Menu

What is for dinner: Lentil soup

op 28-06-2016 | Culi Nice

My mother makes the best lentil soup, this recipe was inspired by her soup, but this version is faster done. This way you can make a delicious real delicious lentil soup in less then 30 minutes!

Wat eten we vandaag: Linzensoep

op 25-11-2015 | Culi Nice

Eén van mijn favoriete soepen tijdens de koude winterdagen! Het is warm, heerlijk vullend en super gezond! Mijn moeder maakt de lekkerste linzensoep, dit recept is geïnspireerd op haar soep, maar heeft een kortere bereidingstijd. Zo zet je binnen een half uur, zelfgemaakte linzensoep op tafel!

Wat eten we vandaag: Wortelsoep met kokosmelk en gember

op 18-11-2015 | Casper Tonnaer

Een makkelijk te maken en gezonde soep voor iedereen en een fantastisch begin van het CuliNice Kerstmenu. Rijk aan Vitamine A, namelijk wel 4,5x de dagelijkse hoeveelheid! Zo kun even lekker bonuspunten opbouwen voor de rest van het menu! 

Linzensoep

op 12-11-2014 | Anni Niyazian

Eén van mijn favoriete soepen tijdens de koude winterdagen! Het is warm, heerlijk vullend en super gezond! Mijn moeder maakt de lekkerste linzensoep, dit recept is geïnspireerd op haar soep, maar heeft een kortere bereidingstijd. Zo zet je binnen een half uur, zelfgemaakte linzensoep op tafel!