Menu

Gevulde croissantkrans

3 weken geleden | Anniek Gulpen

Als het zou kunnen zou ik iedere dag brunchen. Naast dat het fancy klinkt is het naar mijn idee het perfecte tijdstip op de dag om te eten en daarnaast mag je álles eten tijdens de brunch; broodjes en eitjes, maar ook frietjes en taco's. Vandaag een recept wat perfect is voor een brunch, maar ook heerlijk als je in de ochtend wat meer moeite wilt doen voor het ontbijt; een croissantkrans gevuld met spek en ei. 

Bessentaartje

op 01-03-2017 | Sanne Mastwijk

Nog heel even de het voorjaar komt er weer aan. Ik krijg dan altijd gelijk zin in al die lekkere zomerse recepten met vers fruit. Daarom alvast een vooruitblik naar die tijd met een lekker zomers bessentaartje!

Recept voor haar: Tagliatelle met gamba's in knoflookroomsaus

op 09-02-2017 | Anouk Koreman

Valentijnsdag komt er bijna aan en dat betekent natuurlijk dat je je beste kookkunsten weer uit de kast kunt halen om je Valentijn culinair te verrassen. Maar dat moet natuurlijk wel efficiënt, en omdat mannen over het algemeen iets anders lekker vinden dan vrouwen; twee recepten op één bord! Vandaag het recept voor haar. 

Wat eten we vandaag: Boeuf bourguignon

op 31-01-2017 | Culi Nice

Een echte klassieker uit de Franse keuken, en ideaal als je een (grotere) groep eters krijgt. Het enige wat je nodig echt hebt is wat extra tijd, maar zoals het gezegde welbekend klinkt, goed werk heeft tijd nodig. Het recept is voor 8, maar kan natuurlijk ook voor meer of minder in dezelfde verhoudingen.

Wat eten we vandaag: Classic quiche

op 30-12-2016 | Culi Nice

Heb je vandaag wel zin in lekker eten maar geen zin om uren in de keuken te staan? Dat hoeft met deze klassieke quiche helemaal niet! De oven doet het meeste werk voor je. Dus: een lekkere maaltijd met minimale inspanning. Zeg nou zelf, dat klinkt toch perfect?

Culinice Kerstmenu dessert: choco meringuebakjes met zelfgemaakte advocaat

op 23-12-2016 | Anouk Koreman

Een week voor kerst, mocht je nog steeds geen idee hebben wat je moet koken met kerst, dan hebben we goed nieuws voor je! Deze week hebben we het CuliNice kerstdiner, elke dag een nieuw gerecht met vandaag het spectaculaire toetje, eehh dessert!

CuliNice kerstmenu hoofdgerecht: kerstkonijn

op 21-12-2016 | Sanne Mastwijk

Een week voor kerst, mocht je nog steeds geen idee hebben wat je moet
koken met kerst, dan hebben we goed nieuws voor je! Deze week hebben we
het CuliNice kerstdiner, elke dag een nieuw gerecht met vandaag het
hoofdgerecht!

CuliNice kerstmenu tussengerecht: Ui spek taartjes

op 20-12-2016 | Birgit Sloven

Een week voor kerst, mocht je nog steeds geen idee hebben wat je moet koken met kerst, dan hebben we goed nieuws voor je! Deze week hebben we het CuliNice kerstdiner, elke dag een nieuw gerecht met vandaag het tussengerecht!

Wat eten we vandaag: Uiensoep

op 18-11-2016 | Culi Nice

Een van de bekendste Franse soepen is toch wel uiensoep. Eigenlijk niet moeilijk om te maken, maar toch durven veel mensen het niet aan. Misschien vanwege de lucht van je scheten daarna. Maar bij CuliNice vinden dat aan dit zaakje niets stinkt, daarom vandaag: Uiensoep! Perfect voor de koude en natte seizoenen. 

Wat eten we vandaag: Gevulde vissoep

op 08-11-2016 | Culi Nice

Bij CuliNice zijn wij gek op vis, een lekker stukje vis uit de pan of oven. Maar nog lekkerder in een gevulde vissoep! en dan met allerlei verschillende soorten vis en schaaldieren erin!!