Menu

Pittige Vietnamese Mangosalade

4 dagen geleden | Iris Bouwman

Dit gerecht brengt mij terug naar een enorm leuk plaatsje in Vietnam, genaamd Hoi An. Hier heb ik dit gerecht namelijk leren koken tijdens een kookcursus en het is zeker een persoonlijke favoriet geworden! Ik neem jullie graag mee naar Hoi An door deze lekkere pittige en hartige fruitsalade!

Thaise groene curry met kip en aubergine

op 12-05-2017 | Dries Rolefes

In de 18e eeuw brachten de Britse kolonisten vanuit India en omstreken de curry naar Europa. Gelukkig maar! Een heerlijk gerecht waarin de variatie oneindig lijkt te zijn. Ieder Aziatisch land lijkt over een eigen specialiteit op het gebied van curry te beschikken. Vandaag een Thaise groene curry.

Noedelsoep met kip

op 04-05-2017 | Birgit Sloven

Ik hou normaal gesproken niet zo van soep, maar deze is zo goed gevuld dat ik hem echt niet kan weerstaan! Dit is een heerlijke Oosterse maaltijd én ook nog eens super gezond. En het leuke is dat je eigenlijk al je favoriete groente en garnering kan gebruiken. Ik maak hem graag met kip, champignons en peultjes.  

Vietnamese loempia's met kip

op 04-04-2017 | Junice Mauriks

De zomer staat weer om de hoek, het is weer langer licht en het wordt steeds lekkerder weer. Wat is nu de perfecte snack om te maken als je gezellig met je familie tot een uur of elf buiten in de tuin zit te kletsen. Natuurlijk deze lekkere loempia's, makkelijk te bereiden en binnen no time staan ze op tafel!

Summerrolls

op 29-03-2017 | Sanne Mastwijk

Eindelijk voorjaar! En alvast een kleine vooruitblik naar deze heerlijke summerrolls (die ook prima in de lente kunnen). Gevuld met allerlei verse groenten en garnalen. En ook ideaal voor tijdens de picknick! Yummie!

Wat eten we vandaag: Een-pans gerecht kip

op 27-01-2017 | Culi Nice

Wij kunnen ons voorstellen dat je echt geen zin hebt om uitgebreid te gaan koken, ook niet om boodschappen te doen en al helemaal aan de afwas te gaan doen! Nu heeft CuliNice zelfs van dit soort dagen en daarom hebben wij de een-pans gerechten in het leven geroepen! Handig ...

Wat eten we vandaag: Gefrituurde noedels

op 17-01-2017 | Culi Nice

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Probeer dan een keertje tofu. Een fijne vleesvervanger voor veel vegetariërs, maar lang niet alle vleeseters durven het aan. In combinatie met deze gefrituurde noedels kan iedereen het minstens een keertje proberen.

Noodles met garnalen

op 16-01-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is vandaag weer maandag en daarom een nieuwe meat free monday! Vandaag een simpel gerecht wat toch erg lekker is! We moeten immers niet te moeilijk doen op blue monday..

Wat eten we vandaag: Vega bami

op 02-01-2017 | Culi Nice

Nieuwjaar begint natuurlijk altijd met goede voornemens, een daarvan kan zijn, bijvoorbeeld minder vlees eten, dit gerecht help je alvast even vooruit. succes met de goede voornemens!

Wat eten we vandaag: Oosterse stamppot

op 29-12-2016 | Culi Nice

Wie zegt dat Hollandse pot en Oosterse keukengeheimen niet samen gaan? Deze stamppot met kerrie en gehaktballetjes is juist een hele lekker combinatie. Met een schepje extra sambal warm je zeker op na een flinke storm.