Menu

Wrap van sla met pittige kip

op 13-04-2017 | Anouk Koreman

Dit gerecht is én koolhydraatarm én super easy, dus wil je een keer een balansdag maar toch lekker eten? Dan is deze slawrap met pittige kip de oplossing! Serveer met lekkere zelfgemaakte tzatziki en eten maar!

Wat eten we vandaag: Pittige rijst met makreel

op 04-01-2017 | Culi Nice

Ben jij ook zo een fan van makreel? Wij in ieder geval wel en het past perfect in deze gezonde maand. In combinatie met een pittig rijstgerecht met veel groentes is het al helemaal smullen! Op en top gezond en lekker.

Wat eten we vandaag: Tijgerbalsem soep

op 03-01-2017 | Culi Nice

Je moet nu niet denken dat je een potje tijgerbalsem in een bouillon moet scheppen om daar vervolgens in te moeten baden of jezelf mee in te smeren.. 

Wat eten we vandaag: Oosterse stamppot

op 29-12-2016 | Culi Nice

Wie zegt dat Hollandse pot en Oosterse keukengeheimen niet samen gaan? Deze stamppot met kerrie en gehaktballetjes is juist een hele lekker combinatie. Met een schepje extra sambal warm je zeker op na een flinke storm.

Wat eten we vandaag: Sajoer boontjes

op 09-12-2016 | Culi Nice

Wie is er vrijwillig bereid om hun tong te laten afbranden? Niet veel zou je zeggen, maar dit gerecht is te lekker om te laten staan! Dus als tip geven wij dat je hiernaast minimaal een karaf water erbij neemt zodat je je smaakpupillen weer gerust kunt stellen bij dit overheerlijke superpittige gerecht. 

Vega nasi

op 14-11-2016 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en daarom is het tijd voor een nieuwe meat free monday! Weinig tijd maar toch gezond willen eten? Deze vega nasi is de oplossing

Bloemkool nasi

op 05-10-2016 | Anouk Koreman

Vandaag weer een recept voor als je een koolhydraat-balansdag wilt inlassen: bloemkool nasi! Uiteraard is de rijst vervangen door bloemkool, maar als je jezelf een beetje fopt door alles wat bij nasi hoort toe te voegen, proef je gewoon rijst, geloof me.

Wat eten we vandaag: Indische kip met rijst en boontjes

op 08-08-2016 | Culi Nice

Zin in een onwijs lekker en snel gerecht? Deze Indische kip met rijst en boontjes staat binnen 20 minuten op tafel én is gemakkelijk om te maken. 

Vegetarische aubergine lasagne

op 15-07-2016 | Sarah Bartholomé

Feelin’ hot? Dan is deze vegetarische lasagne misschien wat voor jou. Dit keer zonder traditionele lasagnebladen, maar met lekkere gegrilde aubergine-bladen! En… er wacht nog een pittige verrassing op je, als je begrijpt wat ik bedoel :)

Komkommerhapjes met pindasaus

op 01-07-2016 | Sarah Bartholomé

Komkommers, er zijn zoveel mogelijkheden om deze frisse groente in je gerecht te gebruiken. Geloof het of niet, maar stukjes komkommer zijn heerlijk in combinatie met rijst en pindasaus. Dus waarom geen lekkere snack ervan maken? Daarom: komkommerhapjes gevuld met rijst, tonijn en pindasaus!