07-2016 | Culi Nice

Dit is de ultieme combi van gezond én lekker! Deze bloemkool couscous is verantwoord, voedend en je kunt er eindeloos mee combineren!  Gemaakt met het kruidenmengsel 'Ras el Hanout' wat niet voor niets betekent ‘Het beste uit de winkel'...

Suikerfeest: Marokkaanse kefta

op 06-07-2016 | Sanne Mastwijk

Ik ben dol op de Marokkaanse keuken! Heerlijk heel de dag de tajine op het fornuis met vlees wat langzaam gaart met wat groenten en natuurlijk couscous. Een gerecht waar je wel een middagje voor moet uit trekken met zeker weten een succes! En ook super een succes voor het suikerfeest!

Wat eten we vandaag: Marokkaanse couscous

op 13-06-2016 | Culi Nice

De Marokkaanse couscous is super voedzaam en je kan er werkelijk alle kanten mee op. Dit recept zal je verrassen en je laten genieten van de Marokkaanse keuken.

Couscous met groenten

op 15-02-2016 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag, dus tijd voor weer een meat free monday recept! Deze week een vegetarische couscous met groenten. Door de aubergine en feta is deze couscous lekker gevuld en mis je het vlees echt helemaal niet.