Menu

Cocktailmaand: Gin & Tonic

op 31-08-2017 | Dries Rolefes

Deze maand op CuliNice: de cocktailmaand! Elke donderdag een overheerlijke cocktail. De welbekende klassiekers en de wat minder bekende leden van de familie cocktail, je komt ze hier tegen. Vandaag als afsluiter, een cocktail die anno 2017 nog steeds hartstikke hip is: de Gin & Tonic!

Ontbijtbootje

op 25-04-2017 | Anniek Gulpen

Ontbijt is de favoriete maaltijd van menig mens. Nu is er niks mis met een boterham met hagelslag of een kommetje yoghurt, maar soms wil je gewoon wat anders.. Tijd voor een ontbijtbootje! Alles wat je zoekt in een ontbijtje en nog verrassend eenvoudig te maken ook. 

Culinice Kerstmenu dessert: choco meringuebakjes met zelfgemaakte advocaat

op 23-12-2016 | Anouk Koreman

Een week voor kerst, mocht je nog steeds geen idee hebben wat je moet koken met kerst, dan hebben we goed nieuws voor je! Deze week hebben we het CuliNice kerstdiner, elke dag een nieuw gerecht met vandaag het spectaculaire toetje, eehh dessert!

Appel bramen crumble

op 14-07-2016 | Anouk Koreman

Crumbles zijn makkelijk, inzetbaar in alle seizoenen en bovendien erg lekker! Deze keer een zomerse appel bramen crumble van Molen de Arend in Terheijden. Je doet alles in een ovenschaal, even wachten en aanvallen maar!

Wat eten we vandaag: Gevulde aubergine

op 08-07-2016 | Culi Nice

Ottolenghi, de echte foodies weten meteen waar ik het over heb. De Israëlisch-Britse chef heeft gezorgd voor een ware foodtrend de afgelopen jaren. En hier zo'n lekker en gezond Ottolengi recept!

Beef Guinness stew

op 03-02-2016 | Iris Bouwman

In de winter ben ik altijd blij met een stevig dampende soep of stoofschotel. Vandaar dat ik helemaal gek ben op deze stoofschotel met donker bier, rundvlees en aardappel. Omdat er al aardappel in zit is dat erbij niet meer nodig, ik kies altijd graag voor een flink stuk zuurdesem brood of ander lekker brood.

Mama's Appel Crumble

op 21-01-2016 | Rebecca Ter Mors

De feestdagen zijn weer achter de rug, de goede voornemens hangen aan de koelkast en je krijgt vanavond vrienden over de vloer. Wat nu? Draai een heerlijk, maar simpel dessert in elkaar met warme Appel Crumble en een bolletje vanille ijs ;)

Klassieke eierpunch

op 18-12-2015 | Sarah Bartholomé

Wat is Kerstmis zonder Eggnog, oftewel Eierpunch? In Amerika is dit een traditie, in Nederland komt het minder voor. Zonde eigenlijk, want: het is zeer geschikt voor de winteravonden, het is makkelijk te maken, er gaat drank in en het is erg lekker!

Wat eten we vandaag: Kabeljauw in bierbeslag

op 10-12-2015 | Sanne Mastwijk

Wat eten we vandaag: Kabeljauw in bierbeslag! Komen al die gezonde recepten inmiddels je neus uit? Soms mag een lekker vettig gerechtje op z'n tijd ook! En bier in je eten klinkt toch altijd goed ;)

Banoffee pie

op 10-12-2015 | Culi Nice

We zijn dol op bananen, verzot op karamel en voor een taart kan je me wakker maken. Waarom dan niet alle drie combineren! Wat krijg je dan? Een super lekkere en ook simpele banoffee pie!